سازندگان عنوان Outlast 2 به فکر مواقعی که میترسید نیز هستند

Jill-Valentine

By hiding you show your true nature coward
Loyal Member
Outlast-2.jpg
طبق خبرهای منتشر شده از سوی استودیو Red Barrels سازنده عنوان Outlast II به نظر میرسد به همراه این بازی پوشک مخصوص برای به حداقل رساندن صدمات و حوادث احتمالی هنگام تجربه این بازی عرضه خواهد شد.در ادامه با بازی‌سنتر همراه باشید.

این استودیو Red Barrels اضافه کرد، پوشک مخصوص Outlast II با نام Underscares با کیفیت بالا ساخته شده و بازیکنان نباید نگرانی خاصی برای مواقع اضطراری و در هنگام تجربه این بازی داشته باشند.

صحبت های بیشتر سازندگان:

«بعد از اینکه عنوان Outlast 1 عرضه شد، ما گزارش های متعددی دریافت کردیم که، بازیکنان از ترس زیاد خود را خراب کرده اند.برای همین تیم سازنده بازی را طوری ساخته که گیمر بتوانند بدون اینکه نگرانی بابت زیر پوش خود داشته باشد.ولی اگر ترس بازی کم شود ما از هدفمان دور شده ایم. برای همین ما این پوشک را برای مواقعی که ترس و اضطراب در بازی زیاد میشود ساخته ایم.»

لینک منبع

اینجوریشو دیگه نشنیده بودیم.یعنی واقعا کسانی هستند که خودشون رو خیس کنن.
من فقط سر p.t استرس زیاد داشتم.اخرشم نتونستم بازی رو تا اخر برم.خیلی بهم استرس وارد میشد بیخیالش شدم

pt دقیقا اسم کاملش چیه

درود

P.T اسم رمز بازی SILENT HILL با کد S یا 5 بود ( آخرش هم معلوم نشد ) که قرار بود توسط کوجیما با همکاری Guillermo del Toro ساخته بشه ولی بدلیل مشکلاتش با کونامی پروژه بطور کل کنسل شد
لازم به ذکر است که این دمو بصورت رایگان برای PS4 عرضه شد ولی بعد از کنسل شدن بازی این دمو هم از دسترس خارج شد !

یا بقول دوستمون ابراهیم Playable teaser

آخرین ویرایش:
اینجوریشو دیگه نشنیده بودیم.یعنی واقعا کسانی هستند که خودشون رو خیس کنن.
من فقط سر p.t استرس زیاد داشتم.اخرشم نتونستم بازی رو تا اخر برم.خیلی بهم استرس وارد میشد بیخیالش شدم
هرچی هم وحشتناک باشه در حدی نیست که کسی خودشو خیس کنه...
این کار بیشتر جنبه تبلیغاتی داره
من خودم یکی میشناسم همینجوریه.​

احتمالا بعد از این داخل پک بازی های ترسناک به غیر از دیسک یه پوشک مخصوص هم میذازن
یا مثلا میری دستگاه بخری از توپخونه . طرف میگه این پک قیمتش بالاتره توش پوشک هم داره :D:D
این خبر ها همش جنبه تبلیغاتی داره
دیگه red barrels چیزی پیدا نکرده تا فبل از انتشار بازیش بگه...

Out last فقط 15 دقیقه اولش ترسناک بود چون نمیدونستی وقتی بهت برسه غوله چه بلایی سرت میاد یا مثلا با هوش مصنوعیش اشنا نیستی ، اما بعدش قشنگ شیفت میگیری راحت میری جلو و استرس خیلی کم میشه و هوش مصنوعی کاملا قابل پیشبینیه اما بازی خیلی خوبی بود نسخه دومش هم حتما میگیرم.

من خودم یکی میشناسم همینجوریه.​
هرچی باشه درصدشون خیلی کمه.افرادیم که اینطورین بازی نکنن بهتره!چه کاریه!
اینی هم که شما گذاشتی سوپرایزش کردن واسه همین اینطوری شد.خودش فک نکنم هیچوقت بخواد یه بازی مثل Outlast رو بازی کنه!

احتمالا بعد از این داخل پک بازی های ترسناک به غیر از دیسک یه پوشک مخصوص هم میذازن
یا مثلا میری دستگاه بخری از توپخونه . طرف میگه این پک قیمتش بالاتره توش پوشک هم داره :D:D
این خبر ها همش جنبه تبلیغاتی داره
دیگه red barrels چیزی پیدا نکرده تا فبل از انتشار بازیش بگه...
دقیقا همینه.فروشنده های گرامی بخاطر مثلا پک فلزی بازی و نقشه روی بازی کلی پول میگیرن!
فک کن میری Outlast 2 بگیری فروشنده میگه با شرت اضافه هست 40 تومن گرونتره!تازه شرت مارک دارم هست!:))

• Like
Reactions: MO021 and vhd
چکاریه ادم بشسنه همچین بازی رو بره که بخواد پوشک مای بی بی هم پاش کنه صنعت بازیسازی داره کجا میره ! این ایده خفنشون میوردن رو دوربین VR پیاده میکردن

من بعد از سایلنت هیل یک...(اولین سایلنت هیل)
تصمیم جدی گرفتم طرفه این سبک ها نرم...
خیلی تاثیره منفی داشت روی من...همون زمان
اینها برای یکی خوبه که روحیه و اعصابش توپ باشه...

• Like
Reactions: ADU_Tank
اولین باری که رزیدنت اویل 1 بازی کردم و با جیل رسیدم به اولین زامبی معروف سری.. یادمه تا صورتشو برگردوند psone خاموش کردم:D با اینکه قبلش نمسیس بازی می کردم و یکی از بهترین بازی های زندگیم بود ولی خب نسخه یک واقع ترسناک تر بود حداقل برای من:D واقعا ترسیدم! تا مدت ها هم میترسیدم:D به طوری که تو زندگی عادی یه جاهای خاصی(!) همش پشت سرمو نگاه میکردم:D سنمم حدود 10/12 سال بود:D ولی خب این باعث نشد بازی نکنم. اتفاقا هر روز بیشتر جذبشون میشدم تا جایی که اکثر نسخه های رزیدنت سایلنت همون موقع ها تموم کردم. کلا میخوام بگم که عادی میشه فقط اولش واقعا ترسناکه:D اتفاقا خیلیم واسه روحیه خوبه. جنگ روانیه دیگه:D تو یک فضای امن مثل گیم. هرکیم بازی کنه و کنار نکشه به ترسش غلبه میکنه و این موضوع تو زندگی عادی هم مطمئنا اثرات مثبت داره. از اونورم اگر با یک بار بازی بکشه کنار خب مسلما همیشه از این چیزا میترسه:D
تابلوئه که همش تبلیغاته:D منتظریم:D

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or