خريدار HTC Sensation يا HTC Incredible S

Devil May Cry

Loyal Member
Rating - 0%
0   0   0
البته به قيمت مناسب قيمت بازار دستم هست هر کس دار يک عکس برای من
ازش PM کنه در ضمن تميز بودن برام خيلی مهم هستش#:-s
شرايط خريد اگر تهران هستيد که حضوري اگر شهرستان اول ارسال بعد پول واريز ميشه
به اندازه کافی اينجا جنس خريد يا فروش کردم که اعتبار داشته باشم;;)
htc_sensation_379824949.jpg

htc-incredible-s.jpg

no-spam-logo-300x295.jpg

سلام
داداش من يه hd7 دارم 2 هفته هستش كه داره كار ميكنه.
دادم واسم هكش كردن و كاملا unlock شده وكلي هم برنامه روش نصب شده. خدايي با آك هيچ فرقي نداره. خواستي بگو در خدمتم.

سلام
داداش من يه hd7 دارم 2 هفته هستش كه داره كار ميكنه.
دادم واسم هكش كردن و كاملا unlock شده وكلي هم برنامه روش نصب شده. خدايي با آك هيچ فرقي نداره. خواستي بگو در خدمتم.
مرسی دوست عزيز ولی من فقط اين دو گوشی مده نظرم هست
حالا شما قيمت گوشی تو اينجا بگو اگه کسی از بچه های سايت خواست ازت برداره من خودم HD7
داشتم گوشی خوبی هست

لطفا معدب باش .
چيزی که بهت نگفتم ولی خوب اگه ادب داشتی و چيری اعلام ميکنی بايد پاسخگو هم
باشی البته مثل اينکه قصه اين کار شما تکراری هستش چون با بقيه هم اين کار کردی لطف کن
اينجا ديگه پست نده با هم به مشگل بر نخوريم

---------- نوشته در 12:42 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:38 PM ارسال شده بود ----------

:arrowu::arrowu:

دوست عزیز شرمنده بابت اسپم اما بنظرم حتما [h=2]HTC Sensation[/h]تهیه کن چون اگر دو هسته ای نگیری کاملا در آینده نزدیک پشیمون میشی... من خودمدارم و راضیم البته نمیفروشم فقط جهت اطلاع عرض کردم
موفق باشید

به نظر من اصلا Sensation نخر چون بعد از مدتی اون sense مربوط به لمسی بودنش به شدت افت می کنه . هم چنین افت سیگنال داره در حد تیم ملی و یه چند تا مشکل دیگه .
شما صبر کن ببین HTC Titan که قراره بیاد وضعیتش چطوره ( البته شاید هم اومده باشه ) . به نظر من اون خیلی بهتره

به نظر من اصلا Sensation نخر چون بعد از مدتی اون sense مربوط به لمسی بودنش به شدت افت می کنه . هم چنین افت سیگنال داره در حد تیم ملی و یه چند تا مشکل دیگه .
شما صبر کن ببین HTC Titan که قراره بیاد وضعیتش چطوره ( البته شاید هم اومده باشه ) . به نظر من اون خیلی بهتره

شرمنده بابت اسپم
ولی منم خواستم این گوشی رو بخرم در مورد این دو تا مشکل زیاد خوندم فعلا پشیمون شدم ، خودتم می خوای یه تحقیق کن بعدا پشیمون نشی

شرمنده بابت اسپم
ولی منم خواستم این گوشی رو بخرم در مورد این دو تا مشکل زیاد خوندم فعلا پشیمون شدم ، خودتم می خوای یه تحقیق کن بعدا پشیمون نشی
والا اون ماله سری اول که ساخت تایوان بود هستش و تازه یک تعداد معدودش نه همش... بنده خودم دارم مشکلی درش ندیم البته باتریش 1 تا 1.5 دوام داره فقط ...دوستان تا گوشی رو نداشتید تحلیل فنیش کار درستی نیست ... بعدم تاپیک زیاد داره این گوشی برید بخونید ببینید کسی مشکلی باهاش داره یا نه ...

البته به قيمت مناسب قيمت بازار دستم هست هر کس دار يک عکس برای من
ازش PM کنه در ضمن تميز بودن برام خيلی مهم هستش#:-s
شرايط خريد اگر تهران هستيد که حضوري اگر شهرستان اول ارسال بعد پول واريز ميشه
به اندازه کافی اينجا جنس خريد يا فروش کردم که اعتبار داشته باشم;;)
htc_sensation_379824949.jpg

htc-incredible-s.jpg

no-spam-logo-300x295.jpg
سلام دوست عزیز
من یه Samsung P1000 Galaxy Tab 16GB دارم و در حد آکبند هستش و 1سال گارانتی هم داره + 2تا کیف که 2تاشو 50تومن گرفتم + کیبورد بلوتوث 45تومن + گارد بدنه 10تومن
لوازم جانبی رو همینجوری دارم میدم پس اگه بدون لوازم بخوای همون 650تومن میفروشم
درحال حاضر قیمت Samsung P1000 Galaxy Tab 16GB در ایران 890تومن هست
اما من با تموم وسیله هاش 650تومن میفروشم

09380271011

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or