سرنی:استفاده از تمام قدرت ps4 شاید 3 الی 4 سال زمان ببرد.

Mehdi Cage

Valar Morghulis
کاربر سایت

مارک سرنی معمار ps4 در رابطه با سخت افزار ps4 اعلام کرد:
"با این که کار کردن با ps4 و ساخت بازی برای آن سخت نیست،ولی استفاده از تمام قدرت و امکانات سخت افزار آن به 3 الی 4 سال زمان نیاز دارد."
او طی مصاحبه ای با Polygon در مراسم Gamscom، ایجاد شکاف واضح و مشهود بین این نسل و نسل آینده را کاملا ضروری خواند.
او افزود"هدف ما کارایی 10 برار بیشتر از کارایی ps3 بود.چون می خواستیم به یک چیز متفاوت دست پیدا کنیم ،ps4 باید به اندازه ی کافی قوی و قدرتمند باشد تا وقتی مردم تفاوت ان را با ps3 می بینند بگویند:من هم باید ps4 داشته باشم!و فکر می کنم به خواستمون رسیدیم،در واقع 1 میلیون پیش خرید این رو به ما میگه"
سرنی در ادامه اضافه کرد"اون چه که در لانچ تایتل ها می بینیم،مسلما همه ی قدرت ps4 نیست، برای استفاده از تمام قدرت GPU و رسیدن به کیفیت مد نظر(استفاده ی کامل از سخت افزار ps4) ، فکر میکنم باید چند سال صبر کرد."

ps4 در 15 نوامبر در امریکای شمالی و 29 نوامبر در اروپا و استرالیا عرضه خواهد شد.
منبع

به نظر من معماری PS4 طوری هست که سازنده ها خیلی سریعتر می تونن از حداکثر قدرتش استفاده کنن و دیگه مثل PS3 نیست که دیوید کیج بعد از 7 سال بازم بگه PS3 جای کار داره..!

خوب اینجوری خیلی بهتره چون ما هیچوقت قدرت واقعیه اژدهارو ندیدیم امیدوارم بچه اژدها کامل بیدار شه
14979727874247769636.jpg

خوب اینجوری خیلی بهتره چون ما هیچوقت قدرت واقعیه اژدهارو ندیدیم امیدوارم بچه اژدها کامل بیدار شه
منظورت همون اژدهایی هست که چهار بار بهترین گرافیک سال رو گرفت و امسال هم با آخرین ما می تونه به پنجمیش برسه!؟

خب معلومه همیشه همینجوری بوده.
تا با سخت افزار کنسول کامل آشنا بشن طول میکشه.
سانتا مونیکا gow2 رو داشت ولی چون با سخت افزار ps3 آشنا نبود برای ps2 داد ولی بعد یه مدت تحقیق در مورد سخت افزار کنسول دیدین که gow3 چه گرافیکی داشت .
این قضیه تو نسل بعد هم وجود داره و بعد از یکی دوسال بقول دوستمون کم کم اژدها بیدار میشه.

ps4 باید به اندازه ی کافی قوی و قدرتمند باشد تا وقتی مردم تفاوت ان را با ps3 می بینند بگویند:من هم باید ps4 داشته باشم!
خوبه که با مخاطبینشون هم اندیشه هستند و می دونن تو فکر یک گیمر که می خواد نقل مکان کنه به نسل جدید کنسولها چی می گذره
به طور حتم تنها استودیوهای Firs Party سونی هستند که می تونن از این قدرت PS4 بهترین استفاده رو بکنن،تصور اینکه Santa Monica و Naughty Dog و Quantic Dream و استودیوی لندن و ژاپن سونی چه بازی ای با چه توان گرافیکی ای بر روی PS4 پیاده کنن خیلی سخته

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or