راکستار از سفر های گیمر ها در بازی GTA V میگوید

hitman- 47

کاربر سایت
GTA5Trevor_87529_screen.jpg

تنها یک ماه به انتشار بازی GTA V برای PS3,XBOX 360 مانده است که راکستار اطلاعات جدیدی را از سفر های که بازیکنان میتوانند به آنها بروند منتشر کرده است.

این اطلاعات عبارت است از اینکه بازیکنان در سفر به شهر اصلی بازی یعنی لس سانتوس و بلین چه کار هایی میتوانند بکنند.

برای لذت بردن از این سفر ها شما به ماشین های پر سرعت و یک کارو کاسبی و تجارت نیاز دارید و همچنین در طول این سفر ها باید مواظب خودتان باشید که پول خود را زیاد برای خرید دارو مصرف نکنید و حتما یک منزل بزرگ و شیک هم داشته باشید.

راکستار افزود,که مسابقات در تمام بخش های بازی GTA V وجود خواهد داشت همچنین راکستار گفت که شهر Los Santos و شهرستان Blaine به زودی به روز رسانی خواهد شد و به بازی مناطق موسیقی و سرگرمی و محلی برای صنعت و کلوب هایی به بازی برای خوشگذراندن و ... اضافه خواهد شد.

بازی GTA V در 17 سپتامبر برای PS3,XBOX 360 منتشر خواهد شد و اولین تریلر و اطلاعات رسمی از GTA ONLINE هم در همین پنجشنبه منتشر خواهد شد.

GTA1_62372_640screen.jpg

GTA2_86532_640screen.jpg

GTA3_98322_640screen.jpg

GTA4_34282_640screen.jpg

GTA5_66536_640screen.jpg

GTA6_93704_640screen.jpg

منبع

آخرین ویرایش:
ای کاش تجارت و تولید مواد مخدر هم وجود داشت :-"
یه ماه کریستال تولید میکردیم میرفتیم نصف شهر رو میخریدیم :-"

اتفاقا راکستار یه بازی داشت تو همین سبک میساخت!به اسم snow (فکر کنم) که به علت اعتراضات و ماجراهای قهوه داغo:-) کنسل شد. بازی یجورایی شبیه ساز فروش مواد مخدر بود مثل اینکه:-b

راک قراره عظمت خودشرو تو اپ ورلد نشون بده اینگار
بچه ها یه سوال ربطی به تاپیک نداره ولی چجوری باید یه تاپیک جدید زد دکمش نیست

دوست عزیز من نمیدونم دقیق ولی فکر کنم که اول باید یه یک ماه از عضویتت بگذره حالا بازم برو از مدیران و ناظمان انجمن بپرس
چون منم وقتی تو این سایت عضو شدم همین مشکلو داشتم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or