جدید ترین اپیزود PS Access : پشتیبانی از Move، بازی های F2P بدون PS Plus و ...

A.R.A.$.H

کاربر سایت
PlayStation-4_official1.jpg

مدیر روابط عمومی Playstation در انگلستان، Hollie Bennett در جدیدترین مصاحبه PlayStation Access اطلاعاتی را پیرامون PS4 اعلام کردند.
کنسول PS4 از Party Chat بهره می برد و شما می توانید در لیست دوستان خود 2000 نفر را داشته باشید.این کنسول از DualShock 3 پشتیبانی نمی کند اما از Move پشتیبانی خواهدکرد.شما برای انجام بخش چند نفره Killzone: Shadow Fall نیاز به PlayStation Plus دارید درحالی که برای شبکه Netflix، Party Chat و بازی های رایگان (نظیر PlanetSide 2) نیازی دیگر به آن نخواهید داشت.
PS4 هنگام عرضه فقط به رنگ jet-black فروخته خواهد شد.کمپانی سونی نقشه ها و برنامه خود را برای موارد سه بعدی ( 3D ) اعلام خواهد کرد.با Xross Media هم اکنون می توانید دانلودها را مدیریت کنید و ببینید دوستانتان در حال انجام چه کاری می باشند.در آخر اینکه شما نیازی به ساخت ID جدید برای PSN ندارید و همان ID قبلی کار خواهد کرد.
Gamingbolt

الان داشتن دوست های بیشتر خیلی مهمه؟
من که اگر از 100 تا بشه 200 تا راضیم.:d
انصافا مهمه ولی خوب 500 دیگه کافیه حالا که2000 ه چه بهتر نمونش بتل لاگ 100 تا بیشتر نمیشه فرند بگیری خیلی رو اعصابه سریع لیست فرند ها پر میشه

مايكروسافت فردا ميگه : XOne ميتونه 2001 فرند داشته باشه خواهش مي كنم كنسولمو بخرين .
ولي جدا از شوخي گيم اسپات گفته XOne ميتونه 1000 تا فرند داشته باشه .

چه عجب ی خبر از 3D هم گفتن من که به شدت منتظر عنواین سه بعدی هستم :x
اقا این قسمت یعنی چی ؟
.این کنسول از DualShock 3 پشتیبانی نمی کند
یعنی گیم پدش ویبره نداره ؟ یکی شفاف سازی کنه

چه عجب ی خبر از 3D هم گفتن من که به شدت منتظر عنواین سه بعدی هستم :x
اقا این قسمت یعنی چی ؟
.این کنسول از DualShock 3 پشتیبانی نمی کند
یعنی گیم پدش ویبره نداره ؟ یکی شفاف سازی کنه
DualShock 3 اسم کنترل PS3 هست. یعنی از کنترل PS3 پشتیبانی نمی کنه.
تنها کنترلی که از PS3 ساپورت می کنه MOVE هست.

'' بازی ها ی رایگان نظیر بازی های PS2 ''
این یعنی بازی های Ps2ـی که الان در PSN هستند در PS4 به صورت Free خواند بود ؟
**facepalm**:d
ps2 مخخف بازی planet side2 هست که یه بازی mmofps بسیار بزرگ هست و توی سال 2012 کلی جایزه بهترین بازی mmo رو برد.بازی قبلا روی pc اومده بودو الان هم قراره روی ps4 بیاد.ناشر و سازنده بازی هم خود سونی هست.

**facepalm**:d
ps2 مخخف بازی planet side2 هست که یه بازی mmofps بسیار بزرگ هست و توی سال 2012 کلی جایزه بهترین بازی mmo رو برد.بازی قبلا روی pc اومده بودو الان هم قراره روی ps4 بیاد.ناشر و سازنده بازی هم خود سونی هست.
اقا ضایع نکن تو جمع :|
من از کجا بدونم تازگی ها طرف خبر رو اپدیت کرد :|

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or