راهنمایی برای خرید موبایل

توی این نقد و بررسی ها برای چی انقدر برای زاویه دید گوشی حرس می زنند؟ :-/ آدم مگه گوشی رو کج میگیره کار کنه که انقدر زاویه دید مهم میشه؟ :d جدا چیه دلیلش خیلی برام جالبه
با Xperia Z کار کردی !؟ اگه نه حتما برو یه نگاهی بهش بنداز تا به جوابت برسی ! :d

توی این نقد و بررسی ها برای چی انقدر برای زاویه دید گوشی حرس می زنند؟ :-/ آدم مگه گوشی رو کج میگیره کار کنه که انقدر زاویه دید مهم میشه؟ :d جدا چیه دلیلش خیلی برام جالبه
Haterها نتونستن ایراد دیگه ای از گوشی های Sony بگیرن، رو زاویه دید مانور دادن... من خودم Sony Fan هستم، اما حقیقتو دارم میگم... و اعتراف میکنم که نه فقط زاویه دید (بلکه کیفیت تصویر) تو Z زیاد جالب نیست... Z1 خیلی بهتر شده باز، گرچه هنوز به پای Displayهای Samsung و LG نمیرسه Z1، اما خب... تا حد زیادی اختلاف رو کم کرده. اما این زاویه دیدی که همه ازش حرف میزنن واقعا انقدر اهمیت نداره...

تا این قیمت گوشی های LG G2 mini و LG L90 هست ( هر دو سخت افزار مشابه دارن و فقط ظاهری متفاوت هستن) "البته بین 120 تا 150 کمتر از بودجه دوسستون هستن"

آلکاتل مدل Odol X هم هست ، 1 گیگ رم بیشتر ، رزولوشن و تراکم پیکسل بیشتری داره که کیفیت صفحه به مراتب بالاتر از اون دو مدل ال جی میبره، پردازنده مدیاتک داره که نسبت به دو چون معماری پردازنده یکیه پس ضعیف تر هست و این فاصله به خاطر رزولوشن و تراکم پیکسل بالاتر "که نیاز به پردازش بیشتر داره" بیشتر هم میشه اما اگه 150-190 اختلاف قیمت با اون دو مدل مهم نیست بهترین انتخابه

از هواوی دو مدل Mate و G700 هم انتخابای خوبین

از سامسونگ Grand 2 و از سونی M2 هست که به علت استفاده از صفحه نمایش TFT در اولویت های آخر قرار میگیرن

بین این دو گوشی که 100% لومیا 625 انتخاب بهتریه ، با اینکه 620 تراکم پیکسل بیشتری داره اما صفحه نمایش 625 ips هست که کیفیت و زاویه دید خیلی بهتری داره علاوه بر اینکه حدود 1 اینچ صفحه بزرگتر داره ، سخت افزار هم کمی بهتر هست

اما من پیشنهاد میکنم اندروید برداره، کار باهاش خیلی راحتتره

تو این رنج هم متاسفانه نباید سراغ سونی ، سامسونگ و اچ تی سی رفت ،

مثلا همین بالا که دوستمون گوشیی مثل Galaxy win رو معرفی کرد با اینکه سخت افزار نسبتا بدی نداره و خوب هست اما وقتی داری نزدیک 700 پول گوشی میدی انتظار صفحه نمایش TFT نداری چون زاویه دید خوبی نداره

علاوه بر این میتونی گوشیای LG L70 و Huawei G610 هم مد نظر داشته باشی ، معماری پردازنده هر دو این گوشیا از Win بهتره ، واسه همین مدل هواوی با اینکه پردازنده مدیاتک داره اما در مقابل اون کم نمیاره ، البته گوشی ال جی دو هسته است و چون هر دو از سری اسنپدراگون 200 هستن پس در هر صورت از اون ضعیف تره اما GPU قویتری داره

بله شما درست می گی ولی چون شرکت huawei از پردازنده های mediatech استفاده می کنه ساپورت خوبی نداره مثل سونی xperia c که از پردازنده مدیا تک استفاده می کنه و اپدیت نمی شه

- - -ویرایش - - -

Haterها نتونستن ایراد دیگه ای از گوشی های Sony بگیرن، رو زاویه دید مانور دادن... من خودم Sony Fan هستم، اما حقیقتو دارم میگم... و اعتراف میکنم که نه فقط زاویه دید (بلکه کیفیت تصویر) تو Z زیاد جالب نیست... Z1 خیلی بهتر شده باز، گرچه هنوز به پای Displayهای Samsung و LG نمیرسه Z1، اما خب... تا حد زیادی اختلاف رو کم کرده. اما این زاویه دیدی که همه ازش حرف میزنن واقعا انقدر اهمیت نداره...

بهترین صفحه نمایش در گوشی های سونی را z ultra داشت تا اینکه z2 اومد با پنلی که که در z ultra به کار برده شده بود

اتفاقا خیلی مهمه ، در شرایطی "مثل همین مثالایی که دوستامون گفتن یا در بازی کردن و ..." ممکنه نتونی مستقیم به صفحه نمایش نگاه کنی اونموقع زاویه دید برات مهم میشه "سوای از اینکه IPS کلا در اکثریت موارد بهتر از TFT هست" البته کیفیت و زاویه دید TFT ها هم فرق داره ، مثلا صفحه Z خیلی بهتر از صفحه هاییه که تو گوشیای میان رده و پایین رده استفاده میشه

چه ربطی به هیتر بودن داره، صفحه نمایش های سونی هیچ حرفی در مقابل رقیب های خودش نداشت دیگه واقعیت رو که نمیشه انکار کرد ، اتفاقا این سونی فنها هستن که فکر میکنن تو همه چی باید از سونی دفاع کنن اما چه بخوایم قبول کنیم چه نخوایم سونی تو صفحه نمایش "که تو مدل های جدید از پنل های IPS استفاده کرده و این مشکل رو داره رفع میکنه" و رابط کاربری بسیار از رقیبای خودش وضعیت بدتری رو داره ، رابط کاربریش که فقط سریعه اونم به واسطه کم امکانات بودنش هست

بله شما درست می گی ولی چون شرکت huawei از پردازنده های mediatech استفاده می کنه ساپورت خوبی نداره مثل سونی xperia c که از پردازنده مدیا تک استفاده می کنه و اپدیت نمی شه

- - -ویرایش - - -

بهترین صفحه نمایش در گوشی های سونی را z ultra داشت تا اینکه z2 اومد با پنلی که که در z ultra به کار برده شده بود

آپدیت نشدن گوشی به خود شرکت سازنده ربط داره، مثلا همین هواوی و LG تو این قضیه ضعیف عمل میکنن "البته تقریبا همه شرکتا پرچم داراشون در اولویت قزار دارن بعد از اون شاید واسه گوشیای دیگشون با فاصله زمانی آپدیت عرضه کنن"

Z2 با پنل استفاده شده تو Z Ultra نیومده، Z2 پنل IPS داره اما Z Ultra پنلش TFT هست ...

اتفاقا خیلی مهمه ، در شرایطی "مثل همین مثالایی که دوستامون گفتن یا در بازی کردن و ..." ممکنه نتونی مستقیم به صفحه نمایش نگاه کنی اونموقع زاویه دید برات مهم میشه "سوای از اینکه IPS کلا در اکثریت موارد بهتر از TFT هست" البته کیفیت و زاویه دید TFT ها هم فرق داره ، مثلا صفحه Z خیلی بهتر از صفحه هاییه که تو گوشیای میان رده و پایین رده استفاده میشه

چه ربطی به هیتر بودن داره، صفحه نمایش های سونی هیچ حرفی در مقابل رقیب های خودش نداشت دیگه واقعیت رو که نمیشه انکار کرد ، اتفاقا این سونی فنها هستن که فکر میکنن تو همه چی باید از سونی دفاع کنن اما چه بخوایم قبول کنیم چه نخوایم سونی تو صفحه نمایش "که تو مدل های جدید از پنل های IPS استفاده کرده و این مشکل رو داره رفع میکنه" و رابط کاربری بسیار از رقیبای خودش وضعیت بدتری رو داره ، رابط کاربریش که فقط سریعه اونم به واسطه کم امکانات بودنش هست

آپدیت نشدن گوشی به خود شرکت سازنده ربط داره، مثلا همین هواوی و LG تو این قضیه ضعیف عمل میکنن "البته تقریبا همه شرکتا پرچم داراشون در اولویت قزار دارن بعد از اون شاید واسه گوشیای دیگشون با فاصله زمانی آپدیت عرضه کنن"

Z2 با پنل استفاده شده تو Z Ultra نیومده، Z2 پنل IPS داره اما Z Ultra پنلش TFT هست ...

پنل z ultra ips است بخاطر همین زاویه دید بسیار بهتری نسبت به بقیه گوشی های سونی داره در ضمن من خودم z ultra دارم

ممنون بابت پاسختون
بعد این ویندوز فون این مشکل دفترچه تلفن داره؟ اینطور که بهم گفتن نمیتونی نام مورد نظر رو پیدا کنی تو دفترچه؟راسته؟
بعد این اس ام اس هاش مثل چت نشون میده؟
بلوتوثش چی؟فعاله میتونه کسی دریافت ارسال کنه؟
برنامه های کمش کارایی خوب داره دیگه؟!
مشکلی چیزی نداره؟ الان بگید فردا نخرم براش بیاد حی گله کنه!! کچلمون کنه!!
مورد دیگه تو این رنج قیمت چیزی سراغ نداری؟
این طرف گوشیش نوکیا ان900 هست
1- اگه منظورت اینه که وسط شماره گرفتن اسم طرف رو بیاره و تو روش بزنی و شماره رو لازم نباشه کامل بنویسی؛ نه، نداره. ولی با Rap Dialer میشه درستش کرد.
2- آره.
3- فیلم و عکس و موسیقی رو میشه فرستاد، اما اول باید بلوتوث رو روشن کنی تا گزینش بیاد.
4- خیلی هم کم نیست برنامه هاش، هرچی بخوای داره. برای استفاده از استور و Xbox Music و Xbox Games هم فقط کافیه تو تنظیمات گوشی بزنی من اهل آمریکا هستم
biggrin1.gif
نیاز به چیز پی ان نداره.

آخرین ویرایش:
سلامی مجدد خدمت دوستان . یکی از دوستام میخواد فبلت بخره 1100 هم بودجه داره , هدف اصلیش هم فیلم و ویدیو دیدن با گوشی ـه و اجرای روون سه چهار تا بازی دیتا دار . بین Mega 6.3 و Ascend Mate مونده . این یه مورد هم کمک کنید ممنون میشم :D

پنل z ultra ips است بخاطر همین زاویه دید بسیار بهتری نسبت به بقیه گوشی های سونی داره در ضمن من خودم z ultra دارم

طبق چیزیکه تو سایت خودش زده پنلش TFT هست

سونی تو این پنل از تکنولوژیای خودش استفاده کرده مثل X-Reality ، Triluminos ، واسه همین از کیفیت رنگ و زاویه دیده بهتری برخورداره و گرنه جایی ندیدم بگن صفحه نمایش IPS داره ...

فکر هم نکنم اشتباه زده باشه چون واسه Z2 و Z2 Tablet رو با اینکه تو این بخش نزده IPS "حتی واسه تبلت زد 2 رو زده TFT" اما تو توضیحاتش نوشته که از تکنولوژی IPS استفاده شده

سلامی مجدد خدمت دوستان . یکی از دوستام میخواد فبلت بخره 1100 هم بودجه داره , هدف اصلیش هم فیلم و ویدیو دیدن با گوشی ـه و اجرای روون سه چهار تا بازی دیتا دار . بین Mega 6.3 و Ascend Mate مونده . این یه مورد هم کمک کنید ممنون میشم :D

جفتشون گوشیای خوبی هستن ، هر کدوم برتریایی نسبت به اون یکی دارن اما در کل تقریبا همرده هستن "با اینکه پردازنده mate 4 هسته هست اما پردازنده ساخت خود هواوی هست و معماری قدیمی تر از پردازنده مگا 6.3 داره واسه همین از دو هسته ای مگا 6.3 هم ضعیف تر عمل میکنه" و دیگه موضوع سلیقه ای میشه ، به نظرم دوستت بره با جفتشون کار کنه و هرکدوم به نظرش بهتر بود همونو بگیره "البته اگه اشتباه نکنم آخرین بازی که قیمت مگا 6.3 رو پرسیدم حول وحوش 1300 بود حالا شاید اشتباه کنم ولی فکر کنم گرونتر از بودجه دوستت باشه"

اما اگه نظر منو بخوای میگم به دوستت بگو یه نیم نگاهی هم به Xperia T2 داشته باشه، تو همین رنج قیمته و از هر دو گوشی مد نظرش هم انتخاب بهتریه

باطری اسند 4000! هست ولی به پردازنده های ساخت خود هوآوی اعتمادی نیست. تو فیلم دیدن اسند 12 ساعت و مگا 8.5 ساعت هست. اما مگا سنسور IR و ورژن اندروید جدید تر(آپدیت 4.4.2 هم براش میآد).

دوست عزیز، منم این موضوع رو انکار نکردم... گفتم که صفحه نمایش های سونی عملکرد ضعیفی داشت... حرف من اینه که بعضی ها با استناد به این موضوع صفحه نمایش، یه گوشی مثل Z رو آشغال معرفی کردن (مخصوصا سایت های طرف Samsung و ...) و بقیه برتری های Z رو نادیده گرفتن... وگرنه چه گوشی هستش که مشکلی نداشته باشه؟! مشکل S4 که وسط پخش فیلم Loading میداد واسه Render کردن!!! رو انقد بزرگ نکردن...
رابط کاربری هم واقعا یه حرف غیر منطقی هستش که شما داری میزنی... رابط های Sony چی کمتر از رابط Samsung و LG و ... دارن؟ من هیچ کاری به هیچ Review از هیچ سایتی ندارم... با استفاده از تجربیاتم دارم حرف میزنم. شما به چه دلیل رابط کاربری Sony رو ضعیف تر از برندهای دیگه میدونی؟ در صورتی که خیلی از افراد رابط کاربری Sony رو زیباترین و سبک ترین رابط کاربری میدونن.

در ضمن، Z Ultra صفحه نمایشش TFT هستش نه IPS.

عزیزان آندروید روی گوشی های مختلف فرق داره؟ (از نظر ورژنی منظورم نیست) :-/ آخه Nokia X سبز رو دیدم عجب عشق کردم با این رنگش بعد همینطوری پرسیدم این Jelly Bean هستش؟ اونم گفت کلا فرق داره با بقیه آندروید ها
الان مثلا همون Temple Run که از سایت های ایرانی میشه و گرفت و ریخت داخل Galaxy، روی X نمیشه چنین کاری کرد؟!

عزیزان آندروید روی گوشی های مختلف فرق داره؟ (از نظر ورژنی منظورم نیست) :-/ آخه Nokia X سبز رو دیدم عجب عشق کردم با این رنگش بعد همینطوری پرسیدم این Jelly Bean هستش؟ اونم گفت کلا فرق داره با بقیه آندروید ها
الان مثلا همون Temple Run که از سایت های ایرانی میشه و گرفت و ریخت داخل Galaxy، روی X نمیشه چنین کاری کرد؟!

یارو ی جورایی حرف الکی زده، اونقدا هم دیگه نباید بزرگش کرد...همونطور ک بقیه‌ی شرکتا UI دارند نوکیا هم اومده یدونه برا خودش درست کرده، اون بازیا هم اجرا میشند!اندرویدشم همون جلی بینه...
ولی خداییش گوشیه خوبیه‌ها...رنگبندیش و طراحیش خعلی لاولی:دی‍ه

یارو ی جورایی حرف الکی زده، اونقدا هم دیگه نباید بزرگش کرد...همونطور ک بقیه‌ی شرکتا UI دارند نوکیا هم اومده یدونه برا خودش درست کرده، اون بازیا هم اجرا میشند!اندرویدشم همون جلی بینه...
ولی خداییش گوشیه خوبیه‌ها...رنگبندیش و طراحیش خعلی لاولی:دی‍ه
البته اگه بخوایم دقیق تر بگیم نسخه تغییر یافته جلی بین.

کار کردی باهاش؟ دوربینش 3 واقعی هست؟ هنگ و منگ؟ مشکلات تو نصب برنامه؟
ن منم فقط همینجوری تو ی مغازه گرفتم دستم...یکم منو رو بالا پایین کردم و angry birds بازی کردم باهاش:دی...من ک چیزی ندیدم توی کار با منوها،ولی خب رو تجربه من حساب نکن زیاد چون این یکی اصلا هیچ نرم‌افزاری روش نبود بجز یکی دوتا انگری بردز!
البته اگه بخوایم دقیق تر بگیم نسخه تغییر یافته جلی بین.
خوب بالاترم گفتم من؛این X لانچریه ک نوکیا طراحی کرده، مثل سنس HTC و تاچویز Samsung... رابط کاربری‌ای هستش ک روش نصبه،در کلیت سیستم‌عامل تغییری ایجاد نشده!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or