خبری بد برای PS Vita: فعلا خبری از Monster Hunter نیست

RattleSnake

کاربر سایت
62741189690380448804.png

Capcom دوباره تایید کرد که فعلا برروی Monster Hunter برای PlayStation Vita کار نمی‌کند. به نظر این کمپانی قصد عرضه‌‌‌ Monster Hunter برای PS Vita ندارد.
به یاد دارید که Monster Hunter یکی از بازی‌های محبوب PSP در ژاپن بود؟ و این بازی یک system seller برای کنسول‌های Sony در ژاپن بود؟و بیشتر مردم ژاپن که کنسول PSP داشتند بازی Monster Hunter را انجام می‌دادند؟
حال در این زمانی برخی چیزهای متفاوت هستند. Monster Hunter 4 قرار است برای 3DS عرضه شود و فعلا خبری از عرضه این سری بازی برروی کنسول دستی بازی سونی یعنی PS Vita نیست. اما کپکام کمپانی است که به بازی‌های مولتی پلتفرم علاقه دارد. آیا Monster Hunter 4 برای PS Vita ساخته می‌شود؟Eh..

Haruhiro Tsujimoto تهیه کننده سری Monster Hunter و رئیس Capcom در پاسخ به سوال Mantan Web برای عرضه Monster Hunter برای PS Vita او پاسخ داد.

Haruhiro Tsujimoto:"
در حال حاضر هیچ برنامه‌ای وجود ندارد و ما در فکر این هستیم که این بازی را در دستان تعداد زیادی از صاحبان 3DS قرار دهیم."

از صاحبان کنسول دستی PS Vita عذرخواهی می‌کنیم. ولی CapCom در حال حاضر در فکر پورت این بازی نیست. ولی این بدان معنا نیست که این بازی برای PS Vita عرضه نمی‌شود. عرضه بازی ممکن است. چه کسی می‌داند؟ Haruhiro Tsujimoto تنها کسی است که می‌داند.

نسخه چهارم سری بازی‌های Monster Hunter که قرار است به صورت انحصاری برای 3DS در 17 سپتامبر در ژاپن عرضه شود.

مطالب بیشتر:
Monster Hunter 4 :CapCom رکورد فروش را می‌شکند

منبع:
1
2

البته خبر بد بیشتر برای چشم بادومی ها ...
نه داداش چه ربطی داره !

من بالای 7 نفر رو میشناسم تو بازیسنتر + خودم عاشق مانستر هانتر هستن !
گفتم بیشتر ، نگفتم فقط
ببخشید داداش سهیل الان گرفتم ببخشید اونطوری حرف زدم ولی در کل بازی خوبیه !
خواهش می کنم :d

آخرین ویرایش:
البته خبر بد بیشتر برای چشم بادومی ها ...

نه داداش چه ربطی داره !

من بالای 7 نفر رو میشناسم تو بازیسنتر + خودم عاشق مانستر هانتر هستن !

ببخشید داداش سهیل الان گرفتم ببخشید اونطوری حرف زدم ولی در کل بازی خوبیه !

آخرین ویرایش:
حالا همچین آش دهن سوزی هم نیستش!!:d
یعنی مثل مهد کودکه که تو یه تاپیک یکی یه چیز میگه همه شروع میکنن و اون حرف رو میگنشما اگه شناختت بیشتر بود میفهمیدی که اصلا آش نیست غربونش برم رستوران ایتالیاییه برا خودشیعنی به یکی از مهم ترین بازیای ژاپن این حرف رو زدی دمت گرم خیلی مردونگی باید داشته باشی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or