این قیمت برای ریجن خاصی هست آیا یا روش خاصی میشه بهش رسید؟ کوپنش که برای پیش خرید ها قابل استفاده نیست، قیمت پایه بازی هم که 50$ US تعیین شده برای PC. این عدد به چه صورتی هست؟fall out new vegas ultimate عنوان رایگان این هفته اپیک
https://store.epicgames.com/en-US/p/fallout-new-vegas--ultimate-edition
کوپن از 15 دلار به بالاست و برای بازیهای ریلیز شده، من با ایپی سنگاپور میرم. ولی ریجنم یمنه، فکر کنم از 12 کمتر نباشه، بازی هم انحصار اپیکه چون خودش ناشرهاین قیمت برای ریجن خاصی هست آیا یا روش خاصی میشه بهش رسید؟ کوپنش که برای پیش خرید ها قابل استفاده نیست، قیمت پایه بازی هم که 50$ US تعیین شده برای PC. این عدد به چه صورتی هست؟
چند وقت پیش یک تریلر خوب داده بودن بیرونسازنده ی بازی igi اوریجین در تابستان تعطیل خواهد شد
View attachment 294684
IGI Origins developer Antimatter Games closing down this summer
تکلیف igi چی میشهسازنده ی بازی igi اوریجین در تابستان تعطیل خواهد شد
View attachment 294684
IGI Origins developer Antimatter Games closing down this summer
چند وقت پیش یک تریلر خوب داده بودن بیرون
چه حیف
بعد زنده شدن کلی آیپی که آخرینش Max Payne Remake و MGS3... بود خیلی دوست داشتم IGI هم دوباره ببینیم
اینجور که پیداست عملا بعیده و به خاطره ها پیوست
تکلیف igi چی میشه
یعنی قرار نیست عرضه بشه؟!
همچین چیزی وقعا انقلابی تو صنعت گیم خواهد بود. هر چقدر هم گرافیک بالا بره تا وقتی ان پی سی ها هیچی حالیشون نیست ایمرژن اونقدر بالا نمی ره و دنیای بازی زنده حس نمی شه ولی با همچین چیزی واقعا همه چیز عوض می شه . اگر یه بازی مثل fallout یا skyrim یا GTA با این تکنولوژی عرضه بشه من دیگه از دنیا چیزی نمی خوامNvidia ACE
Introducing NVIDIA ACE For Games - Spark Life Into Virtual Characters With Generative
بازی رو تصور کنید با npc هایی که با انمیشن چهره دقیق ، شخصیتهایی که در طول زمان تکامل پیدا میکنن میتونید گفتگوی غیر اسکریپت شده و پویا با زبان مادریتان داشته باشید.
نکته جالبش این هست که بازی stalker هم از این تکنولوژی audio2face برای انیمیشنهای چهره استفاده کرده.