حذف Microsoft Point با آپدیت بعدی Xbox 360

A.R.A.$.H

کاربر سایت
xbox_points_currency_header.jpg


همانطور که در E3 امسال اعلام شد، فروشگاه Xbox قرار است Microsoft Point را به واحد پول محلی تغییر دهد.این عمل طی آپدیت بعدی کنسول Xbox 360 انجام خواهد شد.
آقای Whitten اعلام کرده اند که آپدیت ذکر شده اواخر 2013 خواهد آمد.(ممکن است در کنار عرضه Xbox One در ماه نوامبر باشد). در این میان تکلیف حساب های Microsoft Point و امتیازات بدست آمده چیست؟
آقای Whitten گفته اند:
ما تا اطلاع ثانوی به قبول کدها و کارت های Microsoft Point خریداری شده ادامه می دهیم و ما به حسابتان برابر با واحد پولی محلی شما، مبلغ را واریز می کنیم که بسته به واحدپولی مورد نظر، ممکن است بیشتر هم شود.علاوه بر این مورد، ما میدانیم که شما چه زحمتی برای بدست آوردن Microsoft Point ها از طرق جوایز Xbox Live کشیده اید.این ها در حساب شما باقی خواهند ماند و به همراه دیگر موارد به واحد پول محلی شما تبدیل می شود.
نسخه بتا و آزمایش این سیستم در ماه جولای آغاز شده است.
EGM
 
ما تا اطلاع ثانوی به قبول کدها و کارت های Microsoft Point خریداری شده ادامه می دهیم و ما به حسابتان برابر با واحد پولی محلی شما، مبلغ را واریز می کنیم که بسته به واحدپولی مورد نظر، ممکن است بیشتر هم شود.
فكر كن بنده خداها بخوان به واحد ريال پول واريز كنن! در عوض 10$ بايد 300000 ريال پرداخت كنن:-":d احتمالا بعد مشاهده و درك كامل اوضاع تغيير سياست ميدن و دوباره برميگردن به MP :-"
 
یک سوال
مثلا الان من که 1200 پوینت تو حسابم هست و اکانتم UK هستش. تبدیل میشه به پوند ؟؟

بـــله ! احتمالا هم باید یه حساب بین المللی درست کنی که بتونی پول و واریز کنی !!! البته اگر عضو پریمیوم بازی سنتر باشی ، میتونی این جور پرداخت های ارزی رو بسپری به تیمی مدیریت تا انجام بشه !
 
البته اینم به خبر اضافه کنین که پوینتهایی که به پول تبدیل میشن فقط تا 2015 اعتبار دارن ولی گیفت کارت هایی که بعدا جای پوینت رو میگیره تاریخ انقضا ندارن.
 
قول میدم که یک پول سیاه هم به دلیل تحریم ها به کاربران ایرانی داده نخواهد شد=))

قبل از ترول یکمی فکر کنی , عملیست بسیار نیکو.لااقلش اینه که ترولت انقدر مسخره نمیشه!
بخاطر کدوم تحریمها دقیقا؟ همون تحریم هایی رو نمیگی که حدودا 3ماه پیش وزارت امورخارجه آمریکا لغوش کرد!؟:-/
 
قبل از ترول یکمی فکر کنی , عملیست بسیار نیکو.لااقلش اینه که ترولت انقدر مسخره نمیشه!
بخاطر کدوم تحریمها دقیقا؟ همون تحریم هایی رو نمیگی که حدودا 3ماه پیش وزارت امورخارجه آمریکا لغوش کرد!؟:-/

لغو که شد ولی به عمل نرسید:|
 

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

Top
رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or