*درخواست آواتار و امضا - قوانین پست اول خوانده شود *

Command & Conquer Generals

du0y5xsvld26zkz25foj.jpg
r4x64mhopdlc6ptlsfom.jpg
ci7yp82x6rrcie08mz2t.jpg
x71sq7jp5orobklnsn5m.jpg

tkhosogar580mh6jbsab.png
fii835x78yt29pqeyhc4.png

---------- نوشته در 09:05 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 08:56 PM ارسال شده بود ----------

احسان جان تو دیگه چرا خودت که اواتار درست میکنی؟
tcjojav33uc2mskdvsr7.jpg

حال ندارم عکس دانلود کنم اینترنتم هم کمه این اواتار هایی که میزارم از قبل عکس هاشو دارم

درود دوستان
می خواستم این تصویر: http://media.rockstargames.com/rock...ews/upload/maxpayne3_trailer2d_anim_black.gif از بالای نوشته rocsktar games presents تا اونجا که زده official trailer #2 بریده بشه و حالت متحرک بودنش هم حفظ بشه، ممنون میشم اگه دوستی برام انجام بده.
عزیز من سایز عکس رو اونطوری که خواستی برش زدم ، اما مشکلی که هست اینه که حجم این فایل برای امضاء خیلی زیاده
و باید فریم های زیادی ازش حذف بشه یا کیفیتش خیلی بیاد پایین. اگر میخواید برای امضاء ازش استفاده کنید باید خیلی ساده تر بشه
حالا من نتیجه کار رو براتون میذارم ، تا حجمش رو ببینید و تصمیم بگیرید برای تغییرات بعدی.
یه آواتار خوشگل از Mafia 2 خیلی ممنون.
خدمت شما

عزیز من سایز عکس رو اونطوری که خواستی برش زدم ، اما مشکلی که هست اینه که حجم این فایل برای امضاء خیلی زیاده
و باید فریم های زیادی ازش حذف بشه یا کیفیتش خیلی بیاد پایین. اگر میخواید برای امضاء ازش استفاده کنید باید خیلی ساده تر بشه
حالا من نتیجه کار رو براتون میذارم ، تا حجمش رو ببینید و تصمیم بگیرید برای تغییرات بعدی.

خدمت شما
ممنون دوست عزیز ولی می خواستم که اون "official trailer 2" هم بریده بشه، و اینکه یه کم از بغل هاش هم برداشته بشه تا سایزش پایین تر هم بیاد، اگه امکانش نیست لطفا بگید با چه برنامه ای انجام میدید تا خودم یه کاریش بکنم. ممنون.

ممنون دوست عزیز ولی می خواستم که اون "official trailer 2" هم بریده بشه، و اینکه یه کم از بغل هاش هم برداشته بشه تا سایزش پایین تر هم بیاد، اگه امکانش نیست لطفا بگید با چه برنامه ای انجام میدید تا خودم یه کاریش بکنم. ممنون.
من اطاعت امر کردم ، اما زیاد بودن حجمش (خیلی) به ابعادش مربوط نمیشه. تعداد فریم های این فایل زیاده و همینطور که میبینید حتی با برش تمام گوشه های تصویر با هم حجمش زیاده.

برای امضا باید میزان حرکت تصویر (تعداد فریم ها) کم بشه.
من دو نوع امضاء برای امتحان درست کردم که متوجه بشید منظورم چیه.
برای ویرایش تصاویر هم ، از برنامه فتوشاپ میتونید استفاده کنید.

من اطاعت امر کردم ، اما زیاد بودن حجمش (خیلی) به ابعادش مربوط نمیشه. تعداد فریم های این فایل زیاده و همینطور که میبینید حتی با برش تمام گوشه های تصویر با هم حجمش زیاده.

برای امضا باید میزان حرکت تصویر (تعداد فریم ها) کم بشه.
من دو نوع امضاء برای امتحان درست کردم که متوجه بشید منظورم چیه.
برای ویرایش تصاویر هم ، از برنامه فتوشاپ میتونید استفاده کنید.
درسته دوست عزیز حق با شماست. ممنون از زحمتی که کشیدید. :x

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or