رونمایی از نسخه آزمایشی (demo ) جدیدترین تکنولوژی سازندگان Heavy Rain ، امشب در GDC

.:N!MA:.

کاربر سایت
درود ....

heavy-rain-6.jpg

Quantic Dream سازنده ی عنوان تحسین برانگیز Heavy Rain ، امشب از نسخه ی آزمایشی ( demo ) جدیدترین فناوری و تکنولوژی خود پرده برمیدارد ...
قابل ذکر است که این تکنولوژی قرار است در بازی آینده ی این شرکت مورد استفاده قرار گیرد و این رو نمایی بوسیله Eurogamer نیز تحت پوشش خبری
قرار میگیرد ...

بنیانگذار استودیوی Quantic Dream آقای دیوید کیج این demo رو در یک نشست یک ساعته در GDC که در زمان 2pm PST/10pm GMT شروع میشود ،
به نمایش خواهد گذاشت ...اما عموم مردم نیز میتوانند اتفاقات آن را از طریق EG دنبال کنند ...

قابل ذکر است که 6 سال پیش هم در عملی مشابه یک نسخه ی نمایشی ( demo ) از یک تکنولوژی خاص توسط کمپانی Quantic Dream رونمایی شد ،
که بعدها در Heavy Rain مورد استفاده قرار گرفت و حالا باید دید که این تکنولوژی جدید که به نظر هدف بعدی این کمپانی برای ساخت بازی بعدی آنهاست
چه چیزی را به ما نشان میدهد ...

پروژه ی بعدی کمپانی Quantic Dream به سونی گره خورده ، و این رو خود دیوید کیج در سال گذشته و بخاطر حمایت های سونی از عنوان Heavy Rain
بیان نمود .... پس تا شب منتظر باشید تا ببینید دیوید کیج ، اینبار هم میتواند ما را غافلگیر کند یا خیر ... ! این رویداد رو از ساعت 10:30pm به وقت گرینویچ
در وبسایت Eurogamer دنبال کنید ... به ساعت رسمی ما میشه حدود 2 بامداد :d

that will see Cage also focus on performance capture, art direction and virtual actors
:>
منبع

آخرین ویرایش:
دیوید کیج جز معدود کارگردان های غربی که به بخش هنری بازی اهمیت میده
به جز تکنولوژی بکار رفته تو تریلر مهمترین قسمت به نظرم کارگردانی بود
و صد البته اهمیت دادن به موسیقی متن
امدوارم خیلی انتظار بازی رو نکشیم
مث اینکه سونی می خواد نسل رو حالا حالا ادامه بده
به نظرتون ممکنه از همین تکنولوژی تو tlou استفاده شده باشه؟

خیلی خوب بود ، امیدوارم یه جوری این دختره به بازی بعدیش ربط داشته باشه که احتمالا داره :دی !
تو حیطه علمی-تخیلی هم وارد شه ببینیم چه میکنه Cage .

من این ویدیویی که گذاشتی رو ندیدم هنوز. خوابم میاد حال ندارم دانلود کنم:دی چی گفته دقیقا؟:دی
ولی Heavy Rain هم 2005 تک دمو بود و تجربه ثابت کرده کلا اکثر تک دمو های که واسه معرفی انجین نشون داده میشن آخرش به بازی تبدیل میشن:دی اینکه واسه موشن کپچر هم از Valorie Curry یه بازیگر هالیوودی استفاده کرده هم این شک رو بیشتر میکنه:دی به نظر من آخرش هم با کمی تغییر یه بازی میشه.:دی من ته دلم روشنه:دی
پ.ن: حالا از یه چیزش ما خوشمون اومدا! مرتیکه نمیخواد بازی بسازه از روش!:|
والا کیج گفته که این دمو یک سال پیش آماده بوده :دی کلاً اگر هم قرار باشه بازی بشه شاید جوش یکی باشه اما خیلی متفاوت تر از اینی هست که دیدیم .
یادم میاد قبلاً شایعه شده بود کیج میخواد روی یک بازی Sci-fi FPS کار کنه ! خدارو چه دیدی :دی !

یادم میاد قبلاً شایعه شده بود کیج میخواد روی یک بازی Sci-fi FPS کار کنه ! خدارو چه دیدی :biggrin1: !
تو شوتر و اینا نیاد بهتده و به نفعشه کلا :دی !
همون سبک جدیدی رو باز بیافرینه و متحول کنه بهتره به نظرم . :دی !

واقعا تحت تاثیر موزیک قرار گرفتم .چی میتونم بگم؟

این جمله هم بسیار معنی دار بود.مخصوصا برای کسایی که cellرو مسخره میکردن ومعماری ps3رو بد میدونستن.
94349311578020978506.jpg

اون از the last of usاینم از این .دیگران هم فعلا بدوند تا بتونند برسن.

بعضی مواقع چیزایی میگین که آدم با تبر میخواد سرش و بزنه !!!!:دی
1 - به عنوان تکنولوژی معرفی شده نه بازی که گویند شاید برای 360 هم بیاد !!!!!

کیوان چیزی گفت که آدم حرصش میگیره آخه پسر خوب مگه وقتی HR معرفی شد بازیشون کوچکترین ربطی به نمایشی که داده شد داشت !!!! کلا اون دختر و هم کلا تو بازی ندیدیم :دی

واقعا تحت تاثیر قرار گرفتم !!!!

کجا گفته شده شاید برای 360 هم بیاد دقیقاً ؟

تک دمو هوی رین با خود بازی رو یادته ؟ ما که اپلسیونی تفاوت ندیدیم (چرا انصافاً نسخه نهائی بهتر بود
biggrin1.gif
) ! اینم 100% همونطوره
biggrin1.gif

من کی گفتم برای 360 میاد ؟؟؟!!!!!
یکی دو نفر گفتن این بازی برای 360 هم میاد گفتم : این بازی نیست تکنولوژیه !!!!!!
( مدرکش قرمز شد :دی )

آخرین ویرایش:
عجب چیز عجیبی بود !!!
حالا گرافیکش به کنار (به هر حال این گرافیک داخل گیم پلی نیست :دی) ولی حسی که به آدم منتقل میشه از طریق این تریلر واقعآ کم نظیره ! اون تیکه التماس کردنش غوغا بود !
امیدوارم دیوید همین دمو رو تبدیل به بازی بکنه. درسته داستانش چیز خیلی اوریجینالی نیست ولی اگه بتونه همین کاری که توی تریلر انجام داد رو توی بازی نهایی هم انجام بده چیز غریبی میشه.

1 - به عنوان تکنولوژی معرفی شده نه بازی فعلا که گویند شاید برای 360 هم بیاد !!!!!
کجا گفته شده شاید برای 360 هم بیاد دقیقاً ؟

حالا گرافیکش به کنار (به هر حال این گرافیک داخل گیم پلی نیست
biggrin1.gif
)
تک دمو هوی رین با خود بازی رو یادته ؟ ما که اپلسیونی تفاوت ندیدیم (چرا انصافاً نسخه نهائی بهتر بود :دی) ! اینم 100% همونطوره :دی

واقعا عالی بود این ویدو مخصوصا وقتی داشت التماس میکرد واقعا زیبا کار شده بود .

واقعا چیزی کم نداشت حالا ببینیم بازیش چی میشه .

یک مورد دیگه هم این که مثل این که کیج و سونی به هم جوش خوردن رفتن پی کارشون این جور که بوش میاد با این صحبت های کیج .

بعضی مواقع چیزایی میگین که آدم با تبر میخواد سرش و بزنه !!!!:biggrin1:
1 - به عنوان تکنولوژی معرفی شده نه بازی فعلا که گویند شاید برای 360 هم بیاد !!!!!

اون آرم سونی اول ویدیو بوق بود ؟ به نظرت وقتی گفته بازی بعدیم انحصاری PS3 هستش داره جوک میگه ؟ یا میاد کلی هندونه میزاره زیر بقل سونی ؟ که اگه سونی بخواد استدیو ما رو بخره ما هم خوشحال میشیم .؟

آخرین ویرایش:
تریلرو دیدم بسیار زیبا و پر احساس بود و موزیکشم خیلی قشنگ بود و همون حال و هوای HR رو داشت البته حرکات لب و صورت اون چنان منو تحت تاثیر قرار نداد
به شدت منتظرم تا تریلر خود بازیرو ببینم این تریلر پتانسیل فوق العاده خوبی برای بازی شدن داره که صد در صدم همینطوره و با کمی تغییر تبدیل به بازی میشه
در کل پیش به سوی شاهکار بعدی کیج ما که هنوز مزه ی HR زیر زبونمونه

“Kara” is not our next game. It’s not the character, it’s not the world, it’s not the story. …We do things in a very strange way here, things that have nothing to do with the games we make. But I think that’s a part of the DNA of the studio, and hopefully something that people like about us – they never know what they’re going to get!"
این از زبون خود دیوید .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or