سازندگان World of Tanks: آینده بر روی Xbox بازی های رایگان هستند

A.R.A.$.H

کاربر سایت
world-of-tanks_thumbnail.jpg

رئیس Wargaming.net آقای Victor Kislyi در وبسایت OXM به تازگی اعلام کرده اند که بازی World of Tanks گواه بر این است که بازی های رایگان بر روی کنسول های Xbox، آینده است.
صحبت های ایشان:
مایکروسافت یک کمپانی بزرگ با همکاران زیادی است - ناشرین و بازی سازان.پس با این حساب بله، تلاش بسیار زیادی لازم است تا به آنها یاد آوری کنید که بازی های رایگان چقدر برای پلتفرم های Xbox مهم است.برای اینکه این بازی ها آینده آن هستند و ما سندهای مالی باور نکردنی برای اثبات موضوع داریم.این روش کار است و نه تنها ما بلکه دو کمپانی دیگر نیز راه ما را دارند.
البته بازی های رایگان نمی توانند تنها از عرضه میلیون ها نسخه در روز اول سود ببرند و بروند.این بازی ها به ماه ها و شاید سال ها نیاز دارند تا به ارزش واقعی خود برسند.
ما فعلا نمی توانیم تمامی کارها را انجام دهیم و برای همین است که بایستی توضیح دهیم که چه می کنیم.این فعلا سرنوشت ما است، زیرا این ها از آن دسته بازی های کریسمس نیستند که دو ماه بیایند و بروند تا بر روی یک بازی دیگر کار کنیم.موقعی که بازی را عرضه می کنید تازه همه چیز شروع می شود.این مورد برای بازی های PC و Xbox 360 صدق می کند.
Gamingbolt

این بازی واقعا شاهکاره :) مطمئنا روی 360 هم موفقیت های نسخه ی پی سی رو تکرار خواهد کرد، فقط ایکاش می تونستیم اکانت هامونو از نسخه ی پی سی به 360 انتقال بدیم، کی حوصله می کنه از تیر 1 شروع کنه ؟ :-s

تو این تاپیک بقلی هم گفتم. بهترین ساپورت برای کنسول قدیمی همین بازیهای F2P هستند، نه بازیهای پرخرج و بلاک باستر. بازیهای پرخرج رو روی کنسول جدید با بهترین کیفیت میدی و تمرکزت رو روی کنسول جدید میگذاری، بازیهای F2P و به اصطلاح وقت گذرونی هم روی کنسول های قدیمی. یه حرکت دو سر برده، چه برای خود کمپانی، چه گیمر.

البته این World of Tanks از لحاظ محبوبیت چیز وحشتناکیه. بالای 60 میلیون پلیر داره! :دی

World of tanks واقعا بازیه فوق العاده ایه من دارم روی PC بازی میکنم سیستم بازی طوریه که فقط برای پیشرفت سریعتر باید گلد خرج کنی مثل خیلی از بازیای F2P دیگه اینجوری نیست که حتما باید گلد یا پول رایج بازیو خریده باشی تا از یه حدی به بعد پیشرفت کنی این بازی اگه واقعا گیمر باشی و علاقه داشته باشی یه بازی F2P واقعی هست.
یکی دیگه از نکته های مثبت این بازی گرافیکش هست.

من بازی رو نصب کردم بازی خیلی خیلی خوش ساختی هست نمیشه ازش گذشت ولی من نمیدونم چرا نمیتونم باهاش ارتباط برقرار کنم درضمن من یه سوالی داشتم یعنی 360 و پی سی باهم بازی میکنن یا سروراش جداست یعنی اینجوریی میشه ؟

من بازی رو نصب کردم بازی خیلی خیلی خوش ساختی هست نمیشه ازش گذشت ولی من نمیدونم چرا نمیتونم باهاش ارتباط برقرار کنم درضمن من یه سوالی داشتم یعنی 360 و پی سی باهم بازی میکنن یا سروراش جداست یعنی اینجوریی میشه ؟

دلیلش اینه که تانکای اول بازی به شدت لگن هستن ، همشون مال جنگ جهانیه اوله ، اول بازی باید یکم صبر داشته باشی همین که به Tier 4-5 برسی تازه بازی دستت میاد.فکر نمیکنم کراس پلتفرم باشه.

من بازی کردم قبلا جالبه بد نیست اما شاهکار نیست بازی هم نیست که کسی بازی نکرده باشه چیزی از دست داده باشه .

اتفاقا واسه اونایی که به تانک و تاریخچه و سیر تکامل تانکا علاقه دارن بهترین شبیه سازیه که تا حالا ساخته شده حتی یه جورایی شاهکاره...
گلوله های مختلف با مرمی های مختلف با ضریب نفوذ و خسارتی که وارد میکنن به علاوه قدرت زره تانکها حتی زاویه و شکل بدنشون تو کمونه کردن گلوله ها دقیقا شبیه سازی شدن و تو نحوه بازی کردن پلیر تاثیر دارن هر تانک تو این بازی طوری شبیه سازی شده که باید پلیر به همه قابلیتها و نقطه ضعفهای تانکش واقف باشه و بتونه با استفاده از عوارض زمین و استتار استراتژی مورد نظرشو پیاده کنه ، اولین بازی ای هست که واقعا فیزیک به شکل فوق العاده واقع گرایانه توش پیاده شده و آدم میتونه به صورت منطقی ازش استفاده کنه.
حتی برای خدمه تانک perk هایی رو در نظر گرفتن که تو بازی تاثیر داره مثلا حس ششم! خدمه ای که حس ششمش قوی شده باشه میتونه تو صحنه نبرد جای تانک دشمنو حدس بزنه یا خدمه ای که برای مبارزه با آتیش تجربه کسب کرده باشه میتونه موقع آتیش گرفتن موتور تانک زودتر خاموشش کنه ....
خلاصه فوق العاده گستردس به نظر من اگه کسی بازی نکنه از دستش داده مخصوصا که مجانی هم هست مگر اینکه کسی اصلا به تانک هیچ علاقه ای نداشته باشه.

اتفاقا واسه اونایی که به تانک و تاریخچه و سیر تکامل تانکا علاقه دارن بهترین شبیه سازیه که تا حالا ساخته شده حتی یه جورایی شاهکاره...
گلوله های مختلف با مرمی های مختلف با ضریب نفوذ و خسارتی که وارد میکنن به علاوه قدرت زره تانکها حتی زاویه و شکل بدنشون تو کمونه کردن گلوله ها دقیقا شبیه سازی شدن و تو نحوه بازی کردن پلیر تاثیر دارن هر تانک تو این بازی طوری شبیه سازی شده که باید پلیر به همه قابلیتها و نقطه ضعفهای تانکش واقف باشه و بتونه با استفاده از عوارض زمین و استتار استراتژی مورد نظرشو پیاده کنه ، اولین بازی ای هست که واقعا فیزیک به شکل فوق العاده واقع گرایانه توش پیاده شده و آدم میتونه به صورت منطقی ازش استفاده کنه.
حتی برای خدمه تانک perk هایی رو در نظر گرفتن که تو بازی تاثیر داره مثلا حس ششم! خدمه ای که حس ششمش قوی شده باشه میتونه تو صحنه نبرد جای تانک دشمنو حدس بزنه یا خدمه ای که برای مبارزه با آتیش تجربه کسب کرده باشه میتونه موقع آتیش گرفتن موتور تانک زودتر خاموشش کنه ....
خلاصه فوق العاده گستردس به نظر من اگه کسی بازی نکنه از دستش داده مخصوصا که مجانی هم هست مگر اینکه کسی اصلا به تانک هیچ علاقه ای نداشته باشه.

دوست عزیز من قبل از اینکه خیلی ها اینجا با این بازی آشنا بشن بازی کردم جوری تعریف میکنی هرکی ندونه سیمولیشن ساختن بله به تاریخچه تانک علاقه داشته باشی بله جالبه اما شاهکار نیست حالا شما میخوای اسمش بزار شاهکار یا سیمولیشن یا هرچیز دیگه ای وقتی نیست نیست آقا .

ببخشید شما در بازی های دیگه برای مثال health نمیزنی یعنی اینها شبیه ساز جنگه ؟ یا وقتی ماشینت آتیش میگیره یا خراب میشه در بازی میری گاراژ repair میکنی یا قطعه عوض میکنی یعنی شبیه ساز رانندگی بازی ؟

یک سوال ساده شما در بازی اسلحه میگیری یا آرپیچی یا ... وقتی اسلحه یا نوع تیر عوض میکنی قدرتش عوض میشه یعنی این فیزیکه ؟

دوست عزیز من قبل از اینکه خیلی ها اینجا با این بازی آشنا بشن بازی کردم جوری تعریف میکنی هرکی ندونه سیمولیشن ساختن بله به تاریخچه تانک علاقه داشته باشی بله جالبه اما شاهکار نیست حالا شما میخوای اسمش بزار شاهکار یا سیمولیشن یا هرچیز دیگه ای وقتی نیست نیست آقا .

ببخشید شما در بازی های دیگه برای مثال health نمیزنی یعنی اینها شبیه ساز جنگه ؟ یا وقتی ماشینت آتیش میگیره یا خراب میشه در بازی میری گاراژ repair میکنی یا قطعه عوض میکنی یعنی شبیه ساز رانندگی بازی ؟

یک سوال ساده شما در بازی اسلحه میگیری یا آرپیچی یا ... وقتی اسلحه یا نوع تیر عوض میکنی قدرتش عوض میشه یعنی این فیزیکه ؟

ID ـیت چی بود؟ کدوم سرور بازی میکردی؟

ID ـیت چی بود؟ کدوم سرور بازی میکردی؟

الان این شد جواب من ؟البته ID من SWAT بوده اون زمان سرور US هم بازی کردم .

قبلا ID های من اینها بوده اگه بعدم هم سوالی پیش امد از همین رنج میتونی استفاده کنی .

S.W.A.T
SWAT
ReDDraGoN
Red_Dragon
VANRED
VANR3D
VIVANRED
VIVANR3D
کلا ID چندین ساله من در سرور های مختلف همینها بوده حالا ID ام انجا کدام بوده الان دقیقا یادم نیست .

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or