سازندگان World of Tanks: آینده بر روی Xbox بازی های رایگان هستند

A.R.A.$.H

کاربر سایت
world-of-tanks_thumbnail.jpg

رئیس Wargaming.net آقای Victor Kislyi در وبسایت OXM به تازگی اعلام کرده اند که بازی World of Tanks گواه بر این است که بازی های رایگان بر روی کنسول های Xbox، آینده است.
صحبت های ایشان:
مایکروسافت یک کمپانی بزرگ با همکاران زیادی است - ناشرین و بازی سازان.پس با این حساب بله، تلاش بسیار زیادی لازم است تا به آنها یاد آوری کنید که بازی های رایگان چقدر برای پلتفرم های Xbox مهم است.برای اینکه این بازی ها آینده آن هستند و ما سندهای مالی باور نکردنی برای اثبات موضوع داریم.این روش کار است و نه تنها ما بلکه دو کمپانی دیگر نیز راه ما را دارند.
البته بازی های رایگان نمی توانند تنها از عرضه میلیون ها نسخه در روز اول سود ببرند و بروند.این بازی ها به ماه ها و شاید سال ها نیاز دارند تا به ارزش واقعی خود برسند.
ما فعلا نمی توانیم تمامی کارها را انجام دهیم و برای همین است که بایستی توضیح دهیم که چه می کنیم.این فعلا سرنوشت ما است، زیرا این ها از آن دسته بازی های کریسمس نیستند که دو ماه بیایند و بروند تا بر روی یک بازی دیگر کار کنیم.موقعی که بازی را عرضه می کنید تازه همه چیز شروع می شود.این مورد برای بازی های PC و Xbox 360 صدق می کند.
Gamingbolt

الان این شد جواب من ؟

این یکی از جواباته:

رکورد گینس:

Most Players Online Simultaneously on One MMO Server

Most players online simultaneously on one MOG server
Most Anticipated Free MMORPG according to the MMORPG Center’s 2010 Player’s Choice Awards
Best Free MMORPGaccording to the MMORPG Center's 2010 Player's Choice Awards
MMORPG Center’s 2010 Player’s Choice Awards - MMORPG Center

Best MMO in the Golden Joystick Awards 2012

Best Use of Online Develop
Award 2012

BigWorld-Powered World of Tanks Wins “Best Use of Online” Develop Award � BigWorld Tech News

Rising Star Award

E3 2011 Awards a Awards at MMORPG.com

دوست عزیز من قبل از اینکه خیلی ها اینجا با این بازی آشنا بشن بازی کردم جوری تعریف میکنی هرکی ندونه سیمولیشن ساختن بله به تاریخچه تانک علاقه داشته باشی بله جالبه اما شاهکار نیست حالا شما میخوای اسمش بزار شاهکار یا سیمولیشن یا هرچیز دیگه ای وقتی نیست نیست آقا .

ببخشید شما در بازی های دیگه برای مثال health نمیزنی یعنی اینها شبیه ساز جنگه ؟ یا وقتی ماشینت آتیش میگیره یا خراب میشه در بازی میری گاراژ repair میکنی یا قطعه عوض میکنی یعنی شبیه ساز رانندگی بازی ؟

یک سوال ساده شما در بازی اسلحه میگیری یا آرپیچی یا ... وقتی اسلحه یا نوع تیر عوض میکنی قدرتش عوض میشه یعنی این فیزیکه ؟
چرا اینقدر ماها نرد بازی درمیاریم عزیزم یه بازی انلاین نشونم بده 60 میلیون کاربر داشته باشه شما یا بازی نکردی نه یه چیز شنیدی برو توی بازی یه بار دیگه الان ببین بازی فوق العاده خوش ساخت و اصلا بهش نمیخوره انلاین باشه یه بار دیگه نصب کن از من به تو نصیحت و بازی کن امکان نداره بازی خورها این بازی رو نداشته باشن من هم منتظرمیمونم روی 360 بازی کنم اگه به قشنگی پی سی باشه

@vivanred

این آی دی SWAT
تا حالا نه بازی کرده نه بتل رفته پس بیخود نیست نظر عجیب میدی!!

Player Profile | World of Tanks

گفتم ID های دیگم نگاه کن خودم هم نمیدونم اون موقع با کدام ID بازی کردم .

چرا اینقدر ماها نرد بازی درمیاریم عزیزم یه بازی انلاین نشونم بده 60 میلیون کاربر داشته باشه شما یا بازی نکردی نه یه چیز شنیدی برو توی بازی یه بار دیگه الان ببین بازی فوق العاده خوش ساخت و اصلا بهش نمیخوره انلاین باشه یه بار دیگه نصب کن از من به تو نصیحت و بازی کن امکان نداره بازی خورها این بازی رو نداشته باشن من هم منتظرمیمونم روی 360 بازی کنم اگه به قشنگی پی سی باشه

تعداد بازیکن هم نشون نمیده که یک بازی شاهکاره اگه اینجوری باشه COD باید مادر هرچی شاهکار باشه .
مشکل اصلا این نیست توجه نمیکنی مشکل اینکه یک بازی تا حدی خوبه من خودم هم گفتم بازی باحالیه اما شاهکار نیست اینکه DieDie میگه بازی سیمولیشن و فیزیکش فلان و بهمان نیست بابا MMORPG خیلی راحت مشکل تعریف تمجید های الکی بازی خوبه عالیه خیلی فاز میده بله آدم حال میکنه بله اما دیگه پست قبلی DieDie بخون آدم فکر میکنه داره در مورد چه بازی صحبت میشه .

پست دای دای واقعیته
مثلا ضریب نفوز تیر بستگی به فاصله،سرعت ،زاویه،قدرت نفوز و مکان ضربه داره که تو هر بازی من چنین چیزی ندیدم

چرا متوجه نشدید ؟مشکل از بازی نیست مشکل اینه که این بازی قرار نیست رو ps3 یا ps4 بیاد اگه واسه ps اختصاصی تایید میشد الان ابرشاهکار قرن لقب میگرفت.
دیگه ترول کردن wot ندیده بودیم که اونم دیده شد.

چرا متوجه نشدید ؟مشکل از بازی نیست مشکل اینه که این بازی قرار نیست رو ps3 یا ps4 بیاد اگه واسه ps اختصاصی تایید میشد الان ابرشاهکار قرن لقب میگرفت.
دیگه ترول کردن wot ندیده بودیم که اونم دیده شد.

مثل اینکه مشکل با خود درگیری داری وقتی PC هست PS3 و PS4 و XBOX ONE این وسط چیکارست ؟ شما رو جو گرفته فکر کردین خبریه . انقدر مثل بچه ها فکر مکنین که بقیه رو هم به کیش خودتون میدونین .

یکم بزرگ بشین بد نیست بعدشم گفتم قبل از اینکه شما ها این بازی بشناسین بازی کردم شما تازه این E3 اسم یه همچین بازی به گوشتون خورده فکر کردین خبریه . شما منتظر باش تا بازی روی XBOX 360 یا ONE یا PS3 یا PS4 بیاد بازی کنی من حتی بخوام همین الان هم میتونم بازی دانلود کنم بازی کنم دوباره خیلی راحت بازی F2P برای PC نه نیاز داره من پول گلد بدم نه پلاس نه کنسول نه هیچ چیز دیگه ای مثل بچه آدم میشینم بازی میکنم اگه بخوام دوباره اما شما بشین تا برای کنسول مورد علاقت و خط فکریت بیاد بعد با هم در مورد بزرگ شدن شما صحبت میکنیم .

اصلا بزار برای اینکه شما دلت خوش بشه دانلود میکنم دوباره بازی الان عکس های بازی هم میزارم تا شما حال کنی .

مثل اینکه مشکل با خود درگیری داری وقتی PC هست PS3 و PS4 و XBOX ONE این وسط چیکارست ؟ شما رو جو گرفته فکر کردین خبریه . انقدر مثل بچه ها فکر مکنین که بقیه رو هم به کیش خودتون میدونین .

یکم بزرگ بشین بد نیست بعدشم گفتم قبل از اینکه شما ها این بازی بشناسین بازی کردم شما تازه این E3 اسم یه همچین بازی به گوشتون خورده فکر کردین خبریه . شما منتظر باش تا بازی روی XBOX 360 یا ONE یا PS3 یا PS4 بیاد بازی کنی من حتی بخوام همین الان هم میتونم بازی دانلود کنم بازی کنم دوباره خیلی راحت بازی F2P برای PC نه نیاز داره من پول گلد بدم نه پلاس نه کنسول نه هیچ چیز دیگه ای مثل بچه آدم میشینم بازی میکنم اگه بخوام دوباره اما شما بشین تا برای کنسول مورد علاقت و خط فکریت بیاد بعد با هم در مورد بزرگ شدن شما صحبت میکنیم .

اصلا بزار برای اینکه شما دلت خوش بشه دانلود میکنم دوباره بازی الان عکس های بازی هم میزارم تا شما حال کنی .

داستان واسه من سرهم نکن بازی ای که کلا تو عمرت یا بازی نکردی یا مجموعا 20 دقیقه بازی کردی در موردش نظر نده فقط همین.

- - -ویرایش - - -

الان این شد جواب من ؟البته ID من SWAT بوده اون زمان سرور US هم بازی کردم .

قبلا ID های من اینها بوده اگه بعدم هم سوالی پیش امد از همین رنج میتونی استفاده کنی .

S.W.A.T
SWAT
ReDDraGoN
Red_Dragon
VANRED
VANR3D
VIVANRED
VIVANR3D
کلا ID چندین ساله من در سرور های مختلف همینها بوده حالا ID ام انجا کدام بوده الان دقیقا یادم نیست .

مگه نمیگی این آی دیاته؟
من همرو چک کردم
S.W.A.T
اصلا وجود نداره

SWAT
اصلا بتل نرفته همه چی صفر

ReDDraGoN
کلا 9 تا بتل رفته

Red_Dragon
همه چی صفر

VANRED
وجود نداره

VANR3D
وجود نداره

VIVANRED
کلا 18 تا بتل رفته

VIVANR3D
وجود نداره

حالا فرض کنیم که راست میگی بین همه این آی دیا که ادعا میکنی شاید یکیش ماله تو باشه بالاترین آی دی کلا 18 تا بتل رفته چه جوری جرات میکنی در مورد یه بازی که رکورد گینس داره نظر میدی؟ خیلی اعتماد به نفس میخواد والا.

داستان واسه من سرهم نکن بازی ای که کلا تو عمرت یا بازی نکردی یا مجموعا 20 دقیقه بازی کردی در موردش نظر نده فقط همین.

اول از همه حرف اول تو دهنت مزه مزه کن بعد بدش بیرون من نه رفیقتم نه هم کلاسیت مورد بعدی . بستنی دایتی هم جزو رکوردار های گینس ثبت شده حتما بهترین بستنی دنیاست .

یادم نبود از شما باید اجازه بگیرم راجب بازی که انجام دادم نظر بدم شما خودت حرف زدی جوابت هم گرفتی پس برای من صفحه نزار وقتی جنبه بحث درست نداری بحث نکن جالبیش اینجاست خودت هم شروع کردی .

مورد بعدی ممنون که ID م رو پیدا کردی فقط الان باید برم ببینم با کدوم Email ریجیسترش کردم خسته نباشی .

گفتم ID های دیگم نگاه کن خودم هم نمیدونم اون موقع با کدام ID بازی کردم .

تعداد بازیکن هم نشون نمیده که یک بازی شاهکاره اگه اینجوری باشه COD باید مادر هرچی شاهکار باشه .
مشکل اصلا این نیست توجه نمیکنی مشکل اینکه یک بازی تا حدی خوبه من خودم هم گفتم بازی باحالیه اما شاهکار نیست اینکه DieDie میگه بازی سیمولیشن و فیزیکش فلان و بهمان نیست بابا MMORPG خیلی راحت مشکل تعریف تمجید های الکی بازی خوبه عالیه خیلی فاز میده بله آدم حال میکنه بله اما دیگه پست قبلی DieDie بخون آدم فکر میکنه داره در مورد چه بازی صحبت میشه .
کسایی که که وقتشونو میذارن پای این بازی بازی کنان حرفه ایی و خوش سلیقه هستن بعد شما داریی این بازی رو با سبک mmorpg که تا دلت بخواد بازی سبک این زیادو رایگان هست همشونم یه جورایی توی یه چیزی خوب هستن ولی بازی مد نظرما فکر نمیکنم پیدا کنی جز همین بعد لذتی که توی لول گرفتن این بازی هست من توی هیچ بازی ندیم cod هم به خاطر رایگان نبودن نصف کاربرای این بازی رو هم نداره یکم سنجید ببین متوجه میشی این بازی روی 360 بیاد مطمئن باش بهترم عمل خواهد کرد از همینی که الان هست بالاتر میره بحث با شما بی فایده است چون شما بازی رو یا نکردی یا نصب کردی سریع پاک کردی شاید گرافیک پایین بوده شایدم پینگ خوبی نداشتی این بازی یکی از شلوغترین بازی های انلاین هست که من تا به حال دیدم من خوشم اومد از هرکی هم پرسیدم نظر مثبت به این بازی داره فیزیک بازی بالاست

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or