ساخت Battlefield بر روی ps4 و ps3 تفاوت چندانی ندارد!

hosein me

کاربر سایت

درود

امروز مجله playStation Magazine Uk صحبتی را با طراح اصلی بخش مولتی پلیر بازی انجام داد
Aleksander Grondal رسما اعلام کرد درست کردن بازی بر روی ps4تفاوت زیادی با درست کردن بازی رویps3ندارد !
ساخت بازی بر روی هر 2 کنسول برای ما تفاوت خاصی نداشت زیرا بازی ما دارای یک موتور قوی هست که از ابتدا یک موتور بر پایه نسل بعدی هست در مورد BF3ما این عنوان رابرای همه پلتفرم ها درست کردیم به همین دلیل تبادل و انتقال به روی ps4کار مشکلی برای ما نبود !
ما بسیارهیجان زده شدیم از این قابلیت که استفاده از دکمه share در کنسول ps4به بازیکن این امکان را می دهد که فیلم ها و ویدوهای خود را با سایر کاربران به اشتراک قرار دهد و بی شک این امکانات در نسل بعد عالی خواد بود
این امکان قبلا در کامپیوترهای خانگی وجود داشت که یوزرها با استفاده از این امکانات کارهای فراوانی انجام می دادند .
به شخصه بسیار خوشحال شدم از اینکه کاربران کارهای که در bf4را می توانند انجام دهند را می توانند باسایرین به اشتراگ گذارند
باز ی درتاریخ November 15 همزمان با عرضه ps4در دسترس عموم خواهد بود اما نسخه نسل حاضر در تاریخ October 29 قابل دسترسی خواد بود

منبع

چرا پست منو پاک میکنین؟ مگه چی گفتم بجز حقیقت خود سرنی تو بوق و کرنا کرد که ساخت بازی رو ps4 راحتره
!
دوست عزیز 100درصد بازی ساختن رو پی اس4خیلی راحتره..ایشون خواستن بیشتر از خودشون و موتورشون تعریف کنن که رو هر سخت افزاری میتونن راحت بازی بسازن

معلومه زیاد رو نسخه PS4کار نکردن پس

چرا پست منو پاک میکنین؟ مگه چی گفتم بجز حقیقت خود سرنی تو بوق و کرنا کرد که ساخت بازی رو ps4 راحتره!
متن خبرو خوندی اصلا؟:))

این بازی های دو نسلی زیاد نمیتونن قدرت نسل بعد رو نشون بدن باید یکی دو سالی صبر کنیم تا بازیهای مختص نسل بعد بیاد اونهای که واقعا روشون کار شده

خوب تمام تريلرها و گيم پلي هايي كه نشون دادن رو PC اجرا شده بوده خيلي دوست دارم بدونم روي كنسولاي اين نسل چكار كردن به هر صورت من كه پولم از پارو بالا بره هم كنسول لانچ نميخرم پس بايد روي اين نسل بازي كنم اما با توجه به اعلام 720p بودن ورژن PS4 فكر ميكنم رو اين نسل خيلي سرطان باشه

چیزی که مشخصه اینها هنوز به طور کامل نسخه کنسولی موتورشون برای کنسولهای نسل بعد اپگریn نکردن ... با توجه به قابلیت انتشار به صورت موازی که رو موتور انها هست کاملا دلیلش منطقیه و انها قبلش باید اخرین مشخصات نرم افزاری هر دو کنسول نسل بعد رو داشته باشند که فعلا ندارند چون باید قبلش اخرین تغییرات نرم ازاری هر دو کنسول رو داشته باشند "مثل میزان رم ازاد" که فعلا ندارن....
متاسفانه کملا مشخصه نسخه کنسولی نسل بعدش یه پورت از کنسولهای نسل فعلی هست....:-&

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or