سازندگان Battlefield 4 می گویند : PS4 > XBOXOne

• Thread starter Thread starter anger
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

anger

کاربر سایت
GameemaG-CODGhosts-vs-Battlefield-4-16488_550x195.jpg

اظهار نظرهای جالبی از سوی تنی چند از سازندگان بازی Battlefied 4 شنیده شده است:
41949671762463448140.jpg

Alan Kertz ، سازنده گیم پلی بازی BF4 ذر توی*تر:
-می بینم که مایکروسافت خیلی علاقه داره که کاری کنه که پلی استیشن ۴ رو در سوئد (یکی از کشورهایی که عرضه Xbox One در این کشور به تعویق افتاد) به عنوان برنده نسل بعدی انتخاب کنیم!
62893619214665473141.jpg
Gustav Hailing یکی دیگر از سازندگان بخش مولتی پلیر بازی در اکانت توی*تر :​
-مطمئن نیستم که مایکروسافت چه فکری در سر داره که کنسولش رو در کشورهای مهم و برجسته ای مثل سوئد دیرتر عرضه میکنه،ما همیشه چیزی رو میخریم که در بازار داغ باشه و اون PS4 خواهد بود.

الان باز یه عده میان اینقدر با هم دعوا می کنن که تاپیک بسته بشه :D .
من واقعا علت کل کل شما فن های عزیز رو نمی دونم . من خودم واقعا واسم ذره ای مهم نیست که مایکروسافت موفق بشه یا سونی ! بتلفیلد بهتره یا کال آف دیوتی . من بازی ای رو می خرم که باهاش سرگرم بشم و بقیش دیگه واسم مهم نیست . حالا اگر بازی پایین تر از سطح انتظار من عمل کنه دیگه نمی خرمش یا برای سری بعدیش وسواس بیشتری به خرج می دم . مثلا کنسول X360 ـــم 3 سال پیش سه چراغ شد و بعد اینکه تعمیرش کردم باز هم خراب شد . واسه همین دیگه کنسول رو مایکروسافت رو نمی خرم ( تنبیهش کردم :d )
حالا هم

اینو همون روز که اعلام کردن X1 تو چند کشور تاخیر خورده فرستادن و هم تو تاپیک همون خبر و هم تو تاپیک PS4 گذاشتن ...

پ.ن: البته اگه اشتباه نکنم و اونا افراد دیگه ای از این استدیو نبوده باشن ...

اين دوتا از حركت مايكرو انتقاد كردن نگفتن كه PS4 > xbox one (اصلا تيتر خوب نيست)

جریان این خبر همونی که ماکرو اعلام کرده بود دستگاه X1 تو زمان لانچش تو کشورهای مثل سوئد و چندتای دیگه (همون 8 کشور) عرضه نمیشه و دیرتر میاد. استودیو DICE هم تو این رابطه نظر دادن کارمنداش.

PS4 IS A EASY CHOICE

دقیقا کجا گفتن PS4 بهتره؟فقط گفتن چون تو سوئد نمیاد پس ما PS میخریم؟

این دوتا سوِدی هستن از اینکه کنسول تو این کشور تاخیر خورده ناراحتن ولی گفتن وان رو هم وقتی عرضه بشه میخرن

البته که پلی 4 بهتر خواهد شد ولی خب منظور این اساتید به خاطر سخت افزار و غیره نبوده بلکه تاخیر عرضه ی وان دلیل انتقادشون هست! :d

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or