سازنده بازی Fez: ماکروسافت دو رو و ریاکار است

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال
fez.jpg

درود.

شرکت ماکروسافت در اولین اقدام خود پس از معرفی کنسول Xbox one خود، سیاست‌هایی را پیرامون سازندگان مستقل اعمال نمود که خشم و ناراحتی بسیاری از این بازی‌سازان را در برداشت که آن حمایت نکردن از این افراد بود. بعد از این اقدام ماکروسافت، بسیار از این استودیوهای کوچک زیر چتر سونی رفتند و برای PS4 بازی ساختند که بعد ماکرو مجبور به عقب نشینی شد و برای جذب این افراد حتی Dev kit های کنسول X1 خود را به صورت مجانی در اختیار آنان گذاشت. ولی با اینکه ماکرو تغییر سیاست را پیشه گرفت و از این سازندگان حمایت کرد، ولی برخی هنوز از صحبت‌ها اولیه این شرکت ناراضی هستند و این عقب نشینی را یک "ریاکاری" از سوی MS می‌دانند.

خالق بازی Fez یعنی اقای Phil Fish در طی نظری که در Twitter داشت صراحتان اعلام کرد. "همه چیز در این مورد احساس ریاکاری و دورویی را می‌دهد. این خوب است که MS دارد تلاش می‌کند در برخی مواقع...ولی چه چیزی یکدفعه عوض شد؟ چی شد که یهو بازی‌های مستقل اینقدر ارزشمند شدند؟"

"تمام این‌ها فقط یک بازگشت مضخرف است، باور اینکه قلب آن‌ها (ماکروسافت) در مکان درستی است و برای ما می‌زند بسیار سخت است. تمام این مسائل حس دو رویی را به من القا می‌کند."

وی در آخر نیز بیان نمود، ریاکاری کلمه‌ایست که من به دنبال آن هستم.

http://gamingbolt.com/fez-creator-o...change-everything-about-it-feels-disingenuous

دیگه تو بحث تجارت که دورویی و اینا معنی نمیده,عاشق چشم وابروشون که نیستن شرکتها,الان که به خاطر سود خودشون طرفشون رو گرفتن باید خوشحال باشن!
میخوام بدونم کدوم کمپانی قلبش برا سازنده ها میزنه و از رو خیرخواهی کاری میکنه؟؟؟
کلا این یارو با همه چیز مشکل داره,رو حرفاش حسابی نیست!!!:d

100% راست میگه
biggrin1.gif
. ماکروسافت تا دید داره Market/ Pre-Order رو میبازه و Indie Developers رو باخت میده، علیرغم میل باطنی ـش مجبور شد 180درجه بزنه و در اولین U-Turn مسیرش رو عوض کنه.

مطمئن باش هر کمپانی دیگه ای هم اگه ببینه سیاستهاش قراره به ضررش باشن تغییر موضع میده,این جا تجارت و سود مسئلست,عشق و عاشقی که نیست!!!

آخرین ویرایش:
100% راست میگه :دی. ماکروسافت تا دید داره Market/ Pre-Order رو میبازه و Indie Developers رو باخت میده، علیرغم میل باطنی ـش مجبور شد 180درجه بزنه و در اولین U-Turn مسیرش رو عوض کنه.

احتمالا به خاطر 2 تا آپدیتی که برای Fez داد ورشسکت شد بنده خدا !
آخرین آماری که از فروش FEZ اومده بود، 200.000 نسخه بود :دی به عبارتی میشه 2.000.000 دلار. این بابا یه بازی عالی ساخت ولی از اونور پول خوبی هم از طریق XBLA نصیبش شد. وقتی آمار فروش FEZ اعلام شد این بابا خیلی خوش به حالش بود :دی
Since it came out last year, FEZ has now sold 200,000 units on XBLA alone. Which is completely fuc*king crazy when you think about it.

100% راست میگه :دی. ماکروسافت تا دید داره Market/ Pre-Order رو میبازه و Indie Developers رو باخت میده، علیرغم میل باطنی ـش مجبور شد 180درجه بزنه و در اولین U-Turn مسیرش رو عوض کنه.

درود بر شما که با فراستی ویژه، تا ته دل مایکروسافت و میل باطنیشون رو خوندی! :d
ما به افرادی چون شما در سیاست های اقتصادی برای پیدا کردن ته دل شرکت ها بدون حتی دیدن رنگ در شرکت مذکور نیاز داریم! :d

به نظر من هم تو این مورد و هم Drm ، ماکرو فکر می کرد داره کاری می کنه که به نفع گیمراست.... ولی دید که مردم آماده نیستن (یا دلشون نمی خواد) برا همین سیاست ها رو برگردوند به حالت قبل.

گير بيخود نده فريدون بلاخره كه تغيير داد سياستشو حالا به هر دليلي كه بوده به نفع من و تو شده بقول كمپين Xbox shun :
The winner is you

حالا ما که قرار نیست با مایکرو کار کنیم و واسشون بازی بسازیم !!! طرف عصبانی ـه یه چی گفته و هر موضوعی هم که باشه به بازیسازان برمیگرده :دی نهایتاً ما میخوایم بازی کنیم دیگه ؟! غیراز اینه؟ این آقا دیگه خیلی شلوغش کرده .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or