گزارش سایت Variety: نام ۱۰ رهبر بازی‌های سرگرمی را منتشر کرد

Farh@d

کاربر سایت
Variety-Gaming-Leaders.jpg
سایت Variety: به تجلیل 10 رهبر صنعت گیم که به ساختن دنیاها، خلق روایت‌ها و ایجاد خاطرات در هر زمان که شخصی کنترل کننده‌ای را در دستان خود قرار می‌دهد و با آن نقش، خود را درگیر دنیای ساخته شده این سازنده می‌‌کند، میپردازد.
رهبران بازی‌های سرگرمی Variety طیف گسترده ای از نقش ها را در صنعت، از ساخت بازی تا ساخت پلتفرم و اقتباس چندرسانه‌ای، در بر می‌گیرد. هر یک از آن‌ها دستاوردهایی را برجسته می کند که کمی با دیگران متفاوت است - نه فقط بازی‌ها یا شرکت‌ها، بلکه باورهای شخصی که به اهداف حرفه ای تبدیل می شوند. همه آنها نقش محوری در صنعتی داشته‌اند که به مصرف کنندگان خود فرصتی برای مشارکت در داستان سرایی به روشی ارائه می دهد که توسط هیچ رسانه دیگری قابل مقایسه نیست.

لیست به شرح زیر است.

خانم Vicki Dobbs Beck
[معاون رییس شرکت Lucasfilm]

آقای Matt Booty
[رئیس بخش محتوای بازی و استودیوهای گیمینگ Xbox]

آقای Neil Druckmann
[رییس ناتی‌داگ]

خانم Rachell ‘Valkyrae’ Hofstetter
[بنیان‌گذار، استودیوهای Hihi]

آقای Hideo Kojima
[بنیانگذار کوجیما پروداکشنز و خالق متال گیر]

آقای Christian Linke
[رئیس بخش انیماتور استودیو Riot Games]

خانم Holly Longdale
[معاون اجرایی، تهیه‌کننده اجرایی "World of Warcraft"، بلیزارد]

Laura Miele
[رئیس بخش فناوری و سرگرمی EA]

آقای Tim O’Brien
[مدیر ارشد بخش درآمدزایی، شرکت Scopely]

آقای Sean Shoptaw
[رئیس بخش بازی کمپانی دیزنی]​

من راستیت اش از این لیست های جنریک بهترین بازی سازهای تاریخ که همیشه چند تا اسم خاص مثل میاموتو و سد میرز و کوجیما و... دارن خوشم نمیاد
دیگه همه رو میشناسیم
و دوست دارم مثلا آدم های جدیدتر و با استعدادتر به عنوان چهره های صنعت گیم معرفی شن

ولی این لیست؟

این لیست؟؟

:-&:-&:-&:-&:-&:-&

این جوری نمیشه
مورد به مورد باید این لیست فاجعه بررسی شه

خانم Vicki Dobbs Beck
[معاون رییس شرکت Lucasfilm]

از یه لحاظ خیلی منطقیه که جای یه بازیساز صرف، یه مدیر اجرایی موفق رو تو لیست بیاری. بالاخره مدیریت درست واقعا ستون و زیربنای هر پروژه موفقه
ولی مدیر یه شرکت مرتبط با ویدیوگیم!
نه فاکینگ LucasFilms!!!! :|

قطعا از آیپی های لوکاس فیلم داره کلی بازی ساخته
بعضی هاشونم واقعا خوبن
ولی واقعا پیشروی صنعت ویدیو گیمه؟ لوکاس فیلمز؟ ویکی دابز بک؟ با رسم شکل یکی به من نشون بده ساختاری که ایشون تو لوکاس فیلمز درست کرده دقیقا چه کمکی به مدیوم ویدیو گیم کرده!؟

آقای Matt Booty
[رئیس بخش محتوای بازی و استودیوهای گیمینگ Xbox]

1732862962908.png

یعنی شما رفتید، از بین این همه آدم، خشک سازمانی ترین، بی انعطاف و بی برنامه ترین شرکت بزرگ بازیسازی رو انتخاب کردید، مدیرشو گذاشتید تو لیست؟
از این نظر شاید واقعا مدیر موثری تو صنعت گیم بوده :-?

آقای Neil Druckmann
[رییس ناتی‌داگ]

Fun Fact!
از وقتی نیل دراکمن رئیس استدیوی ناتی داگ شده (دقیقا 4 سال)، این استدیو یه بازی جدید عرضه نکرده :دی

ولی خب به نظرم حداقل از بین آدمایی که 20 ساله تو این صنعت اند، کسی با افتخارات نیل دراکمن نداریم واقعا. منطقیه حضورش تو هر لیست این شکلی ای.

خانم Rachell ‘Valkyrae’ Hofstetter
[بنیان‌گذار، استودیوهای Hihi]

دافاک!؟
Valkyrae؟
آآآ
اِ
آممم
دِ دِ
زبونم بند اومد
Ettoooo
....
..
.
HOW?

والکایری استریمر محبوبیه تو حوزه ویدیو گیم. صحیح. تیم ای اسپورت تشکیل داده، صحیح الانم استدیوی انیمیشن سازی زده فکر کنم اخیرا (همین Hihi Studios که نوشته) اونم صحیح
بازم ولی کافی نیست
یعنی حتی اگه بخوایم از این منظر نگاه کنیم که این جایگاه برای استریمرهایی باشن که فضای ویدیوگیم و تولید محتوا براش رو متحول کردن، بازم والکایری در حدی نیست که تو این جایگاه باشه

آقای Hideo Kojima
[بنیانگذار کوجیما پروداکشنز و خالق متال گیر]

Dude trust me :)>-
I know about video game industryB-)
Look guys
I even know obscure Yapponese Game makers like Hideo Kojima :>

See Guys
I'm Cool :>
I'm like Youuuu

آقای Christian Linke
[رئیس بخش انیماتور استودیو Riot Games]

شاید تنها آدمی که تو این لیست خوشحالم می بینمش داره ازش تقدیر میشه و اسمش کنار بقیه بزرگ های صنعت میاد
برای کسایی که نمیدونن این بشر یکی از مغر متفکرهای پشت Arcane ـه

و به نظرم واقعا لیاقت داره تو این لیست باشه و مردم بیشتر بشناسن اش

خانم Holly Longdale
[معاون اجرایی، تهیه‌کننده اجرایی "World of Warcraft"، بلیزارد]

من حس می کنم تهیه کننده این لیست علاقه وافری داره که اثبات کنه خانم ها مدیرهای زبردست و نوینی تو صنعت ویدیوگیم اند

ولی من فکر نمی کنم جدیدترین مدیر سری وارکرفت که رسما هیچ دستاورد شگرفی برای این سری نداشته و صرفا سرپا نگهش داشته خیلی مناسب این لیست باشه :-??
بلیزارد هم که کلا هاله ای از اون ابهت قدیمشه الان و نمیشه اسم مدیرشو آورد و انتظار داشت همه مثل قدیم سر تعظیم فرو بیارن

Laura Miele
[رئیس بخش فناوری و سرگرمی EA]

اون قضیه حضور خیلی پررنگ بانوان تو لیست به کنار
ببین کی رو آوردن این جا
دست چپ اندرو ویلسون! رئیس EA ملعون! از سال 2013

حقیقتا کارنامه کاری تپلی داره. البته شما هم 10 سال تو EA جزو مدیرهای ارشد باشی کارنامه ات تپله. ولی فکر کنم اگه آخرتی باشه هممون می دونیم این کارنامه تپل رو به کدوم دستش میدن :دی

آقای Tim O’Brien
[مدیر ارشد بخش درآمدزایی، شرکت Scopely]

شرکت Scopely کدوم خریه!؟

[اندکی گوگل می کند....]

واو! اینا صرفا یه کمپانی بازیسازی اند که از روی آیپی های کمپانی های مختلف مثل Monopoly و Yahtzee و The Walking Dead بازی های موبایل از لحاظ تجاری موفق میسازن؟
بعد مثلا این رو ما باید به عنوان "رهبر صنعت سرگرمی ویدیو گیم" حساب بیاریم؟ :دی

آقای Sean Shoptaw
[رئیس بخش بازی کمپانی دیزنی]

برید گم شید
دستاورد بخش بازی ساز... ببخشید بازی برون سپاری دیزنی چی بوده تو این چند سال اخیر واقعا؟

من راستیت اش از این لیست های جنریک بهترین بازی سازهای تاریخ که همیشه چند تا اسم خاص مثل میاموتو و سد میرز و کوجیما و... دارن خوشم نمیاد
دیگه همه رو میشناسیم
و دوست دارم مثلا آدم های جدیدتر و با استعدادتر به عنوان چهره های صنعت گیم معرفی شن

ولی این لیست؟

این لیست؟؟

:-&:-&:-&:-&:-&:-&

این جوری نمیشه
مورد به مورد باید این لیست فاجعه بررسی شه

از یه لحاظ خیلی منطقیه که جای یه بازیساز صرف، یه مدیر اجرایی موفق رو تو لیست بیاری. بالاخره مدیریت درست واقعا ستون و زیربنای هر پروژه موفقه
ولی مدیر یه شرکت مرتبط با ویدیوگیم!
نه فاکینگ LucasFilms!!!! :|

قطعا از آیپی های لوکاس فیلم داره کلی بازی ساخته
بعضی هاشونم واقعا خوبن
ولی واقعا پیشروی صنعت ویدیو گیمه؟ لوکاس فیلمز؟ ویکی دابز بک؟ با رسم شکل یکی به من نشون بده ساختاری که ایشون تو لوکاس فیلمز درست کرده دقیقا چه کمکی به مدیوم ویدیو گیم کرده!؟

View attachment 358390

یعنی شما رفتید، از بین این همه آدم، خشک سازمانی ترین، بی انعطاف و بی برنامه ترین شرکت بزرگ بازیسازی رو انتخاب کردید، مدیرشو گذاشتید تو لیست؟
از این نظر شاید واقعا مدیر موثری تو صنعت گیم بوده :-?

Fun Fact!
از وقتی نیل دراکمن رئیس استدیوی ناتی داگ شده (دقیقا 4 سال)، این استدیو یه بازی جدید عرضه نکرده :دی

ولی خب به نظرم حداقل از بین آدمایی که 20 ساله تو این صنعت اند، کسی با افتخارات نیل دراکمن نداریم واقعا. منطقیه حضورش تو هر لیست این شکلی ای.

دافاک!؟
Valkyrae؟
آآآ
اِ
آممم
دِ دِ
زبونم بند اومد
Ettoooo
....
..
.
HOW?

والکایری استریمر محبوبیه تو حوزه ویدیو گیم. صحیح. تیم ای اسپورت تشکیل داده، صحیح الانم استدیوی انیمیشن سازی زده فکر کنم اخیرا (همین Hihi Studios که نوشته) اونم صحیح
بازم ولی کافی نیست
یعنی حتی اگه بخوایم از این منظر نگاه کنیم که این جایگاه برای استریمرهایی باشن که فضای ویدیوگیم و تولید محتوا براش رو متحول کردن، بازم والکایری در حدی نیست که تو این جایگاه باشه

Dude trust me :)>-
I know about video game industryB-)
Look guys
I even know obscure Yapponese Game makers like Hideo Kojima :>

See Guys
I'm Cool :>
I'm like Youuuu

شاید تنها آدمی که تو این لیست خوشحالم می بینمش داره ازش تقدیر میشه و اسمش کنار بقیه بزرگ های صنعت میاد
برای کسایی که نمیدونن این بشر یکی از مغر متفکرهای پشت Arcane ـه

و به نظرم واقعا لیاقت داره تو این لیست باشه و مردم بیشتر بشناسن اش

من حس می کنم تهیه کننده این لیست علاقه وافری داره که اثبات کنه خانم ها مدیرهای زبردست و نوینی تو صنعت ویدیوگیم اند

ولی من فکر نمی کنم جدیدترین مدیر سری وارکرفت که رسما هیچ دستاورد شگرفی برای این سری نداشته و صرفا سرپا نگهش داشته خیلی مناسب این لیست باشه :-??
بلیزارد هم که کلا هاله ای از اون ابهت قدیمشه الان و نمیشه اسم مدیرشو آورد و انتظار داشت همه مثل قدیم سر تعظیم فرو بیارن

اون قضیه حضور خیلی پررنگ بانوان تو لیست به کنار
ببین کی رو آوردن این جا
دست چپ اندرو ویلسون! رئیس EA ملعون! از سال 2013

حقیقتا کارنامه کاری تپلی داره. البته شما هم 10 سال تو EA جزو مدیرهای ارشد باشی کارنامه ات تپله. ولی فکر کنم اگه آخرتی باشه هممون می دونیم این کارنامه تپل رو به کدوم دستش میدن :دی

شرکت Scopely کدوم خریه!؟

[اندکی گوگل می کند....]

واو! اینا صرفا یه کمپانی بازیسازی اند که از روی آیپی های کمپانی های مختلف مثل Monopoly و Yahtzee و The Walking Dead بازی های موبایل از لحاظ تجاری موفق میسازن؟
بعد مثلا این رو ما باید به عنوان "رهبر صنعت سرگرمی ویدیو گیم" حساب بیاریم؟ :دی

برید گم شید
دستاورد بخش بازی ساز... ببخشید بازی برون سپاری دیزنی چی بوده تو این چند سال اخیر واقعا؟
خیلی لیست مزخرفیه و من با هیچ کدومشون موافق نیستم شخصا:دی
یعنی فکر میکنم سفارشی ترین لیست گیمینگیه که ساخته شده، خیلی از اینا اصلا بازیساز نیستند چه برسه به اینکه رهبران ویدئو گیمینگ باشند. لول

یاد آمار های وطنی خودمون افتادم.:))

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or