دوستان عزیز دوست داشتنی و قدیمی اکس باکس فن

عزیزان دل قربون های شکل : )
به عنوان کسی که از نسل 7 هر نسل اکس باکس داشته (بازی های نسل 6 هم رو پی سی میزنه و زده خیلی از بازی های حتی ترد پارتی انحصاری اکس باکس اریجینال رو) و واقعا اکس باکس رو دوسش داشته عاشق هیلو (مخصوصا نسخه های بانجی و اینفینیت) هست و امروز یکی از بهترین شوتر های حال حاضر رو اینفینیت میدونه و گرز اف وار رو هر نسل رو اکس باکس پاره کرده میگم:
کنسولی که شاهکار تکنولوجی و نرم افزار مثل Quick Resume داره که مکانیسم سیو گیم رو به قبل و بعد خودش تقسیم کرده، واقعا نیاز نیست اینطوری بی منطق ازش دفاع کنید

چیزی که رو پلی استیشن همین الان نیست و اصلا معلوم نیست نسل بعد هم باشه... یا بکوارد کامل تر و تمیز... (هر کدوم برتری خودشون رو دارند، کمااینکه ویژگی های شاهکار دوال سنس رو اکس باکس نیست)
این که میگید حق انتخاب، مثل این میمونه که کنسول ساز بیاد همچنان خروجی AV یا RCA کامپوزیت ویدئو استفاده کنه در کنار HDMI و بعد اسم این رو بگذارید "حق انتخاب"
باتری قلمی به غیر از یک سری دیوایس درپیت چینی و ریموت کنترل انصافا امروز کجا به کار میره؟ اگر این مدل برتر هست، چرا اکس باکس برای کنترلر های حرفه ای خودش (الیت رو نمیدونم اما کلا) از باتری لیتیومی ادمیزادی استفاده میکنه؟ یا کنترلر های ترد پارتی، انشالله تکنولوجی باتری قلمی انحصاری مایکرو که نیست؟

اگه خوب بود همه استفاده میکردن دیگه...
بعد 3 سال اگر باتری دوال سنس خراب بشه (که لزوما نمیشه) یعنی کل کنترلر خراب شده، دیگه کسی باتری رو عوض نمیکنه کلا کنترلر جدید میگیره، اکس باکس هم همینه، حتی دریفت هم لزوما ضرورتا پیش نمیاد، من نه رو اکس باکس دریفت گرفتم تو 1.5 سال استفاده سنگینم نه رو پلی استیشن، زیاد هم بازی میکنم و اصلا اهل کم بازی کردن نیستم، البته من رو پی اس 4 هم بعد 11 سال نه باتریم خراب شد نه دریفت داشتم نمیدونم شاید مدل دکمه زنیم خوب باشه (همیشه دقت میکردم همه بی پروا انالوگ رو میچرخونن میکوبن تازه خیلی حرفه ای هم بازی نمیکنند من ولی ناخوداگاه انالوگ رو درست استفاده میکنم نمیدونم شاید شخصی باشه این موضوع)
خلاصه یکمی منطق هم بد نیست

اون ور قضیه، مگه الان رسمی اعلام شده که باتری قلمی هست؟ میخوام بگم یک پلی هم پشت سر باقی بگذارید که اگر مایکرو کلا باتری ادمیزادی لیتیومی استفاده کرد، شما یکهو مجبور نشید چیز هایی که اینجا به ما گفتید رو به مایکرو هم بگید و قیام کنید بر علیه نبود باتری قلمی

: ))))))))))) شعارهاتون رو کنترل کنید
من دوستون دارم باور کنید، باور کنید، هم شمارو هم اکس باکس رو، دوست باشیم لطفا : )