سازندگان The Crew: ما بر روی 30 فریم در ثانیه ثابت تمرکز کرده ایم

A.R.A.$.H

کاربر سایت
xl_The-Crew-1-624.jpg

اکثرا بازیکن ها 60 فریم در ثانیه را به 30 فریم ترجیح می دند چون مسلما بازی روانتر می شود.
در این میان تیم سازنده The Crew اعلام کرده اند که این بازی در 30 فریم بر ثانیه قفل خواهد بود و پایین تر نخواهد آمد. طراح اصلی این بازی آقای Julian Gerighty در VideoGamer توضیح داده اند که 60 فریم بر ثانیه به دلیل دنیای بزرگ The Crew و قابلیت های آنلاین به راحتی بدست نمی آید و گفته اند:
ما هیچ وقت نتوانستیم 60 فریم در ثانیه داشته باشیم. همیشه بر 30 فریم در ثانیه ثابت تمرکز داشته ایم. این روزها متاسفانه برخی از رایانه ها داغ می کنند برای همین افت فریم را شاهد هستیم. این یک مشکل سخت افزاری است نه نرم افزاری. ما مسلما دوست داریم که 60 فریم در ثانیه داشته باشیم اما دنیای این بازی بزرگ است و با توجه به قابلیت های آنلاین نمی توان واقعا چنین چیزی را محقق کرد. بازی واقعا 30 فریم در ثانیه به صورت ثابت می باشد و این چیزی است که ما بر روی آن تمرکز داریم.
نظر شما چیست؟
Gaming Everything

یوبی قبلا هم گفته بود که division هم رو 30 فریمه!
کلا نسلی بر مبنای 30 فریم در پیش داریم که البته جای نگرانی هم نیست چون واقعا تفاوت محسوسی بین 30 و 60 نیست!
البته می تونیم امیدوار باشیم در ادامه و با آشنایی بیشتر سازنگدان با سخت افزار کنسول ها و سر در آوردن از زیر وبم اون به 60 هم برسیم!
ریسینگ رو نمیدونم اما تویfpsاختلاف 60 فریم و 30 فریم زمین تا اسمونه وحشتناکه

کنسول های جدید نمیتونن 60 فریم بازی اجرا کنن یا بازی ساز ها مشکل داه کارشون قضیه چیه ؟؟؟
نسل پیش هم که 30 فریم بود این نسل هم بخواد 30 باشه که ...
سازنده ها چون اول نسله به خوشون زیاد زحمت نمیدن .

به نظرم بد ترین چیز تو بازی ریسینگ فریم 30 هست که خیلی رو کنترل ماشین تاثیر بد داره.نمونش بازی grid رو اکس باکس من با وجود گرافیک عالیش بعد 2 ساعت بیخیالش شدم.ولی فورزا بخاطر 60 فریم میدونی که داری چیکار میکنی ولی بازی های 30 فریمی مثل همین grid و یا dirt مفت نمیارزه مثل اسکی رو یخ میمونه کنترل ماشین..
من که این بازی رو بخاطر 30 فریم بیخیال شدم واسه نسل بعد حیف 200 تومن پول

سازنده ها چون اول نسله به خوشون زیاد زحمت نمیدن .

به نظرم بد ترین چیز تو بازی ریسینگ فریم 30 هست که خیلی رو کنترل ماشین تاثیر بد داره.نمونش بازی grid رو اکس باکس من با وجود گرافیک عالیش بعد 2 ساعت بیخیالش شدم.ولی فورزا بخاطر 60 فریم میدونی که داری چیکار میکنی ولی بازی های 30 فریمی مثل همین grid و یا dirt مفت نمیارزه مثل اسکی رو یخ میمونه کنترل ماشین..
من که این بازی رو بخاطر 30 فریم بیخیال شدم واسه نسل بعد حیف 200 تومن پول

الان محیط فورتزا, گرن توریسمو و درایو کلاب و . . . کجاش شبیه این بازی هست؟ محیط بازی رو دیدی چه اندازه ای هست! ؟

الان محیط فورتزا, گرن توریسمو و درایو کلاب و . . . کجاش شبیه این بازی هست؟ محیط بازی رو دیدی چه اندازه ای هست! ؟

فعلا که کنسول ها تو بازی های سنگین مثل bf4 و crew موندن اصلا ماجرا همینه. و اصلا دلیل قانع کننده ای نیست که بگیم چون بازی خیلی عظیم هست پس باید 30 فریم باشه. باید صبر کنیم ببینیم کنسول ها نسل اینده ضعف سخت افزاری دارن یا سازنده ها مشکل دارن.

فعلا که کنسول ها تو بازی های سنگین مثل bf4 و crew موندن اصلا ماجرا همینه. و اصلا دلیل قانع کننده ای نیست که بگیم چون بازی خیلی عظیم هست پس باید 30 فریم باشه. باید صبر کنیم ببینیم کنسول ها نسل اینده ضعف سخت افزاری دارن یا سازنده ها مشکل دارن.

خوب مومن اول نسل هست. محیط این بازی هم که دیدین چه اندازه ای هست. دیگه این بازی رو میشه یجورایی تخفیف داد بهش:d

نتیجه گیری منطقی از اخبار نسل بعد اینه که اگه می‌خواستن 60 فریم رو تبدیل به استاندارد کنن، از نظر جزئیات گرافیکی اونقدر تفاوت با نسل قبل ایجاد نمی‌شد که از نظر گیمرها قابل قبول باشه.

جدیدا از هر تاپیک بازیسنتر یه چیز جدیدی دارم یاد میگیرم.تو این تاپیک یاد گرفتم که 30 فریم با 60 فریم فرقی نداره.اونم تو ریسینگ و FPS !!! چرا وقتی حتی 60 فریم رو از نزدیک ندیدید نظر میدید؟
پ.ن. زودتر بگم که نه ندیدید و میگید
پ.ن.2 آدم حتی بخواد مار و پله هم بازی کنه 30 فریم و 60 فریم به چشمش میاد وای به حال FPS

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or