رونمایی از نسخه آزمایشی (demo ) جدیدترین تکنولوژی سازندگان Heavy Rain ، امشب در GDC

.:N!MA:.

کاربر سایت
درود ....

heavy-rain-6.jpg

Quantic Dream سازنده ی عنوان تحسین برانگیز Heavy Rain ، امشب از نسخه ی آزمایشی ( demo ) جدیدترین فناوری و تکنولوژی خود پرده برمیدارد ...
قابل ذکر است که این تکنولوژی قرار است در بازی آینده ی این شرکت مورد استفاده قرار گیرد و این رو نمایی بوسیله Eurogamer نیز تحت پوشش خبری
قرار میگیرد ...

بنیانگذار استودیوی Quantic Dream آقای دیوید کیج این demo رو در یک نشست یک ساعته در GDC که در زمان 2pm PST/10pm GMT شروع میشود ،
به نمایش خواهد گذاشت ...اما عموم مردم نیز میتوانند اتفاقات آن را از طریق EG دنبال کنند ...

قابل ذکر است که 6 سال پیش هم در عملی مشابه یک نسخه ی نمایشی ( demo ) از یک تکنولوژی خاص توسط کمپانی Quantic Dream رونمایی شد ،
که بعدها در Heavy Rain مورد استفاده قرار گرفت و حالا باید دید که این تکنولوژی جدید که به نظر هدف بعدی این کمپانی برای ساخت بازی بعدی آنهاست
چه چیزی را به ما نشان میدهد ...

پروژه ی بعدی کمپانی Quantic Dream به سونی گره خورده ، و این رو خود دیوید کیج در سال گذشته و بخاطر حمایت های سونی از عنوان Heavy Rain
بیان نمود .... پس تا شب منتظر باشید تا ببینید دیوید کیج ، اینبار هم میتواند ما را غافلگیر کند یا خیر ... ! این رویداد رو از ساعت 10:30pm به وقت گرینویچ
در وبسایت Eurogamer دنبال کنید ... به ساعت رسمی ما میشه حدود 2 بامداد :d

that will see Cage also focus on performance capture, art direction and virtual actors
:>
منبع

آخرین ویرایش:
فقط امیدوارم یه چیزی درست حسابی از بازی ببینیم ! خیلی تو کفم :(

خودشه :biggrin1: من برای بار اول که دیدم باورم نمیشد بشه همچین چیزی هم رئل-تایم ساخت :biggrin1:

منم همین طور . حالا جالب تر اینکه وقتی موشن کپچر la.noire اومد ، دیوید کیج گفته بود چیزه بدرد نخوری هست و تکنولوژی جدید من توی fiv5 می خورتش :d یعنی اگه راست گفته باشه واقعا نمی تونم تصور کنم که چه قدر قرار طبیعی باشه !!!!

فقط امیدوارم یه چیزی درست حسابی از بازی ببینیم ! خیلی تو کفم :(

منم همین طور . حالا جالب تر اینکه وقتی موشن کپچر la.noire اومد ، دیوید کیج گفته بود چیزه بدرد نخوری هست و تکنولوژی جدید من توی fiv5 می خورتش :d یعنی اگه راست گفته باشه واقعا نمی تونم تصور کنم که چه قدر قرار طبیعی باشه !!!!
من تو عمرم بهتر از موشن کپچر la noire ندیدم.دقیقا عین واقعی بود حرکت لب هاش شون.اگه چیز بهتری بده یعنی دیگه خود واقعیت

من تو عمرم بهتر از موشن کپچر la noire ندیدم.دقیقا عین واقعی بود حرکت لب هاش شون.اگه چیز بهتری بده یعنی دیگه خود واقعیت
البته موشن اسکن اشکالاتی داشت از جمله درست کپچر نکردن موها.اگر یادتون باشه موها خیلی زشت بودن توی L.A Noire و یکی دیگه از بدی هاش هم این بود که صورت قشنگ نبود و انگار ماست مالیدن به صورت و فقط حرکاتش درست بود.تو بازی هم خیلی توی تکون دادن لب و غیره افراط کرده بودن که آخر سر دیگه حالم گرفته شده بود.موشن اسکن میتونست خیلی خیلی بهتر باشه اگر این مشکلهایی که گفتم رو نداشت.من Motion Capture بازی Uncharted 3 رو بیشتر قبول دارم واقعا" قشنگ بود همه چیز و واقعا" هم کم نقص بود به نظرم
صد در صد مطمئنم استاد کیج یه چیزی در زمینه ی موشن کپچر ارائه میده که دهن هممون وا میمونه.همون موشن کپچر Heavy Rain هم خیلی عالی بود.
به هر حال بدجور تو کف بازیم بیشتر به خاطر اینکه میخوام بدونم داستان بازی چیه...واقعا" مشتاقم

عین واقعی بود ولی یه کم تار بود ! یه جوری بود خیلی شارپ و واضح نبود , مثل یه صفحه ی خمیری که روش اون تصاویر داره شکل میگیره :دی لب ها هم موقع باز شدن یه جوری مثل باز شدن چسب مایع از هم بودن :دی حالا اگه کیج بتونه کیفیتی مشابه اون رو ولی جوری که تصویر کیفیت بافت پوست و ... واضح باشه ارائه بده میشه گفت باورنکردنیه :دی
ویرایش :
اِ ! بچه ها چه سریع ـن بالا اشاره کردن :دی

البته که L.A Noire خیلی توی موشن کپچر عالی عمل کرد ولی به قول دوستان کیفیت تصویر یه جورایی بود ... موها اصلا خوب کار نشده بود ....
البته خود Heavy Rain هم نسبت به Tech demo اولیه خیلی بهتر عمل کرد .... و البته الان باید دید بعد از 6 سال تکنولوژی جدیدشون در این باره
چقدر میتونه ما رو به واقعیت نزدیکتر کنه ....
----------------

71047249855682846893.jpg

98214120680532774031.jpg

-----------------
بچه ها فقط 3 ساعت و نیم دیگه مونده تا این رویداد شروع بشه ...:d

آخرین ویرایش:
L.A Noire برخی جاهاش اصلا حس میکردی موشن کپچری در کار نیست و تصویر اشخاص به صورت غیر طبیعی مثل خمیر بازی کج و کوله میشه
ولی هوی راین واقعا حس رو به آدم میده که شخصیت واقعا ناراحت یا نگران هست
فقط 2 ساعت و 50 دقیقه ی دیگه مونده :d سایت eg سرعتش خوبه من از اونجا میبینم

البته که L.A Noire خیلی توی موشن کپچر عالی عمل کرد ولی به قول دوستان کیفیت تصویر یه جورایی بود ... موها اصلا خوب کار نشده بود ....
البته خود Heavy Rain هم نسبت به Tech demo اولیه خیلی بهتر عمل کرد .... و البته الان باید دید بعد از 6 سال تکنولوژی جدیدشون در این باره
چقدر میتونه ما رو به واقعیت نزدیکتر کنه ....
----------------

71047249855682846893.jpg

98214120680532774031.jpg

-----------------
بچه ها فقط 3 ساعت و نیم دیگه مونده تا این رویداد شروع بشه ...:d
خودت برو تو کار پوشش دادنش :دی

بچها ی سوال میخاد بازی معرفی کنه یا تکنولوزی نسل بدشونو؟
احتمالا تکنولوژیش رو مثل Tech Demo هوی رین نشون میده ، یعنی تکنولوژی رو با استفاده از محیط و شخصیت های بازی جدیدش نشون میده

بی صبرانه منتظریم تا با شاهکار David روبرو بشیم :دی میگم یکی یه لینک بزاره بشه راحت ازش دید :دی

خودت برو تو کار پوشش دادنش :دی
والا من میخواستم همینکارو کنم ولی اینترنتم خیلی کوفتی هست و ساعتش هم بد موقع ... :d
الان توی یاهو بودم از بچه ها ، آراچی و مازیار قراره اینکارو بکنن ... این آراچی که کلا هایپ زیادی میکنه ... ولی مازیار تایید شدست .
--------
کمتر از 2 ساعت دیگه :> برخی دوستان توی یاهو میگن امشب تا ساعت 2 باید
21.gif
بکشن

آخرین ویرایش:
والا من میخواستم همینکارو کنم ولی اینترنتم خیلی کوفتی هست و ساعتش هم بد موقع ... :d
الان توی یاهو بودم از بچه ها ، آراچی و مازیار قراره اینکارو بکنن ... این آراچی که کلا هایپ زیادی میکنه ... ولی مازیار تایید شدست .

پیشاپیش دست هر دوتاشون درد نکنه :دی
پ.ن : فردا صبح خیر سرم تربیت بدنی دارم سر فوتبال باید برم تو دروازه بخوابم :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or