حالت گلادیاتور بخش مولتی پلیر Ryse از شما میخواهد تا تماشاگران را سرگرم کنید

• Thread starter Thread starter K3l!0$
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

K3l!0$

کاربر سایت
تریلر جدید Ryse: Son of Rome بازی انحصاری Xbox One حالت گلادیاتور، که مودی از بخش مولتی پلیر بازی هست را نمایش میدهد که شما باید به صورت نمایشی کار حریفان را تمام کنید تا تماشاگران سرگرم شوند.

71348735066039828045.jpg

به نظر میرسد این ایده به این صورت است که شما و چندی از دوستانتان با هم جمع شده و گروهی را تشکیل میدهد تا وارد محل مسابقه شوید و با کشتن موج های دشمنان نوار سرگرمی تماشاگران را پر کنید.
با نگاه اجمالی به مکان های مسابقه ای که در تریلر به نمایش آمده میتوان دریافت این مکان ها از کولوسئوم (Colosseum) معروف تا یک سری قرارگاه هایی در جنگل را شامل میشود. بازیکن در این مکان به استقبال پایانی وحشتناک میرود.
در این تریلر همچنین دوباره گیم پلی بازی نمایش جدیدی دارد، که از زمان معرفی به خاطر میزان زیاد QTE ها توجه ها را جلب کرده است. آن ها در این تریلر جدید نیز وجود دارند ولی با این حال مبارزه ها بسیار روان تر و عمیق تر به نظر میرسند. همچنین مبارزه ها هنوز بسیار خشن هستند.

Ryse: Son of Rome توسط شرکت Crytek به صورت انحصاری برای کنسول Xbox One منتشر خواهد شد.

منبع: Ryse: Son of Rome Gladiator multiplayer mode asks you to keep an audience entertained | VG24/7

برید تریلر جدید بازی رو ببینید بعد بیایید Ryse رو با بازی های QTE دیویدکیجی مقایسه کنید.
اما حداقل فهمیدیم شما با بازیهای این سبکی حال نمی کنید و به بهترین وجه ترول می کنید و از اون طرف وقتی یه بازی با سبک محض QTE روی یه پلتفرم سونی عرضه بشه، میشه شاهکار ! این است منطق سونی فن ها !

برید تریلر جدید بازی رو ببینید بعد بیایید Ryse رو با بازی های QTE دیویدکیجی مقایسه کنید.
اما حداقل فهمیدیم شما با بازیهای این سبکی حال نمی کنید و به بهترین وجه ترول می کنید و از اون طرف وقتی یه بازی با سبک محض QTE روی یه پلتفرم سونی عرضه بشه، میشه شاهکار ! این است منطق سونی فن ها !
دیوید کیج خخخخخخخخخخخخخخخخخخ

عزیز عنوان های ---- فرق میکنه!اسمشون interactive که سبک جدیدی پایه گذاری کرده:d
در ضمن QTE های ---- خیلی قشنگ تر از QTE های رایزه:d

با من هستی؟ عزیز متن خبر این رو نوشته بود که QTE داره. لطفا یکم آروم تر برون.:|
The trailer also gives us another look at Ryse’s combat, which has raised eyebrows in the past due to its apparent reliance on QTEs. Those are in evidence here, but we also see combat that looks a lot more fluid and deep. It also looks absolutely brutal.

آخرین ویرایش:
با من هستی؟ عزیز متن خبر این رو نوشته بود که QTE داره. لطفا یکم آروم تر برون. خجالت هم خوب چیزیه:|

من با شما نبودم ! چرا به خودتون می گیرید ! خطابم اون دسته از فن هایی بود که به خاطر داشتن حالت QTE گیم پلی ، بازی رو به تمسخر گرفته بودن !!

God of War هم QTE داشت بس این بازیم بدرد نمی خوره..؟ یک حرفهای خنده داری میزنین

این ایده گلادیاتور بسیار چیز وحشتناکی هست ما طرفداران سریال اسپارتاکوس رو کلی به هیجان میاره مخصوصا که با یک گرافیک فوق خفن همراه باشه

الان شما حالت خوبه ؟ کی بازی رو ترول کرد ؟ اصلا کسی قبل شما پست داده ؟

God of War هم QTE داشت بس این بازیم بدرد نمی خوره..؟ یک حرفهای خنده داری میزنین

من نمیفهمم چی شده ؟ یه سری از پست ها واسه من سانسور میشه؟ هرچی میگردم تو این تاپیک هیچ پستی علیه بازی نمیبینم!

ممنون میشم یه لینک از این تریلر جدید بدید
شماتیوب هم بود مشکلی نداره!

من نمیفهمم چی شده ؟ یه سری از پست ها واسه من سانسور میشه؟ هرچی میگردم تو این تاپیک هیچ پستی علیه بازی نمیبینم!

شما زیاد به سایت سر نمی زنید حق دارید که متوجه نشین..! یک عده از دوستان بعد از نمایش E3 این بازی شروع به انتقاد از سبک گیمپلی بازی کرده بودن که با تریلر جدید مشخص شد انتقاد هاشون درست نبوده

دیدن اینجور پستا چشم بصیرت میخواد;;)

یعنی اگه بهترین بازیش این باشه که گیم پلیش فقط QTE بود ، دیگه باید فاتحه این کنسول رو خوند
یعنی بقیه بازی هاش انقدر آشغاله که Ryse شده بهترین؟
بزرگترین مشکل Crytek هم اینه که به جز گرافیک چیز دیگه ای رو نمیتونه خوب دربیاره.
در صورتی که Ryse فقط یه گرافیک قشنگ با یه گیم پلی آشفته پر از QTE بود که اصلا قابل مقایسه با بازی های دیگه X1 نیست. حالا درسته خود کرایتک گفته دمو بازی بیش از اندازه ساده بود یا فلان و بهمان اما دیگه مکانیسم بازی که قرار نیست عوض بشه!
ترکیب یه گرافیک خوب با یه گیم پلی نمایشی هم میشه
http://forum.bazicenter.com/thread80752/

شما خواهشا يك نفر رو به كل سوني فن ها تعميم نده .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or