خاموش و روشن کردن کنسول PS4 و بلندگوی DualShock 4 از طریق PS Vita

A.R.A.$.H

کاربر سایت
PS4_Remote-Play.jpg

کمپانی Sony در اوایل امسال اعلام کرد که شما از طریق Remote Play و شبکه Cloud می توانید بازی های PS4 را در PlayStation Vita تجربه کنید همچنین بازی های PS4 خود را همه جا همراه داشته باشید. در نمایشگاه Gamescom 2013 امسال نیز این قابلیت را در بازی Assassin’s Creed IV: Black Flag شاهد بودیم. رئیس استدیو جهانی SCE آقای Shuhei Yoshida همچنان به ارائه خدمات غیر رسمی خود و پاسخ به سوالات هواداران ادامه می دهد.
به تازگی مشخص شده است که شما می توانید از طریق PS Vita به صورت ریموت PS4 خود را روشن و خاموش کنید.گر بخواهید می توانید صدای بلندگویی که در DualShock 4 قرار گرفته است را نیز با PS Vita قطع کنید.
آقای Yoshida در توئیتر برای ساده ترین سوالات نظیر موارد ذکر شده فقط به سادگی از یک کلمه YES استفاده کرده اند اما خیلی خوب است که یک نفر مانند ایشان پاسخ گوی سوالات هواداران می باشد.
با وجود چنین قابلیت هایی آیا به نظر شما این امکان را نیز خواهیم داشت که داشبور خود در PS4 را نیز به صورت ریموت از طریق PlayStation Vita کنترل کنیم؟ چه قابلیت هایی در آینده خواهیم دید؟
Dualshockers

آخرین ویرایش:
در رابطه با خط آخرت که یه سوال پرسیدی باید بگم احتمالش خیلی بالاست یعنی باید اینجوری باشه چون وگرنه به چه درد میخوره که فقط با ویتا روشن خاموشش کنی؟

الان خیلی جذب شدم برم ویتا بخرم:|
واضح هست که سونی اصلا ویتا رو به عنوان یک کنسول دستی حساب نکرده,فقط برای ریموت پلی با PS4 کاربرد داره.:|

PSP هم تمام این کارا رو با PS3 میکنه. خاموشش کنه. روشنش کنه. من نمیدونم چیز عجیبیه مگه هی اینا دارن میگن. عوض باید 5 6 تا بازیه غول برای ویتا بدن که ایشالله میدن. :)

آخه آدم اینهمه پول کنسول میده که باهاش ps4 رو خاموش روشن کنه؟ خب با دستش هم که میتون همین کارو بکنم!!!
واقعا قابلیت مسخره ایه

نمیدونم چرا کنسولای دستی سونی اینطوری میشه :/ :( خیلی امکانات خوبی داره , تواناییهای بالای ام داره ولی درب و داغون میشه !
3DS شاید امکاناتش نصف این باشه ولی کلی کشته مرده داره ... درک نمیکنم مسئله رو

هر چنید حرکت باحالیه اینکه با PS4 مچ میشه ولی بنظرم کسی رو ترغیب نمیکنه بخردش , بدرد همونایی میخوره که دارن...واسه استریم کردنم که فک کنم نت خیلی قوی بخواد

3DS شاید امکاناتش نصف این باشه ولی کلی کشته مرده داره ... درک نمیکنم مسئله رو
3DS هم قابلیت های خودش رو داره.
اما چیزی که ارزش کنسول رو بیشتر می کنه,بازی هست.
الان شما یک نگاه به امار فروش نرم افزاری در ژاپن بنداز.
10 تای اول به کل تعلق دارن به نینتندو
و یکیش فقط برای Wii U هست.

من که گفتم حتما ps4 رو می خرم دلم می خواست vita
رو بخرم ولی رفتم تبلت گرفتم الان دیگه باید فروخت و باید vita را خرید
سونی اینقدر هوای کنسول ها شو داره که فقط با vita خاموش روشن ps4 رو نمی زاره در اینده شاهد کارهای شگفت انگیزی از سونی می بینیم

من جای سونی بودم در کنار این قابلیت ریموت پلی با ویتا یک دسته هم مثل دسته وی یو براش میساختم که کسی که ویتا نداره و یا براش گرون هست بره اونو بخره ، اینجوری بازار وی یو رو هم به دست میاره و همچنین بازی هایی با شمایل بازی های وی یو هم بیشتر براش میساختن ، فکر کنم همچین کاری رو هم کنه سونی ، احتمالش هست .

آقای Yoshida در توئیتر برای ساده ترین سوالات نظیر موارد ذکر شده فقط به سادگی از یک کلمه YES استفاده کرده اند اما خیلی خوب است که یک نفر مانند ایشان پاسخ گوی سوالات هواداران می باشد.

به چنتا توییت جواب داده بنده خدا چی میگید واسه خودتون ؟! :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or