سازندگان The Crew: ما بر روی 30 فریم در ثانیه ثابت تمرکز کرده ایم

A.R.A.$.H

کاربر سایت
xl_The-Crew-1-624.jpg

اکثرا بازیکن ها 60 فریم در ثانیه را به 30 فریم ترجیح می دند چون مسلما بازی روانتر می شود.
در این میان تیم سازنده The Crew اعلام کرده اند که این بازی در 30 فریم بر ثانیه قفل خواهد بود و پایین تر نخواهد آمد. طراح اصلی این بازی آقای Julian Gerighty در VideoGamer توضیح داده اند که 60 فریم بر ثانیه به دلیل دنیای بزرگ The Crew و قابلیت های آنلاین به راحتی بدست نمی آید و گفته اند:
ما هیچ وقت نتوانستیم 60 فریم در ثانیه داشته باشیم. همیشه بر 30 فریم در ثانیه ثابت تمرکز داشته ایم. این روزها متاسفانه برخی از رایانه ها داغ می کنند برای همین افت فریم را شاهد هستیم. این یک مشکل سخت افزاری است نه نرم افزاری. ما مسلما دوست داریم که 60 فریم در ثانیه داشته باشیم اما دنیای این بازی بزرگ است و با توجه به قابلیت های آنلاین نمی توان واقعا چنین چیزی را محقق کرد. بازی واقعا 30 فریم در ثانیه به صورت ثابت می باشد و این چیزی است که ما بر روی آن تمرکز داریم.
نظر شما چیست؟
Gaming Everything

کنسول های جدید نمیتونن 60 فریم بازی اجرا کنن یا بازی ساز ها مشکل داه کارشون قضیه چیه ؟؟؟
نسل پیش هم که 30 فریم بود این نسل هم بخواد 30 باشه که ...

یوبی قبلا هم گفته بود که division هم رو 30 فریمه!
کلا نسلی بر مبنای 30 فریم در پیش داریم که البته جای نگرانی هم نیست چون واقعا تفاوت محسوسی بین 30 و 60 نیست!
البته می تونیم امیدوار باشیم در ادامه و با آشنایی بیشتر سازنگدان با سخت افزار کنسول ها و سر در آوردن از زیر وبم اون به 60 هم برسیم!

چون واقعا تفاوت محسوسی بین 30 و 60 نیست!
شوخیش هم جالب نیست! داری شوخی می کنی؟ نه؟ من خودم سبک اصلیم ریسینگه و میدونم 60 فریم توی یه بازی ریسنگ چقدر مهمه... قضیه کم کم داره مشخص میشه: هر کی میخواد 30 فریم بر ثانیه بازی کنه میره سمت کنسول, هر کی هم مثل خودم میخواد 60 بزنه به بدن میره تو کار PC شکست ناپذیر و پر قدرت :d

شوخیش هم جالب نیست! داری شوخی می کنی؟ نه؟ من خودم سبک اصلیم ریسینگه و میدونم 60 فریم توی یه بازی ریسنگ چقدر مهمه... قضیه کم کم داره مشخص میشه: هر کی میخواد 30 فریم بر ثانیه بازی کنه میره سمت کنسول, هر کی هم مثل خودم میخواد 60 بزنه به بدن میره تو کار PC شکست ناپذیر و پر قدرت :d
آقا ریسینگ رو قبول دارم تو ریسینگ 60 فریم بودن خیلی مهمه :d
ولی تو سبک شوتر اول شخص کال آو دیوتی 60 فریم هست و هیلو4 فریمش 30 هست... ولی خداییش من که بازی کردم تفاوتی از لحاظ فریم احساس نکردم! :d

ولی تو سبک شوتر اول شخص کال آو دیوتی 60 فریم هست و هیلو4 فریمش 30 هست... ولی خداییش من که بازی کردم تفاوتی از لحاظ فریم احساس نکردم! :d

halo4 مگه 60 فریم نبود؟:-?
یا شایدم 1080 بود
یکی ازین 2تا بود ولی:d

ادونچر کلاسیک هم نباید 60 فریم باشه! چه برسه به race. برای هر سبکی 30 فریم یعنی very limit gameplay

با انجین epic مگه gow رو 30 نبود!

اون نسل قبل بود
اینها واقعا بلد نیست بازی بسازن فرض کن رم کنسول از 512 به 8 گیگ رسیده بازم نمی تونن 30 رو بکنن 60 ولی UE4 قطعا به اینهای که سرشون از برنامه نویسی نمیشه کمک میکنه که یک بازی درست حسابی تحویل ملت بدن

مهم اینه که روی فریم لاک بشه پایین نیاد هی دم به دقیقه از 10 نیاد رو 2 اعصاب آدمو مورد عنایت قرار بده :| همون ثابت 30 ام باشه راضیم من

اون نسل قبل بود
اینها واقعا بلد نیست بازی بسازن فرض کن رم کنسول از 512 به 8 گیگ رسیده بازم نمی تونن 30 رو بکنن 60 ولی UE4 قطعا به اینهای که سرشون از برنامه نویسی نمیشه کمک میکنه که یک بازی درست حسابی تحویل ملت بدن

ELemental که خلاف این رو نشون داد

Frame rate چیزی که کاملا به سازنده ها بستگی داره که بخوان 60 فریم باشه یا 30 چون هر چی سخت افزار قوی تر باشه سازنده دوست داره از قدرتش استفاده کنه و اگه بخواد به جزییات دلخواهش برسه مجبوره فریم ریتو کمتر کنه. بهتون قول میدم پنج نسل دیگه هم بریم جلوتر بازم با این با مساله رو به رو ایم

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or