خرید و فروش کنسول, لوازم جانبی و بازی های آرشیوی

• Thread starter Thread starter Konami
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Konami

Administrator
Rating - 100%
35   0   0
سلام ...
دوستاني كه اين كنسول ها را براي فروش دارن پيغام بدن. (كنسول و لوازم و جعبه سالم و تميز باشد.)

اگر كنسول هاي قديمي و كلاسيك سگا و نينتندو اتاري و امثال اينها هم داريد و واقعا تميز و سالم است با قيمت بسيار خوبي در مقايسه با بازار ميخرم.

سلام ...
دوستان هر كسي كنسول هاي قديمي كه واقعا تميز هستن چه از لحاظ ظاهري و چه كارايي به همراه كارتون اصلي دستگاه براي فروش دارد من با قيمت بسيار خوبي در مقايسه با بازار خريدارم.

كنسول تابحال چند تايي گرفتم و هنوز دارم ادامه ميدم تا بتونم اكثرشون را جمع اوري كنم. بعضي ها واقعا خوب كنسول هاشون را نگه ميدارن و جاي تشكر داره اخرين كاري كه خريدم كنسول بسيار تميز و فوق العاده Nintendo64 است:

6ly880i.jpg

بازي هاي كنسول هاي قديمي را نيز اگر براي فروش داريد پيغام بديد.

دوستاني كه اين كنسول ها را براي فروش دارن پيغام بدن. (كنسول و لوازم و جعبه سالم و تميز باشد.)

Gamecube

Xbox

Dreamcast

Playstation1

اگر كنسول هاي قديمي و كلاسيك سگا و نينتندو اتاري و امثال اينها هم داريد و واقعا تميز و سالم است با قيمت بسيار خوبي در مقايسه با بازار ميخرم.

عشق گیم به شما میگنا !!

ببین یک جارو میشناسم سگا با بسته بندی با چند تا بازی و 2 تا دسته 20 تومن میده خواستی بگو ادرسشو بدم

اون سگاها ساخت شرکت سگا نیست همه چینی هست خاستی من 15 میدم

سلام ...
كسي پيدا ميشه كنسول R.e.a.l پاناسونيك را داشته باشه؟

دوستاني هم كه ميگن فلان كنسول را دارم اگر واقعا دارن و ميخوان بفروش حداقل پيگير باشن!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or