سلام. بعد از مدت ها تلاش بلاخره تونستم به یه سرعت مطلوب تو لایو برسم و COD رو بدون دغدغه بازی کنم.
این کار نیازمند رعایت چند تا نکته هست. گفتم این تاپیک رو بزنم تا هر کس مشکلی داشت مطرح کنه تا حل شه.
میدونم خیلی ها مشکل منو داشتن. خواستم اگه کمکی از دستم بر میاد برای دوستان انجام بدم.
هر سوالی تو این زمینه ها داشتین مطرح کنین من در خدمتم:
ما با این کار پینگ تایم اینترنت دریافتی از مخابرات رو کم نمیکنیم.
وقتی شما تو کامپوتر پینگ رو تست میکنی مثلا 300 ms میگیری ، تو xbox و موقع بازی کردن حداقل داری با 400 - 420 ms پینگ بازی میکنی.
این به خاطر اینه که xbox نمیتونه مثل کامپیوتر دیتا رو از مودم یا روتر بگیره. دلیلش هم طولانیه. بماند.
حالا ما میخوایم یه کار کنیم همون 300 ms رو تو xbox داشته باشیم. بیشتر این ترفتد ها واسه اینه.
برای کم کردن پینگ تایم دریافتی از مخابرات باید سرویس adsl رو به Wrieless تغییر بدیم. (باعث بهبود 150 تا 200 ms پینگ تایم)
برای port forwarding اول تو تنظیمات xbox این کارو میکنیم:
settings - system settings - wired network - configure network
manual رو انتخاب میکنیم ip رو وارد میکنیم. مثلا
ip: 192.168.1.20
subnet: 255.255.255.0
gateway: 192.168.1.1
بعد در تنظیمیات مودم adsl به قسمت accesseries یا gaming یا additional setup (بسته به نوع مودم) میریم و تو قسمت port forwarding این پورت ها رو اضافه میکنیم:
* نکته: در صورت وجود در تنظیمات مودم گزینه های Upnp - DMZ - NAT رو فعال میکنیم.
راهنمائی برای Port Forward مخصوص بازی Moder Warfare 3:
http://portforward.com/english/rout...r/DGN3500/Call_of_Duty_-_Modern_Warfare_3.htm
این کار نیازمند رعایت چند تا نکته هست. گفتم این تاپیک رو بزنم تا هر کس مشکلی داشت مطرح کنه تا حل شه.
میدونم خیلی ها مشکل منو داشتن. خواستم اگه کمکی از دستم بر میاد برای دوستان انجام بدم.
هر سوالی تو این زمینه ها داشتین مطرح کنین من در خدمتم:
- نوع سرویس اینترنت (تهران - کرج) + کدوم شرکت ارائه دهنده اینترنت ؟؟؟
- بهترین حالت برای وصل کردن xbox به مودم یا کامپیوتر
- ترفند برای کم کردن پینگ تایم
- تست پینگ تایم از کدوم سرور ؟؟؟
- و ....
ما با این کار پینگ تایم اینترنت دریافتی از مخابرات رو کم نمیکنیم.
وقتی شما تو کامپوتر پینگ رو تست میکنی مثلا 300 ms میگیری ، تو xbox و موقع بازی کردن حداقل داری با 400 - 420 ms پینگ بازی میکنی.
این به خاطر اینه که xbox نمیتونه مثل کامپیوتر دیتا رو از مودم یا روتر بگیره. دلیلش هم طولانیه. بماند.
حالا ما میخوایم یه کار کنیم همون 300 ms رو تو xbox داشته باشیم. بیشتر این ترفتد ها واسه اینه.
برای کم کردن پینگ تایم دریافتی از مخابرات باید سرویس adsl رو به Wrieless تغییر بدیم. (باعث بهبود 150 تا 200 ms پینگ تایم)
برای port forwarding اول تو تنظیمات xbox این کارو میکنیم:
settings - system settings - wired network - configure network
manual رو انتخاب میکنیم ip رو وارد میکنیم. مثلا
ip: 192.168.1.20
subnet: 255.255.255.0
gateway: 192.168.1.1
بعد در تنظیمیات مودم adsl به قسمت accesseries یا gaming یا additional setup (بسته به نوع مودم) میریم و تو قسمت port forwarding این پورت ها رو اضافه میکنیم:
- Port 88 (UDP
- Port 3074 (UDP and TCP
- Port 53 (UDP and TCP
- Port 80 (TCP
* نکته: در صورت وجود در تنظیمات مودم گزینه های Upnp - DMZ - NAT رو فعال میکنیم.
راهنمائی برای Port Forward مخصوص بازی Moder Warfare 3:
http://portforward.com/english/rout...r/DGN3500/Call_of_Duty_-_Modern_Warfare_3.htm
آخرین ویرایش: