جدید ترین تصاویر از بازی ایرانی مدال سربی

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Hesam_1994

کاربر سایت
سلام.
جدید ترین تصاویر از بازی ایرانی مدال سربی رو در زیر میبینید.:smile:
بازی که میتونه صنعت بازی سازی رو در ایران متحول کنه.:love:

03.jpg

04.jpg

05.jpg

02.jpg

01.jpg

اين بازي ايرانيه!!!!!!!!!!!!!!!!1 واقعاً دمشون گرم نور پردازيش بايد جالب باشه

منم براشون ارزوی موفقیت می کنم!:love:حتی اگه به عقیده بعضیها همه چی بازی تقلیدی باشه[که زیاد نیست]اما این بازی با این گرافیک می تونه گیم ما رو متحول کنه!:love: پ.ن=الان این عکسهایی که اقا حسام گذاشته کجاش شبیه جنگلهای استوایی فار کرایه؟:)

بله این بازی ایرانیه.
جدیدترین اطلاعات در مورد این بازی رو میتونید در تاپیک زیر(صفحه 3)بیینید.
اطلاعاتی که در مورد بازی گذاشتم رو حتما ببینید.
اینجا

:shocked::shocked::shocked::shocked::surrender:surrender:surrender:surrender:wow::wow::wow::wow::o:o:o:o:ok::ok::ok::blink1::blink1::blink1::blink1::blink1::eek::eek::eek::eek::eek:
تعجب نکردم ها:biggrin1:
ولی دمشون گرم
کمکم داره تو کشورمون فرهنگ سازی میکنن

موتور بازیشو خریدن یا خودشون ساختن که بعیده!!
یه سوال شخصیت زن اگه بخوان اینا بسازن چطوری می سازن با چادر !؟
مثلا تام رایدر شبیه بت من می شه یا بهتر؟

متاسفانه این بازی بیشتر یک مودی هست که با CryEngine 1 ساخته شده, یعنی اصلا همون مودهستش!

هیچ چیزی هم جز تقلید (و البته به قول خودشون الگو برداری مثبت!)درش نیست!!

پ.ن:تا حالا بازی دیدید که وقتی دیدن محیطهایی که طراحی کردند هیچ ربطی به ان مکان نداره , بیان مکان بازی رو تغییر بدن؟ پس به این بازی دقت کنید! اول محیط بازی کردستان بود ولی تو ان مرحله کنار کوه ها دریا وجود داشت!! بعد دیدن سه هستش کردنش بسنی!!!

متاسفانه این بازی بیشتر یک مودی هست که با CryEngine 1 ساخته شده, یعنی اصلا همون مودهستش!

پ.ن:تا حالا بازی دیدید که وقتی دیدن محیطهایی که طراحی کردند هیچ ربطی به ان مکان نداره , بیان مکان بازی رو تغییر بدن؟ پس به این بازی دقت کنید! اول محیط بازی کردستان بود ولی تو ان مرحله کنار کوه ها دریا وجود داشت!! بعد دیدن سه هستش کردنش بسنی!!!
ماکان جان چیزی که عیان است چه حاجت به بیان است;)
شما هم اصلا اهمیت نده چون اصلا اهمیتی نداره

من منظورتونو از مود نمیفهمم.
شما ها همه فقط بلدید بازی ایرانی رو سرکوب کنید.حتی اگه اون بازی-بازی خوبی باشه.
یک کم از بازی های ایرانی حمایت کنید چیزی ازتون کم نمیشه.

سرکوب چیه اگه خودشون یه چیز جالب و باحال بسازن حاظرم پاش تا 25000 ( 27 $ )تومان بدم ( کرایسیس وارهید 25 دلاره )

CryEngine یه چیزی داره به اسم Editor که با اون میتونی مراحل بازی رو دست کاری یا که از نوع بسازی و Modeحالت های جدیدی به بازی اضافه میکنه

مثل Far Cry Hell In Paradise و یا Far Cry Matto4 و غیره

من منظورتونو از مود نمیفهمم.
شما ها همه فقط بلدید بازی ایرانی رو سرکوب کنید.حتی اگه اون بازی-بازی خوبی باشه.
یک کم از بازی های ایرانی حمایت کنید چیزی ازتون کم نمیشه.
خیلی عالی گفتی! حمایت از یک بازی ایرانی نه مود ایرانی!! (همون ماد , به نظر من ماد غلطه چون سه حرف اول مودیفیکیشن هست و تلفظ صحیح هم همین مودیفیکیشن هست نه مادیفیکیشن)

چرا ما از بازی ایرانی حمایت نمیکنیم؟ اتفاقا من از طرفداران بازی های ایرانی هستم مخصوصا تیم آقای دادگر.من معتقد هستم که باید از حاصل زحمات خودمون به جایی برسیم نه از طریق گول زدن مردم و غالب کردن یک مود و موتور CryEngine 1 به عنوان بازی خودمون و موتور "جام جهان نما"!!

من به بازی لطفعلی خان زند با تمام ایراداتی که داره به عنوان یک بازی ایرانی افتخار میکنم.چون ساخته خودمون هست نه ویرایش کارهای دیگران.

بابا بیاین از صنعت بازیسازی ایران حمایت کنید! آخه شما چتونه بابا اینا تازه اول راهن باید حمایت بشن(چه حمایت گرمی)مثلا" ایراد میگیرید از بازی که چی ؟ فکر کردین اینا مثل یوبیسافت هستن که فقط 400-500 نفر روی هر بازی کار میکنند. بابا اینا بدبختن:((
حمایت کنید.اینقدر سنگدل نباشید
بعد میگن چرا کشور پیشرفت نمیکنه:-"

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or