*درخواست آواتار و امضا - قوانین پست اول خوانده شود *

سلام
دوست عزیز بفرمایید:
tdyvqgdgzhxsdeih31fy.jpg

0yuv2r87405etdjozntb.jpg

---------- نوشته در 01:00 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:50 PM ارسال شده بود ----------

بفرمایید:
vnxp58njsbh95jqf0s8w.jpg

j31u0thw5v79urti9z6m.jpg

rj1djam1vd30e89860xu.jpg

اگه زحمتی نیست امضارو برام متحرک کن؟

سلام.

زیاد ربطی نداره اما اینجا میپرسم! :d

این عکس رو موقعی که میذارم تو فروم پشتش سفید میشه، چرا باید بکنم تا اینجوری نشه؟! همه فرمت ها و چرت و پرت های دیگه رو هم امتحان کردم نشد! :d

سلام.

این عکس رو موقعی که میذارم تو فروم پشتش سفید میشه، چرا باید بکنم تا اینجوری نشه؟! همه فرمت ها و چرت و پرت های دیگه رو هم امتحان کردم نشد! :d

بیا :dبا فتوشاب ردیفش کردیم

سلام.

سلام
بهروز جان فرمت این عکسی که گزاشتید JPG هست اگه پشتشم خالی کنید بدون پس زمینه شه بازم موقع سیو خودش سفید میکنه پس زمانی که پس زمینرو ورداشتید با فرمت PNG ذخیره کنید پس زمینش تو هر صفحه با رنگ همون صفحه مچ میشه.
تو این عکس پس زمین رو ورداشتم فرمتشم PNG هست تو هر صفحه با پس زمینه همون صفحه مچ میشه.
jcs1ebwqkgb5i65h360b.png

الان من میخوام وانمود کنم این درخواست رو قبلا نکردم!!:دی
یه امضا شبیه این:
38497964351093117006.png
واسه این چهارتا بازی میخوام:دی
Tom Clancy's Splinter Cell
Tom Clancy's Splinter Cell Pandora Tomorrow
Tom Clancy's Splinter Cell Chaos Theory
Tom Clancy's Splinter Cell Double Agent
یعنی دیگه حداقل 4 تا امضا:دی یه خورده آب و تاب هم بهش بدین:دی خودتو حرفه ای هستین دیگه:دی
ممنون.

اوه..ممنون حسین و هادی جان! :d
بهروز جان در ادامه توضیحات دوستان باید بگم که حتی اگه عکس رو با فرمت PNG ذخیره کردید باید اندازه و سایز تعریف شده برای آواتار و امضا رو هم رعایت کنید. مثلا حداکثر اندازه مجاز برای عکس آواتار باید 140*240 و حداکثر حجمش (برای اعضای غیر پرمیوم) 18 کیلوبایت باشه. و همینطور برای امضا حداکثر اندازه 125*550 و حداکثر حجم باید 60 کیلوبایت باشه. اگه از این میزان بیشتر باشه هم پشت عکس باز سفید میشه و هم کیفیت امضا یا آواتار پایین میاد.

برای Mr.Line

40214187578416209336.gif

---------- نوشته در 11:45 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:51 PM ارسال شده بود ----------

---------- نوشته در 11:49 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:45 PM ارسال شده بود ----------

سلام به دوستان عزيز و گرامي
اول يه خسته نباشيد بگم خدمت دوستان بابت زحماتي كه مي كشن
يه درخواست داشتم، اينكه همين امضاي خودم را يه كوچولو توش تغييرات بدين، مثلا پايينش به صورت متحرك نوشته بشه: اين سه مرد كچل يا به انگليسي باشه، مثلا this three hairless man
نوشته بهتره كه يه دفعه ظاهر بشه، يه چشمك بزنه و بره ( عجب بچه پررويي هستم، كم مونده نوشابه و نون اضافي هم بخوام :d )

هر جوری تکست بزاری میوفته رو سرو صورتشون , جالب در نمیاد...

52245269328800336151.gif

اين پست را دادم تا بچه هاي ديگه امضاي من ببينن و دلشون آب بشه.
امضا را ببينيد و حال كنيد....:x
يه تشكر ويژه هم از دوست عزيزمون كه امضا را درست كردن مي كنم،

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or