بهترین گزینه اپ های ایرانی همون سیب اپ و سیبچستممنون
دقیقا همون که گفتید منظورمه از رد تماس
و میدونمم با دکمه پاور رد تماس میده اما با استفاده از دکمه های فیزیکی گوشی مشکل دارم هم احتمال خرابیشه هم ممکنه دستم بند باشه سخت باشه خصوصا سر کار
جیل بریک رو هم نفهمیدم چرا دوستمون میگه فکرشم نکن
حداقل برای بازیهای هکی و شبیه ساز کنسولای قدیمی خوبه حالا ابزارها هم بماند
اپلیکشنهای بانک مثلا چرا سیب اپ آدم پول بده تا جیل بریک هست نسخه تحت وب فکر کنم اذیت کنه با این وضع نت مملکت
اپل ای دی از زمان تنها آیفونی که ده سال پیش داشتم یه مدت کوتاه، دارم ولی سوالای امنیتیشو اشتباه زدم لاک شد به دلایل امنیتی
ساختن نمیدونم چطور بسازم وقتی پیش شماره ایرانو اصلا نداره
شماره یکی که خارجه رو بدم و باهاش هماهنگ کنم کد اومد بهم بده بزنم بهتر نیست؟ یکی میگفت از ایران راه هست بسازی اما ممکنه بعدا لاک شه و اینا
بدبختی ۲۵۶ ایکس اس رو گرون میدن طرف دیشب میگفت ۱۷ ت
مگه اینکه ایکس معمولی ۲۵۶ بگیرم
خیلی چیزا نمیدونم چیه مثلا lla
یا انلاک
قفل شدن آی کلاد
اینکه کله شارژراش بهم میخوره (مدلای هک رده) یا نه و غیره
چرا انقد مخالف جیل بریکین؟
منم اگه بخاطر سمعکام نبود سمت اپل نمیومدم گوشی اندرویدی قبلیم رو کاغذ تمام مشخصات ۱۴ پرو مکسو داشت
جز اینکه مث اپل سمعک پشتیبانی نمیکرد اونم به این خفنی. میدونم اندرویدم بعضیا ساپرت میکنن اما اولا خیلی سمعکا مث مال من فقط با اپل کار میکنن دوما به این خوبی نیست از همه لحاظ
فقط فکر کنم احتمالا بقیه صدایی که از سمعکا درمیاد رو بشنون یکم که اونم باید یه جورآب بندیش کنم البته تو حالت عادیم درجه ش بالا باشه میشنون صدای خودشونو مردم
از همه بیشتر این دکمه هوم رو مخهاولش رفتم تو دوربین گوشی گیر کردم ولی دارم عادت می کنم کم کم
برای اپل آیدی باید خط مجازی داشته باشی که با این وضعه نت و فیلترینگ دردسر داره
به جز این که از سایتی مثله ایرانی کارت بخری اگه داشته باشه
چون برای اپل آیدی باید ارزون ترین راه خرید خط گوگل ویسه که باید vppn سرور آمریکا (یک سرور با ip ثابت) داشته باشی که با این وضعه نت باید صبح تا شب سرور عوض کنی که این خودش باعث بن شدن خط گوگل ویس میشه
LLA اگه منظورت سری ساخته که چیز مهمی نیست
یه سری گوشی ها ماله چینه که یه سیم کارت داره یه سری مثلا همین LLA
یه سری مثلا نسخه ژاپنه مثله اینکه اگه گوشیو بذاری رو سایلنت عکس برداری کنی صدا عکس گرفتن میاد
کلا چیز خاصی نیست
این آنلاک و جلبریک هم بذار کنار
من خودم 3 هفته پیش بعد 10 سال برگشتم اندروید REDMI NOTE 11 PRO گرفتم
3 روز باهاش کار کردم پشیمون شدم
از شانس خوبم گوشی از نظر سخت افزاری خراب بود و گوشیو پس دادم
نمیدونم شماها چطور تو اندروید سر میکردید