سری Need for Speed از این پس فقط به Ghost Games تعلق دارد

A.R.A.$.H

کاربر سایت
20130830_need_for_speed_rivals.jpg

استدیو Criterion Games سری Need for Speed را در طی یکسال و برای همیشه به استدیو بازی ساز سوئدی یعنی Ghost Games واگذار کرد.
رئیس Ghost Games آقای Marcus Nilsson در VideoGamer گفته اند که این استدیو از این پس صاحب Need for Speed می باشد و دیگر خبری از ساخت این عنوان به دست Criterion Games نخواهد بود.
آقای Nilsson گفته اند:
این سری نمی تواند دائما بین سیاه و سفید، Black Box و Criterion دست به دست شود و به همین خاطر ما به عنوان برندی که Ghost دیگر صاحب آن است نگاه می کنیم. ما این بازی را با Frostbite 3 خواهیم ساخت و مردم شاهد موارد یکسانی خواهند بود که در گذشته تجربه کرده اند. مبنای ساخت یک برند همین است که مردم بدانند منتظر چه چیزی باشند.زمانی که شما از تجربه Shift به The Run و از آن به Hot Pursuit میروید دیگر ارزش خود را از دست می دهد. ما هم اکنون با ساخت این برند ارزش را بالا میبریم. ما بایستی مطمئن شویم که مردم منتظر چه چیزی هستند و در این میان Rivals اولین قدم است. Need For Speed کنار گذاشته نمی شود، مگر نه؟ این آخرین قدم نیست. چیزهایی که در Rivals خواهید دید ادامه دارد .
Need For Speed Rivals در ماه نوامبر برای PC, PlayStation 3 و Xbox 360 عرضه خواهد شد. تاریخ انتشار این بازی برای کنسول های PS4 و Xbox One نامشخص است.
VG247

آخرین ویرایش:
خدا رو شکر, این مردک که NFS نمیساخت, Bornout For Speed میساخت:|

همین مردک burnout ساز با HP بعد از چند سال تونست این سری شکست خرده رو احیاء کنه و به ریشه هاش برگردونه اینکه دیگه کل این IP ظرفیت اش تموم شده و به اخر خط رسیده تقصیر
Criterion نیست

ما بایستی مطمئن شویم که مردم منتظر چه چیزی هستند

یعنی هیچ کسی به این ها نگفته مردم منتظر یک نسخه تو مایه های MW هستند؟ هر سال یک بازی مزخرفتر از سال گذشته میدن، هر سال هم از این شعار ها میدن! :-&

همین مردک burnout ساز با HP بعد از چند سال تونست این سری شکست خرده رو احیاء کنه و به ریشه هاش برگردونه اینکه دیگه کل این IP ظرفیت اش تموم شده و به اخر خط رسیده تقصیر
Criterion نیست
همین HP باعث شد Tuning از NFS بره! یعنی تنها نکته مثبت بازی های Criterion این بود که روندن ماشین خیلی خوب بود, که اونم مناسب NFS نبود زیاد! من NFS که بازی میکنم قرار نیست ترمز بگیرم! چرا درک نمیکنین آخه؟:دی اسم بازی Need For Speed ه, بعد باید تو یه پیچ معمولی با سرعت 200 تا ترمز گرفت:| یادش بخیر MW, سیصد تا سرعت داشتیم یه صحنه آهسته میزدیم راحت 180 درجه میپیچیدیم:p

خیلی هم خوب :دی Criterion بره سر وقت همون Burnout ـی که تو این نسل فقط 1 شماره ازش منتشر شد، در عوض 60 تا NFS داشتیم 8-| ایشالا یه Burnout خفن بسازن در حد Takedown و Revenge تا همگی با هم بریم فضا :دی

همین HP باعث شد Tuning از NFS بره! یعنی تنها نکته مثبت بازی های Criterion این بود که روندن ماشین خیلی خوب بود, که اونم مناسب NFS نبود زیاد! من NFS که بازی میکنم قرار نیست ترمز بگیرم! چرا درک نمیکنین آخه؟:دی اسم بازی Need For Speed ه, بعد باید تو یه پیچ معمولی با سرعت 200 تا ترمز گرفت:| یادش بخیر MW, سیصد تا سرعت داشتیم یه صحنه آهسته میزدیم راحت 180 درجه میپیچیدیم:p

تیون با HP رفت!!!!!!!!!!!!!
هندلینگ در HP هم کاملا وفادار به ذات ارکید NFS بود

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or