دنباله Tomb Raider برای نسل بعد در دست ساخت است

A.R.A.$.H

کاربر سایت
lara-croft-comic.png

دنباله بازی Tomb Raider برای نسل بعد در دست ساخت می باشد.
اولین اشاره ها به این دنباله را در نمایشگاه Comic-Con زمانی که نویسنده کامیک این بازی یعنی آقای Gail Simone گفتند که این کامیک ها فضای خالی بین بازی فعلی و دنباله را پر می کند
شاهد بودیم.
رئیس کمپانی Square Enix در اروپا و آمریکای شمالی، آقای Phil Rogers وضعیت این دنباله را اعلام کرده اند :
من بسیار مشتاق هستم که اعلام کنم که درحال ساخت یک Tomb Raider برای نسل بعد می باشیم.چیزی که اخیرا و احتملا درباره آن شنیده اید. در آینده ما به بازیبازها انتخات بیشتری میدهیم، پلتفرم های بیشتری را پشتیبانی می کنیم و سعی خواهیم کرد چیزهای کاملا جدید نیز ارائه کنیم.اما فارق از اینکه برای کدام پلتفرم بازی را می سازیم، کیفیت همیشه هدف اول ما خواهد بود.این چیزی است که بازیبازها بایستی از Square Enix انتظار داشته باشند.
VG247

بهترین خبر توی این یک هفته!
نسخه قبلی گیمپلی که خداییش هیچ مشکلی نداشت! داستانشم می تونست بهتر باهش ولی مشکلش که خیلی هم نمره رو آورد پایین مولتی افتضاحش بود! به نظرم اگه نمی تونن چیز خوبی بسازن بخش مولتی رو بردارن و روی سینگل بیشتر تمرکز کنن هم برای اونا هم برای ما طرفدارا خیلی بهتره!

کیفیت بازی از لحاظ گرافیک و گیم پلی که خیلی عالی بود , فقط اگر می توانستند کمی بیشتر روی داستان و Conversation های بازی تمرکز بکنند می توانند خیلی بازی رو بهتر بکنند .

انصافا بازی همه چیز تمومی بود!
واقعا ارزش 5 سال صبر رو داشت آخرین نسخه فک کنم 2008 بود!
خدا کنه بعدی از اینم بهتر باشه!
والا من مولتی اینو تست نکردم، ولی گیم پلیش خیلی روون بود! آدم خسته نمیشد!

توم ریدر آخری که فوق العاده بود ولی خب ما این بازی رو با اون معماهای محیطی فوق العاده لذت بخش و درگیر کننده می شناسیم! معماهایی که تو نسخه ی جدید واقعا کمرنگ شده بود اکثرشون هم جزو مراحل فرعیو اختیاری بودن!
به نظرم همین راهی که در توم ریدر جدید پیش گرفتن خیلی خوبه به شرطی که کمی به معماها هم بها بدن!

اولین اشاره ها به این دنباله را در نمایشگاه Comic-Con زمانی که نویسنده کامیک این بازی یعنی آقای Gail Simone گفتند که این کامیک ها فضای خالی بین بازی فعلی و دنباله را پر می کند شاهد بودیم.
Gail Simone همون طور که گفته شد کسی هست که قراره کمیک این سری رو هم بنویسه!اتفاقا کمیک نویس خیلی خوبی هم هست!توی لیست کمیک های The New 52 ـه DC هم batgirl رو داشته که کمیک خوبی بود!علاوه بر این روی wonder woman و birds of prey هم کار کرده!
+ایشون خانم هستند نه اقا :d

خب حالا که اینقدر طرفدار داره بذار یه منتقدم براش پیدا بشه ! :d اینایی که میگم فقط نظر شخصیمه و فکت نیست ! :d شخصا ناراحت شدم از شنیدن این خبر و دوس دارم دیگه تولید نشه این بازی ! به نظرم داستان بازی به طرز وحشتناکی ضعیف بود , دیالوگا که کلا باعث میشد بخوام دسته رو پرت کنم سمت تلویزیون ! گیم پلی کاملا تکراری و البته توی بخش اکشن فوق ضعیف بود به نظرم ! بخش سکو بازی و ... هم هیچ چیز خاصی نداشت و یکی از قسمتای مسخره ی بازی که رو اعصابم بود استفاده از تیر و کمون برای درست کردن مسیر با طناب بود که اصن نمیدونم هدف سازنده چی بود از این کار, میشد یکم خلاقیت بکار ببرن! هوش مصنوعی کلا توی بازی ندیدم من! گرافیکشم (روی ایکس باکس ۳۶۰) هیچی از یه بازی معمولی سال ۲۰۱۱ بیشتر نداشت. کلا به نظرم داستان ضعیف , گیم پلی فوق معمولی و کسل کننده, شخصیت پردازی و دیالوگ در حد ماریو (به نظرم ماریو خیلی بهتر شخصیت پردازی شده :d) و گرافیک کاملا معمولی و مهمتر از همه سعی سازنده برای تبدیل کردن لارا به دریک و TR به آنچارتد باعث شد کاملا ازش نا امید بشم و این بازی هیچی بیشتر از یه Quantum Theory برام نباشه ! :d خواهشا فش ندین و ضمنا نسخه ای که بازی کردم همین آخری بود نگین اشتباه گرفتی بازی رو :d فقط خواستم از عرضه ی نسخه ی بعدی این بازی ابراز تاسف کنم :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or