فعلا اینا خدمتت باشه تا وقت کنم و متحرک هم برات درست کنم.ممنون پس یه امضا از
پرچم آمریکا ( متحرک باشه بهتر ) !
فعلا اینا خدمتت باشه تا وقت کنم و متحرک هم برات درست کنم.ممنون پس یه امضا از
پرچم آمریکا ( متحرک باشه بهتر ) !
آواتار یا امضاء ؟ :dآقا قربون دستتون Tomb Raider 2012 بدين بياد:d
جسارتا سایز این عکس نه به درد آواتار میخوره نه امضاء ! :dبااجازه
![]()
عکس با کیفیت و شیک که به درد آواتار بخوره، یک عدد بیشتر ازش یافت نشد. با پس زمینه ها و کادر های مختلف براتون قرار میدم . هر کدوم که بهتر بود انتخاب کنید.چندتا آواتار جالب و شیک از شخصیت Cauis توی FFXIII-2 میخواستم
راستش این عکس چون عرض زیادی نداره ، بیشتر به درد آواتار میخوره تا امضاء.سلام اگه میشه از این عکس برام یه امضا درست کنین در ضمن نوشتش رو هم برام متحرک کنین ممنون میشم
http://up6.iranblog.com/images/78007827095754860583.jpg
عزیز عکس شما که فعلا نمیاد. شما عکس رو یک بار دیگه بذار و تعیین کن که آواتارش کنیم یا امضاء.مال ما چی شد
جسارتا سایز این عکس نه به درد آواتار میخوره نه امضاء ! :d
عکس با کیفیت و شیک که به درد آواتار بخوره، یک عدد بیشتر ازش یافت نشد. با پس زمینه ها و کادر های مختلف براتون قرار میدم . هر کدوم که بهتر بود انتخاب کنید.
سلامسلام اگه میشه از این عکس برام یه امضا درست کنین در ضمن نوشتش رو هم برام متحرک کنین ممنون میشم
http://up6.iranblog.com/images/78007827095754860583.jpg
خواهش میکنم. اینا خدمتت باشه. اگر زمینشو خواستی روشن تر کنم یا هر کار دیگه ای بگو ... در خدمتت هستمممنون دانیال جان اگه بتونی پشت زمینه عکس آخری ( آبی رنگ ) رو باعکس اولی ( همون که صورتش از نزدیکه ) ترکیب کنی عالی میشه
جسارتا سایز این عکس نه به درد آواتار میخوره نه امضاء ! :d
عکس با کیفیت و شیک که به درد آواتار بخوره، یک عدد بیشتر ازش یافت نشد. با پس زمینه ها و کادر های مختلف براتون قرار میدم . هر کدوم که بهتر بود انتخاب کنید.
راستش این عکس چون عرض زیادی نداره ، بیشتر به درد آواتار میخوره تا امضاء.
برای امضاء اگر قرار باشه فرم عکس به هم نریزه
یا باید چند عکس دیگه ترکیب بشه - یا باید بخش زیادی از عکس حذف بشه.
بازم ممکنه اساتید طراح بیان و بتونن، اما من بخوام درست کنم یکی از این دو حالتی که گفتم میشه.
؟
عزیز عکس شما که فعلا نمیاد. شما عکس رو یک بار دیگه بذار و تعیین کن که آواتارش کنیم یا امضاء.
بهترین امضایی که میشه از تصویر مورد نظر درست کرد همینی هست که دوستمون زحمتش رو کشیده.از این دو حالتی که گفتی یکی یدانه بگذار ببینیم چه میشه