حالت گلادیاتور بخش مولتی پلیر Ryse از شما میخواهد تا تماشاگران را سرگرم کنید

• Thread starter Thread starter K3l!0$
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

K3l!0$

کاربر سایت
تریلر جدید Ryse: Son of Rome بازی انحصاری Xbox One حالت گلادیاتور، که مودی از بخش مولتی پلیر بازی هست را نمایش میدهد که شما باید به صورت نمایشی کار حریفان را تمام کنید تا تماشاگران سرگرم شوند.

71348735066039828045.jpg

به نظر میرسد این ایده به این صورت است که شما و چندی از دوستانتان با هم جمع شده و گروهی را تشکیل میدهد تا وارد محل مسابقه شوید و با کشتن موج های دشمنان نوار سرگرمی تماشاگران را پر کنید.
با نگاه اجمالی به مکان های مسابقه ای که در تریلر به نمایش آمده میتوان دریافت این مکان ها از کولوسئوم (Colosseum) معروف تا یک سری قرارگاه هایی در جنگل را شامل میشود. بازیکن در این مکان به استقبال پایانی وحشتناک میرود.
در این تریلر همچنین دوباره گیم پلی بازی نمایش جدیدی دارد، که از زمان معرفی به خاطر میزان زیاد QTE ها توجه ها را جلب کرده است. آن ها در این تریلر جدید نیز وجود دارند ولی با این حال مبارزه ها بسیار روان تر و عمیق تر به نظر میرسند. همچنین مبارزه ها هنوز بسیار خشن هستند.

Ryse: Son of Rome توسط شرکت Crytek به صورت انحصاری برای کنسول Xbox One منتشر خواهد شد.

منبع: Ryse: Son of Rome Gladiator multiplayer mode asks you to keep an audience entertained | VG24/7

گلادیاتوری!:bighug:
باید جالب باشه!b-)

پ.ن: نمی دونم چرا هروقت اسم گلادیاتور میاد یاد فیلمش می افتم! ولی اگه بتونن این بخش رو مثل همون فیلم (از لحاظ هیجان و تنوع) دربیارن خیلی عالی میشه!:x

گلادیاتوری!:bighug:
باید جالب باشه!b-)

پ.ن: نمی دونم چرا هروقت اسم گلادیاتور میاد یاد فیلمش می افتم! ولی اگه بتونن این بخش رو مثل همون فیلم (از لحاظ هیجان و تنوع) دربیارن خیلی عالی میشه!:x
یک بازی تو ps2 بود اسمش فکر کنم همین گلادیاتور بود . خیلی جالب بود من رو هم همیشه یاد فیلمش مینداخت .
مثلا بعضی جاهاش باید میرفتی تو کوزه پنهان میشدی و مسابقات گلادیاتوری هم داشت + جنگیدن باببر و ... فکر کنم بچه ها یادون باشه .

به نظرم این بازی بسیار جذابه و بازی با این گرافیک اونم ساخته شده به دست کرایتک واقعا حیفه واسه pc نیاد .
البته به نظر خودم بعد از مدتی که از عرضش واسه x box one گذشت واسه pc میاد .

برید تریلر جدید بازی رو ببینید بعد بیایید Ryse رو با بازی های QTE دیویدکیجی مقایسه کنید.
اما حداقل فهمیدیم شما با بازیهای این سبکی حال نمی کنید و به بهترین وجه ترول می کنید و از اون طرف وقتی یه بازی با سبک محض QTE روی یه پلتفرم سونی عرضه بشه، میشه شاهکار ! این است منطق سونی فن ها !

از کی تا حالا تو بازیای ADVENTURE باید شمشیر به دست بگیریم و بکنیم تو حلق طرف؟ منطق شما مایکروسافت فن ها هم همینه دیگه. فقط اینو کم داشتیم که HEAVY RAIN رو با RYSE مقایسه کنیم.
ONLY ON BAZICENTER

از کی تا حالا تو بازیای ADVENTURE باید شمشیر به دست بگیریم و بکنیم تو حلق طرف؟ منطق شما مایکروسافت فن ها هم همینه دیگه. فقط اینو کم داشتیم که HEAVY RAIN رو با RYSE مقایسه کنیم.
ONLY ON BAZICENTER
اتفاقا" یه بازی دیگه دقیقا" تو سبک Ryse هست که QTE داره:dاسمشو نمیبرم ولی با اون بازی Adventure میتونید مقایسه کنید.50 صفحه در ستایش QTE اون بازی هم میتونم ردیف کنم:d
در ضمن اتفاقا توی بعضی بازی های Action Adventure شمشیر میکنن توی حلق طرف:
مثال:
Devil May Cry (Japanese: デビル メイ クライ[SUP]?[/SUP]) is a series of five action-adventure hack and slash video games with a modern
فکر میکردم رفتار دوگانه در مقابل QTE دیگه سند و مدرک نمیخواد؟:-/QTE QTEــیه دیگه چه فرقی داره تو چه بازی باشه؟
شما وقتی فرق بازی HNS رو با interactive drama action-adventure متوجه نمیشی من هیچ بحثی با شما ندارم.
کوچه علی چپ بند اومده ظاهرا":d
شما گفتی Adventure شمشیر نداره منم گفتم داره مدرک هم گذاشتم
در ضمن بحث سر QTE بود کسی به سبک و سیاق بازیها کاری نداره

آخرین ویرایش:
اتفاقا" یه بازی دیگه دقیقا" تو سبک Ryse هست که QTE داره:dاسمشو نمیبرم ولی با اون بازی Adventure میتونید مقایسه کنید.50 صفحه در ستایش QTE اون بازی هم میتونم ردیف کنم:d
در ضمن اتفاقا توی بعضی بازی های Action Adventure شمشیر میکنن توی حلق طرف:
مثال:
Devil May Cry (Japanese: デビル メイ クライ[SUP]?[/SUP]) is a series of five action-adventure hack and slash video games with a modern dark fantasy andgothic setting
فکر میکردم رفتار دوگانه در مقابل QTE دیگه سند و مدرک نمیخواد؟:-/QTE QTEــیه دیگه چه فرقی داره تو چه بازی باشه؟

شما وقتی فرق بازی HNS رو با interactive drama action-adventure متوجه نمیشی من هیچ بحثی با شما ندارم.

ONLY ON BAZICENTER

باید میگفتی Exclusive On Bazicenter :دی

ولی همونطور که مقایسه ی این دوتا غلطِ , تصمیم گیری راجع به کل بازی از یه گیم پلی 15 دقیقه ای ام اشتباهه!
بعد من مشکلی تو گیم پلیش ندیدم , تو اکثر بازیها سیستم Execute کردن هست , حالا یکی این تو زیاد بود ولی اگه صحبتای سوات یرلی رو خونده باشی گفته بود که همه ی دشمنا با همون ضربه ی اول نمیشه Excecute کرد...

از کی تا حالا تو بازیای ADVENTURE باید شمشیر به دست بگیریم و بکنیم تو حلق طرف؟

نمُردیم و فهمیدیم که تو بازیهای Adventure نباید شمشیر داشته باشی و بکنی تو حلق طرف :lol: حالا که هست مشکلی هست تو این میان ؟! شما این را یه نواوری به حساب بیار :lol:

یک بازی تو ps2 بود اسمش فکر کنم همین گلادیاتور بود . خیلی جالب بود من رو هم همیشه یاد فیلمش مینداخت .
مثلا بعضی جاهاش باید میرفتی تو کوزه پنهان میشدی و مسابقات گلادیاتوری هم داشت + جنگیدن باببر و ... فکر کنم بچه ها یادون باشه .

به نظرم این بازی بسیار جذابه و بازی با این گرافیک اونم ساخته شده به دست کرایتک واقعا حیفه واسه pc نیاد .
البته به نظر خودم بعد از مدتی که از عرضش واسه x box one گذشت واسه pc میاد .

اسمش Shadow of Rome بود .ولی ماجرایه بازی اره شبیه فیلم گلادیاتور بود..شبیه هم که نه خودش بود!
شخصیت اصلیشم گمون کنم اسمش آگرپا بود اون یکی مو طلاییه یادم نیست اسمش . خیلی جذاب بود بازیش

واقعا من نمیدونم این بازی چه جذابیتی برای شما داره...
نه گیم پلیش به دل من میشینه نه گرافیکش و نه QTE هاش
دوربینش که واقعا رو مخه
دقیقه 1:08 نفر دومی که میندازه تو آتیش رو ببینید چقدر مسخره است خداییش...
از اون سر میاد لبه آتیش.... میمونه همونجا تا یکی بیاد بندازتش تو آتیش
واقعا احمقانه است
یا مثلا این قابلیت رو ندیدم که همزمان چند نفر {دو نفر یا بیشتر} بهت حمله کنن و بتونی حمله رو دفع کنی ... مثل چیزی که توی Batman:AC دیدیم
و خیلی ایرادات دیگه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or