*درخواست آواتار و امضا - قوانین پست اول خوانده شود *

سلام میشه یه تصویر درباره ی موبایل مثل این عکس برام درست کنید میخوام یه چیز نایاب باشه

8rc5cp9o00uwb0pu0e9u.jpg

بااجازه
pop___the_two_thrones_sig_by_me969-d3623x1.jpg
جسارتا سایز این عکس نه به درد آواتار میخوره نه امضاء ! :d
چندتا آواتار جالب و شیک از شخصیت Cauis توی FFXIII-2 میخواستم
عکس با کیفیت و شیک که به درد آواتار بخوره، یک عدد بیشتر ازش یافت نشد. با پس زمینه ها و کادر های مختلف براتون قرار میدم . هر کدوم که بهتر بود انتخاب کنید.
سلام اگه میشه از این عکس برام یه امضا درست کنین در ضمن نوشتش رو هم برام متحرک کنین ممنون میشم
http://up6.iranblog.com/images/78007827095754860583.jpg
راستش این عکس چون عرض زیادی نداره ، بیشتر به درد آواتار میخوره تا امضاء.
برای امضاء اگر قرار باشه فرم عکس به هم نریزه
یا باید چند عکس دیگه ترکیب بشه - یا باید بخش زیادی از عکس حذف بشه.
بازم ممکنه اساتید طراح بیان و بتونن، اما من بخوام درست کنم یکی از این دو حالتی که گفتم میشه.
؟
مال ما چی شد
عزیز عکس شما که فعلا نمیاد. شما عکس رو یک بار دیگه بذار و تعیین کن که آواتارش کنیم یا امضاء.

عکس با کیفیت و شیک که به درد آواتار بخوره، یک عدد بیشتر ازش یافت نشد. با پس زمینه ها و کادر های مختلف براتون قرار میدم . هر کدوم که بهتر بود انتخاب کنید.

ممنون دانیال جان اگه بتونی پشت زمینه عکس آخری ( آبی رنگ ) رو باعکس اولی ( همون که صورتش از نزدیکه ) ترکیب کنی عالی میشه

ممنون دانیال جان اگه بتونی پشت زمینه عکس آخری ( آبی رنگ ) رو باعکس اولی ( همون که صورتش از نزدیکه ) ترکیب کنی عالی میشه
خواهش میکنم. اینا خدمتت باشه. اگر زمینشو خواستی روشن تر کنم یا هر کار دیگه ای بگو ... در خدمتت هستم

آخرین ویرایش:

راستش این عکس چون عرض زیادی نداره ، بیشتر به درد آواتار میخوره تا امضاء.
برای امضاء اگر قرار باشه فرم عکس به هم نریزه
یا باید چند عکس دیگه ترکیب بشه - یا باید بخش زیادی از عکس حذف بشه.
بازم ممکنه اساتید طراح بیان و بتونن، اما من بخوام درست کنم یکی از این دو حالتی که گفتم میشه.
؟

عزیز عکس شما که فعلا نمیاد. شما عکس رو یک بار دیگه بذار و تعیین کن که آواتارش کنیم یا امضاء.

از این دو حالتی که گفتی یکی یدانه بگذار ببینیم چه میشه

از این دو حالتی که گفتی یکی یدانه بگذار ببینیم چه میشه
بهترین امضایی که میشه از تصویر مورد نظر درست کرد همینی هست که دوستمون زحمتش رو کشیده.
(همون حالت دومی که من گفتم)
برای ترکیب با چند عکس دیگه هم به محض اینکه نت درست بشه و بتونم چند تا عکس با کیفیت از این فیلم بگیرم براتون درست میکنم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or