خبر رسمی سارا باند (رئیس اکس باکس ) : نسل بعدی ایکس باکس با همکاری amd در دست ساخت است

• Thread starter Thread starter 3DO
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

3DO

کاربر سایت
r8UFPGz5AdYiNjew72xfe5.jpg

Xbox President Reconfirms Next-Gen Console Plans, Denies Going Third-Party With Hardware

• Xbox President Sarah Bond has reconfirmed that development for the next-gen Xbox console is currently underway.
  • It is in active development at Xbox in collaboration with AMD instead of being a third-party product like ROG Ally handhelds.
  • She assures that as long as there is demand for innovation in the industry, Xbox will keep building hardware.
سارا باند ( رییس اکس باکس ) گفته
نسل بعدی ایکس باکس درحال ساخته شدن است و میگه مثل ROG XBOX Ally نیست که توسط کمپانی دیگه ساخته بشه و تو کمپانی مایکروسافت و با همکاری AMD ساخته میشه، سارا باند در ادامه اطمینان داد که تا زمانی که تقاضا برای نوآوری در صنعت وجود داشته باشد، ایکس‌باکس به ساخت سخت‌افزار ادامه خواهد داد.

Xbox President Reconfirms Next-Gen Console Plans, Denies Going Third-Party With Hardware.

اینکه دسته، باتری قلمی هم میخوره میشه حق انتخاب و ارزش افزوده
حالا به این بهانه که چون باتری تو جعبه نذاشتن به کل منکر این حق انتخاب بشی میشه مغلطه

• Smile
Reactions: Zack.Fair
بحث کیفیت ساخت دسته و باتری چه ربطی به این خبر داره نمیدونم!!

تو نسل فعلی که جفت دسته ها کیفیت ساخت خوبی داشتن همون دوال سنس هم درصد خرابیش کمه.

طبیعتا تو نسل بعدی بهتر هم میشن.

• Like
Reactions: sony_boy
کوتاه عرض میکنم:
ارگونومی دسته ایکس باکس بهتره با یه امای بزرگ!!! برای بازیای غربی خصوصا فرست پرسون!
یکی مثل من بخواد فقط گیم ژاپنی بزنه هیچ فرقی ندارن
از لحاظ کیفی شما دسته فاب بگیر عمرا به این راحتیا خراب شه اینجا ایرانه برادر دسته فیک میذارن رو دستگاه

تازه خود من شخصاً بازی‌های غربی پسندم زیاد شرقی پسند نیستم
بعد دسته‌های ایکس باکس ۳۶۰ رو نگاه کن هنوز داره مثل ساعت کار می‌کنه
حالا برو دنبال دسته پلی استیشن ۳ ه سریشون کلاً ترکیده اصلاً کار نمی‌کنه و ....‌

آدم باید تو نظر دادن همیشه بی‌طرف نظر بده
به قول اون ضرب المثل که میگه حرف حقو اگر از دشمنت هم شنیدی قبول کن

ایراد گرفتن از دسته مثلاً اورجینال ایکس باکس اصلاً انگار توهین کردی مثلاً به صنعت گیم و بقیه گیمرها
تو کیفیت بالا و خوش دست بودن دست‌های ایکس باکس اصلاً شکی نیست اینو به عنوان کسی میگم که خودم طرفدار پلی استیشنم

• Like
Reactions: dark souls
از همون زمان دسته پلی استیشن ۳
بعد به خصوص زمان دسته پلی استیشن ۴
هر چی دسته بی‌کیفیت‌تر بود
به خصوص تو فت ها
مثل پلی ۴

دسته‌های ایکس باکس از اولم با کیفیت بود به خصوص نسل هفتیش
بعد نسل ۸
به ضربه مقاوم بود و غیره
حقیقتی بود که غیر قابل انکاره

حالا یکی دسته براش مهمه یکی میگه نه من خود کنسول برام مهمه طراحی کنسول مهمه بازی‌های انحصاریش مهمه
بازم همش برمی‌گرده به سلیقه طرف هرچی می‌خواد میره می‌خره

نمونش مثلاً تو کنسول‌های نسل ۶
خودم شخصاً هم پلی استیشن ۲ داشتم هم ایکس باکس اورجینال
از نظر قدرت سخت افزاری از نظر گیم
از نظر گرافیک از نظر امکانات پلی استیشن ۲ هیچ وقت به پایه ایکس باکس اورجینال نمی‌رسید

هر دوتاشو تجربه کردم
ولی الان مثلاً به من بگن کدومشو انتخاب می‌کنیم برای بازی کردن من بازم پلی استیشن ۲ رو انتخاب می‌کنم
بانک خودم دوتاشو داشتم با اینکه می‌دونم اون قوی‌تره ولی خب انتخاب من پلی استیشن ۲
این شخصی خودمه
دلیل بر بد بودن ایکس باک اورجینال نبود و نیست
چون کوتم کردی اول یک نکته رو بگم، اینجا کانال تلگرامی یا تیپ سنتر نیست که با سفسطه کردن بخوای حرفتو پیش ببری یا با تحمیل اینکه چه موردی سلیقه ایه حرفتو به کرسی بنشونی، اینجا فرومه هر بحثی که کاربران بخوان با توجه به موضوع تاپیک و رعایت قوانین می تونن انجامش بدن. به لحاظ فنی یک سری موارد رو بررسی کردم و یک سری مسائل که شاید کمتر کسی ازش اطلاع داشته یا در همین کامنت قبلی کاربر اشتباه داشت رو با رسم شکل نشون دادم واقعیت چیه، حالا شما اومدی می گی از دسته ایکس باکس به عنوان گوشکوب استفاده می کردی! یا با چه کنسولی حال می کردی بیشتر تجربه شخصیته و به خودت مربوطه، ارتباطی به یک سری مسائلی که ذکر کردم نداره. در مورد PS2 و مقایسش با ایکس باکس ارجینال صحبت کردی، به لحاظ سخت افزار PS2 مارچ 2000 ریلیز شده ولی ایکس باکس ارجینال نوامبر 2001 و 2002 عرضه شده، به لحاظ فن بیس و گیم هم مشخصه پلی استیشن در بازار خودش رقیب نداره

دوستان عزیز دوست داشتنی و قدیمی اکس باکس فن :دی عزیزان دل قربون های شکل : )

به عنوان کسی که از نسل 7 هر نسل اکس باکس داشته (بازی های نسل 6 هم رو پی سی میزنه و زده خیلی از بازی های حتی ترد پارتی انحصاری اکس باکس اریجینال رو) و واقعا اکس باکس رو دوسش داشته عاشق هیلو (مخصوصا نسخه های بانجی و اینفینیت) هست و امروز یکی از بهترین شوتر های حال حاضر رو اینفینیت میدونه و گرز اف وار رو هر نسل رو اکس باکس پاره کرده میگم:

کنسولی که شاهکار تکنولوجی و نرم افزار مثل Quick Resume داره که مکانیسم سیو گیم رو به قبل و بعد خودش تقسیم کرده، واقعا نیاز نیست اینطوری بی منطق ازش دفاع کنید :دی چیزی که رو پلی استیشن همین الان نیست و اصلا معلوم نیست نسل بعد هم باشه... یا بکوارد کامل تر و تمیز... (هر کدوم برتری خودشون رو دارند، کمااینکه ویژگی های شاهکار دوال سنس رو اکس باکس نیست)

این که میگید حق انتخاب، مثل این میمونه که کنسول ساز بیاد همچنان خروجی AV یا RCA کامپوزیت ویدئو استفاده کنه در کنار HDMI و بعد اسم این رو بگذارید "حق انتخاب" :D :D

باتری قلمی به غیر از یک سری دیوایس درپیت چینی و ریموت کنترل انصافا امروز کجا به کار میره؟ اگر این مدل برتر هست، چرا اکس باکس برای کنترلر های حرفه ای خودش (الیت رو نمیدونم اما کلا) از باتری لیتیومی ادمیزادی استفاده میکنه؟ یا کنترلر های ترد پارتی، انشالله تکنولوجی باتری قلمی انحصاری مایکرو که نیست؟ :دی اگه خوب بود همه استفاده میکردن دیگه...

بعد 3 سال اگر باتری دوال سنس خراب بشه (که لزوما نمیشه) یعنی کل کنترلر خراب شده، دیگه کسی باتری رو عوض نمیکنه کلا کنترلر جدید میگیره، اکس باکس هم همینه، حتی دریفت هم لزوما ضرورتا پیش نمیاد، من نه رو اکس باکس دریفت گرفتم تو 1.5 سال استفاده سنگینم نه رو پلی استیشن، زیاد هم بازی میکنم و اصلا اهل کم بازی کردن نیستم، البته من رو پی اس 4 هم بعد 11 سال نه باتریم خراب شد نه دریفت داشتم نمیدونم شاید مدل دکمه زنیم خوب باشه (همیشه دقت میکردم همه بی پروا انالوگ رو میچرخونن میکوبن تازه خیلی حرفه ای هم بازی نمیکنند من ولی ناخوداگاه انالوگ رو درست استفاده میکنم نمیدونم شاید شخصی باشه این موضوع)

خلاصه یکمی منطق هم بد نیست :دی اون ور قضیه، مگه الان رسمی اعلام شده که باتری قلمی هست؟ میخوام بگم یک پلی هم پشت سر باقی بگذارید که اگر مایکرو کلا باتری ادمیزادی لیتیومی استفاده کرد، شما یکهو مجبور نشید چیز هایی که اینجا به ما گفتید رو به مایکرو هم بگید و قیام کنید بر علیه نبود باتری قلمی :دی :دی : ))))))))))) شعارهاتون رو کنترل کنید :دی

من دوستون دارم باور کنید، باور کنید، هم شمارو هم اکس باکس رو، دوست باشیم لطفا : )

آخرین ویرایش:
اگر باتری قلمی خوبه، چرا مایکروسافت روی دسته گرون‌تر و لوکس‌تر الیت سریز ۲ که بنده هم یک دانه از آن دارم، باتری قابل شارژ گذاشته؟

تبلیغ باتری قابل شارژ اصلی رو هم توی استور مایکروسافت دیدید؟

اونجاش که نوشته «آیا از باتری‌های AA خسته شده‌اید؟ بیایید پول بدید از اینا بخرید»

یا مایکروسافت به صورت احمقانه‌ای روی دسته گرون‌تر خودش باتری بدتری گذاشته. یا این که باتری قابل شارژ نسبت به باتری قلمی گزینه بهتریه که روی دسته گرون‌تر وجود داره.
از این دو حالت خارج نیست.

به عنوان یه PC پلیر که نزدیک به 20 ساله که نسخه های مختلف گیم پدهای ایکس باکس/پلی استیشن رو میخره.
باید بگم تفاوت این گیم پدها و الزام استفادشون برای من بازی به بازی متفاوته.
مخصوصا از DS4 به بعد که تاچ پد وارد بازی شد به این طرف.

ویژگیهایی مثل تاچ پد ، ارگونومی و چینش دکمه ها ، وجود آداپتیو تریگرها ، Gyro و... بسته به اینکه چه بازیی زیر دستم باشه و تو چه سبکی برام جایگاه پیدا میکنن.
همه این ویژگیها تو همه بازیها به کار پلیر نمیان ، همونقدر که تو بعضی از بازیها عامل تعیین کننده دارن تو خیلی از بازیها هم بیشتر حالت نمایشی و بلااستفاده دارن.
حتی گاها باید خاموششون کنی که تجربه بهتری داشته باشی.

در مورد خودم اینطوره که هنوز نمیتونم بگم بیشتر از کدوم گیم پد خوشم میاد ، جفتشون کارم رو راه میندازن.
تو سبکهایی از گیم پد ایکس باکس استفاده میکنم و در سبکهای دیگه از DualShock 4 / DualSense.
این بازی به بازی متفاوته.

به نظرم باید تو این حیطه از تفاوتهای این دو گیم پد صحبت کرد ، نه بحث پیش پا افتاده ای مثل باتری.
تجربه خودم اینطوره که اگه وجود باتری قلمی تو گیم پدهای اکیس باکس محدودیت ایجاد میکنه تو همون سطح DualShock 4 / DualSense هم به علت ظرفیت باتری پایین و نیاز به شارژ بیشتر محدودیت ایجاد میکنن.

میگم بحث باتری ، شارژ و... خیلی منطقی نیست.
مخصوصا که کسی که زیاد بازی میکنه حتما باتری شارژی ، استند شارژی و شاید گیم پد دومی هم دم دستش وجود داره که حتی نخواد به ظرفیت باتری یا نیاز به شارژ و تعویض اونها فکر کنه.
شاید اگه بگم دقیقا جایی که طرفدارهای پلتفرم رقیب فکر میکنن نقطه ضعف فلان گیم پده... اتفاقا نقطه قوت اون باشه ، فقط نمیخوان قبول کنن.
این مورد برای جفت گیم پدها صادقه.

به عنوان یه PC پلیر که نزدیک به 20 ساله که نسخه های مختلف گیم پدهای ایکس باکس/پلی استیشن رو میخره.
باید بگم تفاوت این گیم پدها و الزام استفادشون برای من بازی به بازی متفاوته.
مخصوصا از DS4 به بعد که تاچ پد وارد بازی شد به این طرف.

ویژگیهایی مثل تاچ پد ، ارگونومی و چینش دکمه ها ، وجود آداپتیو تریگرها ، Gyro و... بسته به اینکه چه بازیی زیر دستم باشه و تو چه سبکی برام جایگاه پیدا میکنن.
همه این ویژگیها تو همه بازیها به کار پلیر نمیان ، همونقدر که تو بعضی از بازیها عامل تعیین کننده دارن تو خیلی از بازیها هم بیشتر حالت نمایشی و بلااستفاده دارن.
حتی گاها باید خاموششون کنی که تجربه بهتری داشته باشی.

در مورد خودم اینطوره که هنوز نمیتونم بگم بیشتر از کدوم گیم پد خوشم میاد ، جفتشون کارم رو راه میندازن.
تو سبکهایی از گیم پد ایکس باکس استفاده میکنم و در سبکهای دیگه از DualShock 4 / DualSense.
این بازی به بازی متفاوته.

به نظرم باید تو این حیطه از تفاوتهای این دو گیم پد صحبت کرد ، نه بحث پیش پا افتاده ای مثل باتری.
تجربه خودم اینطوره که اگه وجود باتری قلمی تو گیم پدهای اکیس باکس محدودیت ایجاد میکنه تو همون سطح DualShock 4 / DualSense هم به علت ظرفیت باتری پایین و نیاز به شارژ بیشتر محدودیت ایجاد میکنن.

میگم بحث باتری ، شارژ و... خیلی منطقی نیست.
مخصوصا که کسی که زیاد بازی میکنه حتما باتری شارژی ، استند شارژی و شاید گیم پد دومی هم دم دستش وجود داره که حتی نخواد به ظرفیت باتری یا نیاز به شارژ و تعویض اونها فکر کنه.
شاید اگه بگم دقیقا جایی که طرفدارهای پلتفرم رقیب فکر میکنن نقطه ضعف فلان گیم پده... اتفاقا نقطه قوت اون باشه ، فقط نمیخوان قبول کنن.
این مورد برای جفت گیم پدها صادقه.
"ویژگیهایی مثل تاچ پد ، ارگونومی و چینش دکمه ها ، وجود آداپتیو تریگرها ، Gyro" و همچنین هپتیک فیدبک بازی به بازی تفاوت ایجاد می کنن، سنسور ژیروسکوپ که مال زمان PS3ه در تجربه بازی های مختلف مثل هوی رین یا کیلزون 2 تاثیر داشت، اینکه این امکان وجود داره ولی شما روی PC اونطور که بایدوشاید بازی به بازی ازش استفاده نکنی دلیل بر این نمی شه وجودش برای کسانی که کنسول دارن غیر ضروری باشه، استروبات رو قسمت بشه بازی کنی تا ببینی چقدر امکانات دوال سنس روی تجربه بازی تاثیر مستقیم می ذاره. اینکه بگیم روی این بازی تاثیر می ذاره روی اون یکی نه پس هر کدوم تجربه خودشونو دارن که نشد مقایسه سخت افزاری بیشتر یکی به نعلویکی به میخ زدنه! منم می تونم بگم از دسته تسکو استفاده می کنم تفاوتی با دسته XSX نمی بینم! حالا امکاناتش کمو زیاد باشه توفیری نداره چون "اون چیزی که شما تصور می کنی نقطه ضعفه از نظر من نقطه قوته" این بیشتر واکنش احساسیه تا منطق. چک لیست دادی از امکانات دوال شاک و دوال سنس بعد می گی "به نظرم باید تو این حیطه از تفاوتهای این دو گیم پد صحبت کرد" خب الان به لحاظ فنی خودت داری مقایسه می کنی و کلی تفاوت بین این دو وجود داره توی کامنت خودت. من وارد بحث قوه نمی شم چون @Cloud Strife توضیحات کاملی داد، اگر به لحاظ فنی می خوای بحث کنیم باید سخت افزاری دونه دونه امکانات هر دو دسته رو کنار هم بذاری تا تفاوت ها ابتدا مشخص بشن، بعد می تونیم در مورد "صادق بودنش" با هم بحث کنیم
ویژگی / قابلیتDualSense (PS5)Xbox Wireless Controller (Series X)توضیح و اهمیت
هپتیک پیشرفته (Haptic feedback — Voice coil actuators)✅ دارد❌ ندارد، موتورهای ویبره سنتی (rumble) دوگانهDualSense لرزش‌های دقیق‌تر و جزئی‌تر ایجاد می‌کند (مثل حس گام‌ها یا سطوح مختلف).
تریگرهای تطبیقی (Adaptive triggers — مقاومت متغیر L2/R2)✅ دارد❌ نداردمقاومت ماشه بسته به موقعیت تغییر می‌کند (مثل کشیدن کمان یا گیرکردن ماشه).
میکروفون داخلی و دکمه‌ی Mute✅ دارد❌ ندارد، میکروفون داخلی ندارد (چت از طریق هدست یا دستگاه جدا)چت یا فرمان صوتی بدون هدست، با دکمه‌ی قطع صدا روی دسته.
تاچ‌پد (Touchpad) با کلیک✅ دارد❌ نداردورودی لمسی اضافی برای منوها یا حرکات در بازی‌ها.
اسپیکر داخلی✅ دارد❌ نداردبرای افکت‌های صوتی جزئی مثل صدای آیتم‌ها یا اعلان‌ها.
نوار نور (Light bar) و نشانگر وضعیت✅ دارد❌ نداردنمایش وضعیت بازیکن یا حالت‌های خاص بازی.
حسگر حرکت (6-axis: gyro + accelerometer)✅ دارد❌ نداردبرای کنترل حرکتی در بازی‌های پشتیبانی‌شده.
پورت USB-C✅ دارد✅ دارداتصال و شارژ سریع‌تر نسبت به micro-USB.
جک هدفون 3.5mm✅ دارد✅ دارداتصال هدست سیمی با میکروفون.
باتری داخلی قابل شارژ✅ دارد (لیتیوم داخلی)❌ ندارد (باتری AA یا پک جدا)DualSense شارژی است؛ Xbox به باتری یا پک شارژ نیاز دارد.
دکمه‌ی Share / Create✅ دارد (Create)✅ دارد (Share)ضبط و اشتراک‌گذاری اسکرین‌شات و ویدیو.

خلاصه مهم‌ترین قابلیت‌هایی که DualSense دارد و کنترلر Xbox ندارد:
  • هپتیک پیشرفته (بازخورد لمسی پویا)
  • تریگرهای تطبیقی با مقاومت متغیر
  • میکروفون داخلی و دکمه‌ی قطع صدا
  • تاچ‌پد کلیک‌دار
  • اسپیکر داخلی
  • نوار نور و نشانگر بازیکن
  • حسگر حرکت (ژیروسکوپ و شتاب‌سنج)
  • باتری داخلی قابل شارژ

آخرین ویرایش:
"ویژگیهایی مثل تاچ پد ، ارگونومی و چینش دکمه ها ، وجود آداپتیو تریگرها ، Gyro" و همچنین هپتیک فیدبک بازی به بازی تفاوت ایجاد می کنن، سنسور ژیروسکوپ که مال زمان PS3ه در تجربه بازی های مختلف مثل هوی رین یا کیلزون 2 تاثیر داشت، اینکه این امکان وجود داره ولی شما روی PC اونطور که بایدوشاید بازی به بازی ازش استفاده نکنی دلیل بر این نمی شه وجودش برای کسانی که کنسول دارن غیر ضروری باشه، استروبات رو قسمت بشه بازی کنی تا ببینی چقدر امکانات دوال سنس روی تجربه بازی تاثیر مستقیم می ذاره. اینکه بگیم روی این بازی تاثیر می ذاره روی اون یکی نه پس هر کدوم تجربه خودشونو دارن که نشد مقایسه سخت افزاری بیشتر یکی به نعلویکی به میخ زدنه! منم می تونم بگم از دسته تسکو استفاده می کنم تفاوتی با دسته XSX نمی بینم! حالا امکاناتش کمو زیاد باشه توفیری نداره چون "اون چیزی که شما تصور می کنی نقطه ضعفه از نظر من نقطه قوته" این بیشتر واکنش احساسیه تا منطق. چک لیست دادی از امکانات دوال شاک و دوال سنس بعد می گی "به نظرم باید تو این حیطه از تفاوتهای این دو گیم پد صحبت کرد" خب الان به لحاظ فنی خودت داری مقایسه می کنی و کلی تفاوت بین این دو وجود داره توی کامنت خودت. من وارد بحث قوه نمی شم چون @Cloud Strife توضیحات کاملی داد، اگر به لحاظ فنی می خوای بحث کنیم باید سخت افزاری دونه دونه امکانات هر دو دسته رو کنار هم بذاری تا تفاوت ها ابتدا مشخص بشن، بعد می تونیم در مورد "صادق بودنش" با هم بحث کنیم
ویژگی / قابلیتDualSense (PS5)Xbox Wireless Controller (Series X)توضیح و اهمیت
هپتیک پیشرفته (Haptic feedback — Voice coil actuators)✅ دارد❌ ندارد، موتورهای ویبره سنتی (rumble) دوگانهDualSense لرزش‌های دقیق‌تر و جزئی‌تر ایجاد می‌کند (مثل حس گام‌ها یا سطوح مختلف).
تریگرهای تطبیقی (Adaptive triggers — مقاومت متغیر L2/R2)✅ دارد❌ نداردمقاومت ماشه بسته به موقعیت تغییر می‌کند (مثل کشیدن کمان یا گیرکردن ماشه).
میکروفون داخلی و دکمه‌ی Mute✅ دارد❌ ندارد، میکروفون داخلی ندارد (چت از طریق هدست یا دستگاه جدا)چت یا فرمان صوتی بدون هدست، با دکمه‌ی قطع صدا روی دسته.
تاچ‌پد (Touchpad) با کلیک✅ دارد❌ نداردورودی لمسی اضافی برای منوها یا حرکات در بازی‌ها.
اسپیکر داخلی✅ دارد❌ نداردبرای افکت‌های صوتی جزئی مثل صدای آیتم‌ها یا اعلان‌ها.
نوار نور (Light bar) و نشانگر وضعیت✅ دارد❌ نداردنمایش وضعیت بازیکن یا حالت‌های خاص بازی.
حسگر حرکت (6-axis: gyro + accelerometer)✅ دارد❌ نداردبرای کنترل حرکتی در بازی‌های پشتیبانی‌شده.
پورت USB-C✅ دارد✅ دارداتصال و شارژ سریع‌تر نسبت به micro-USB.
جک هدفون 3.5mm✅ دارد✅ دارداتصال هدست سیمی با میکروفون.
باتری داخلی قابل شارژ✅ دارد (لیتیوم داخلی)❌ ندارد (باتری AA یا پک جدا)DualSense شارژی است؛ Xbox به باتری یا پک شارژ نیاز دارد.
دکمه‌ی Share / Create✅ دارد (Create)✅ دارد (Share)ضبط و اشتراک‌گذاری اسکرین‌شات و ویدیو.

خلاصه مهم‌ترین قابلیت‌هایی که DualSense دارد و کنترلر Xbox ندارد:
  • هپتیک پیشرفته (بازخورد لمسی پویا)
  • تریگرهای تطبیقی با مقاومت متغیر
  • میکروفون داخلی و دکمه‌ی قطع صدا
  • تاچ‌پد کلیک‌دار
  • اسپیکر داخلی
  • نوار نور و نشانگر بازیکن
  • حسگر حرکت (ژیروسکوپ و شتاب‌سنج)
  • باتری داخلی قابل شارژ
انچارتد 1 خود پی اس تری نه ریمستر، یادته رو Edge میخواست بره از همین سیکس ازیز استفاده میکرد؟ چقدر باحال بود و همیشه برام عجیب بود چرا عرف نشد هیچ نسخه های بعدی حذف کردن، یا کیلزون وقتی میخواستیم در هارو باز کنیم و حتی لودینگش...

هپتیک فیدبک هم رسما ویبره رو وارد مرحله جدیدی کرد تو نسل جدید...

تاچ پد هم جدا از خود بازی که بیشمار فایده باحال داره،؛ من واقعا به چت و تایپ با تاج پد عادت دارم و به نظرم خیلی بهتر از دی پد و دکمه زنی هست...

• Like
Reactions: .Amirone
دقیقن همینه. مشکل اینا اینه که هیچوقت ایکس باکس نداشتن . فکر میکن هر 6 ماه لیات و ذغالی عوض کردن برای دسته ، یه روتین عادیه. بعد از یک سالم باید برن برد دریفت بندازن و آنالوگ عوض کنن و اگر گیمر باشن باتریشون روهم باید عوض کنن.
اینکه ما میگیم کیفیت ساخت کنترلرهای ایکس باکس دهها برابر سونیه، برای اینها قابل هضم نیست و هیچ ایده ای ازش ندارن. چون تاحالا استفاده نکردن!
حالا درمورد RRoD یا سه چراغ چی نظری ندارید؟ به هر حال ما تو عمرمون ایکس باکس نداشتیم😢
یا مدلهای بدون هارد 360 که موقع اجرای بازی ویبره میرفت.
یعنی اصلا هر مشکلی دسته کنسول سونی داشته باشه در مقابل اون خرابکاری مایکروسافت طی ۴ سال هیچه!
مشکل لانچم نبود از ۲۰۰۵ که لانچش کرد بود تا ۲۰۰۹ که برد جسپر رو داد بیرون
طوریم بود کنسولو باید مینداختی سطل زباله و تعمیر نمیشد. (یه سری سشوار میگرفتن رو برد یا یه روش بود اسمش reballing بود فکر کنم ولی باز اینا موقتی درستش میکرد چاره کار انداختنش تو سطل زباله بود) کنسول سونی دریفت میشه کنترلر یا اصلا میترکه یه دسته س. تعمیر کن. اصلا برو 3rd Party بگیر. در مقابل پول کنسول هیچه.
همه کنسولها با دو تا مادربرد اولیه هم اینطور میشد بعد یه مدت. مواردی بود طرف دستگاهو خریده بود و روشن کرده بود و صاف سه چراغ داده بود.

29C438F0-012D-4538-9079-5A6DD8559921.jpeg

CA4A1617-464D-490B-96D3-3C73C51E1984.jpeg

والا دیگه از کیفیت داخل کنترلر دفاع نکنید ک ۵ سال ps5 و Xbox serises و دارم سی سالکنترلر های ps و ۲۰ اندی سالم Xbox داشتم (بی هیچ ادعایی) تجرم از صدتا ب فن و مثل ب ضاهر خیلی‌های فن برا مسخره بازی تفریح هم پیام اینجا نمیزارم( مجدد خواهشنا هیچ وجه ریپلای نشود ) فقه قصد اطلاع رسانی بود و بس

View attachment 396996

View attachment 396997

والا دیگه از کیفیت داخل کنترلر دفاع نکنید ک ۵ سال ps5 و Xbox serises و دارم سی سالکنترلر های ps و ۲۰ اندی سالم Xbox داشتم (بی هیچ ادعایی) تجرم از صدتا ب فن و مثل ب ضاهر خیلی‌های فن برا مسخره بازی تفریح هم پیام اینجا نمیزارم( مجدد خواهشنا هیچ وجه ریپلای نشود ) فقه قصد اطلاع رسانی بود و بس
خواهش تمنا فایده نداره ریپلای می شود :D
پای سنو سال گیمری وسط کشیدن اونم در فرومی که تقریبا اکثرا قدیمی یا سنشون از شما بیشتره وجهه جالبی برای خودتون نداره چون نه تنها چیزی رو اثبات نمی کنید بلکه بیشتر خودتونو کوچک می کنید و نشون می ده هیچ حرفی برای گفتن ندارید.

برای اطلاع رسانی ممنون! بذار دقیق برات توضیح بدم چی گذاشتی، اسکلت داخلی دسته PS رو گذاشتی که به ریبون دسته اشاره می کنه که قابل تعویضه، بعد زیرش دسته ایکس باکس گذاشتی که فاقد ریبونه و در صورت از بین رفتن زغال روی برد، مثل عکس باید دسته رو قاب کنید بزنید به دیوار خونتون و دنبال دسته جدید برید :D

آخرین ویرایش:
به نظرم درست نیست اهمیت و عیار ویژگی های مختلف کنترلر رو با نسبت دادنش به میزان و امکان بهره‌وریش داخل بازی‌های مختلف، تقلیل بدیم. مثل اینه که اهمیت و برتری سخت افزار قوی تر رو فقط منوط کنیم به استفاده برای بازی های جدید و مدرن و اهمیت اون رو به دلیل عدم کارایی چندانش برای بازی های قدیمی (دوره ماقبل RT)، در مجموع تقلیل بدیم. یه چیز واضح و مبرهنه. پلی استیشن با هر نسل جدید کنسولش، همیشه ویژگی‌های جدید و بروزتری رو واسه کنترلرهای جدیدش تدارک دیده. این موضوع مستلزم هزینه کرد و تحقیق و توسعه بوده. حالا اینکه توسعه دهنده بازی از این ویژگی ها استفاده نمیکنه برمیگرده به یه عامل دیگه. در حالی که اکس‌باکس عملا سال‌هاست همون طراحی و کارکرد سال‌های پیش رو با تغییرات جزئی وارد نسل جدیدش کرده. من برعکس خیلی‌ها معمولا ارگونومی کنترلر اکس‌باکس به ویژه کنترلر X360 رو به دوال شاک و دوال سنس ترجیح میدم. اما نه می‌تونم و نه ذاتا می‌گنجه که این واقعیت رو نادیده بگیرم که تجربه بازی‌هایی که از ویژگی های دووال سنس به خوبی استفاده کردن، از خیلی از بازی‌های جدید تر دستکم برای من تجربه بهبود یافته و تر و به اصطلاح نسل بعدی تری داشتن. مساله دریفت و عمر سخت افزار یه مساله جداست. کنترل سری اکس برادرم خیلی کمتر مشکل دریفت داشته نسبت به دوال سنس من. اما در عوض اونم مشکل آزار دهنده دیگه ای داشته. هر دوی دکمه های RT و LT با گذر زمان یه حالت چسبندگی و عدم رها شدن بعد ول کردن تریگر داشتن. درسته با امثال اسپری ناهید تا حدی تونستم بهترش کنم اما کماکان مشکل پابرجاست. مشکل بعدی هم مربوط میشه به عدم ریسپانس درست حسابی D PAD. که عملا بلا استفاده‌ش کرده. حالا من نمی‌تونم تایید کنم برادرم کنترلرشو اصولی و با مراقبت نگه داشته یا نه. اما هر دو کنترلش همین مشکلاتو دارن. در نهایت درسته نمیشه گفت قطعا کدوم کنترلر بهتره، اما اگر خرده ای بخوایم بگیریم باید “اول” از اونی بگیریم که نسل هاست زحمت هزینه و توسعه هیچ ویژگی جدیدی رو داخل کنترل، به خودش نداده.

• Like
Reactions: Zack.Fair

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or