جدید ترین اخبار سخت افزار و نرم افزار بازار PC

mohsen_mzh

کاربر سایت
Jun 15, 2008
704
نام
محسن
این سیستم آنتی ویروس و... ویندوز 10 و 11 کافی نیست واقعا به تنهایی. یکی از آشناها که خیلی هم اهل گشت و گذار تو نت نیست سر دانلود یه اپلیکیشن کرک شده سیستمش باج افزار (ransomware) گرفته بود و کلی فایل مهم شخصیش به فنا رفت. به شخصه هم یه سری سایت میخوام باز کنم eset جلوشون رو میگیره یا یه برنامه مخربی پیدا میکنه سریع پاک میکنه. البته ربطی به گیمر بودن نداره فکر میکنم این نصب آنتی ویروس، کلا کافی نیست چیزی که رو ویندوز وجود داره به تنهایی

Persia Tech

کاربر سایت
Feb 2, 2021
2,292
این سیستم آنتی ویروس و... ویندوز 10 و 11 کافی نیست واقعا به تنهایی. یکی از آشناها که خیلی هم اهل گشت و گذار تو نت نیست سر دانلود یه اپلیکیشن کرک شده سیستمش باج افزار (ransomware) گرفته بود و کلی فایل مهم شخصیش به فنا رفت. به شخصه هم یه سری سایت میخوام باز کنم eset جلوشون رو میگیره یا یه برنامه مخربی پیدا میکنه سریع پاک میکنه. البته ربطی به گیمر بودن نداره فکر میکنم این نصب آنتی ویروس، کلا کافی نیست چیزی که رو ویندوز وجود داره به تنهایی
اصلا در مورد اینکه انتی ویروس حرفه ای روی سیستم باید نصب باشه و ضروری هست هیچ شکی نیست تازه با وجود اون ها هم سیستم الوده می شه به نوع هایی که راحت قابل شناسایی نیستن اگر یکم اطلاعات بد افزارها داشته باشیم می دونیم که حتی بد افزارهایی بودن که سال ها بعد کشف شدن توسط تازه فقط یکی از انتی ویروس های معروف
من بارها شده سایت های معروف دانلود یا حتی ایرانی باز کردم کسپر جلوی دانلود بد افزارش گرفته خیلی وقت ها حتی سایت های معروف الوده می شن تا بیان بر طرفش کنن مدت زمانی طول می کشه یکسری سایت های دانلود بازی های کپی برای سوییچ یا ایمیج بازی های قدیمی که کلا توشون پره یعنی اونا که عمدی گذاشتن همین سایت هایی که کلیک می کنید یک صفحه اضافه هم براتون باز می کنه اون همون پیج مشکل دارشون هست یا حتی برخی سایت های ترینر برای پی سی
تازه انتی ویندوز به خیلی از کرک بازی ها گیر می ده یا کرک نرم افرارها به نظرم بهترینش کسپر هست چون همه ی روس ها بازی کرکی یا نرم افزار پچ شده استفاده می کنن فالس الارمش توی این چیزا خیلی خیلی کمه می شه راحت بهش اعتماد کرد مشکل اپدیت اینا هم نداره

• Like
Reactions: mohsen_mzh

m.a.t

کاربر سایت
Dec 31, 2005
2,603
نام
محمد علی
اگه کسیم انتی ویروس حرفه ای روی سیستمش نیست باید به گیمر بودنش شک کرد چون انتی خود ویندوز به هیچ دردی نمی خوره 4 تا سایت باز کنی ویروس دونی شده
این ادبیات همه‌چیز دانی خیلی زشت و توهین آمیزه. شما می‌تونی بگی «به نظر من هر کسی که گیمره باید یه آنتی‌ویروس پولی روی سیستمش داشته باشه» و بعد چندتا مقاله تخصصی از سایت‌های معتبر که مقاله‌شون هم اسپانسر دار نیست در تایید حرف خودت بیاری
اما این چیزی که گفتی نه تنها ادبیات درستی نداره بلکه حرف غلطیه.

اصلا در مورد اینکه انتی ویروس حرفه ای روی سیستم باید نصب باشه و ضروری هست هیچ شکی نیست
بازم همون ایراد توی این پست هست. چرا شکی نیست؟ بر اساس کدوم تست و نمونه آماری به این عدم شک رسیدی؟

منم می‌تونم بگم ترکیب ویندوز دیفندر به علاوه داشتن مغز در کاربر برای نگرفتن ویروس کافیه و خریدن هر آنتی‌ویروسی پول هدر دادنه. یک ادعای بی‌اساس در برابر یک ادعای بی‌اساس دیگه و می‌تونی تا ابد به یه پاسخ در برابر پاسخ پینگ‌پنگی ادامه بدیم.

SiminSecret

کاربر سایت
Sep 7, 2010
3,666
نام
مهراد
والا من تا یه مدت هر وقت شهر سخت افزار باز میکردم یه نمودار گذاشته بود از بهترین آنتی ویروس ماه و ویندوز دفندر مایکروسافت همیشه یا اول بود یا دوم بود یا تشخیصش 90 و خورده ای درست بود تو بخش آفلاین یا کمتر بود تو بخش آنلاین.

واقعا حوصله اینکه سیستممو که همینجوریش هم با برنامه های مسخره کند هست، با نصب آنتی ویروس و دنبال گشتن لایسنس و مشکل آپدیت و ... کندتر کنم ندارم.

ArefTheGreat

کاربر سایت
Jul 7, 2009
1,088
نام
عارف واعظ قائمی
این ادبیات همه‌چیز دانی خیلی زشت و توهین آمیزه. شما می‌تونی بگی «به نظر من هر کسی که گیمره باید یه آنتی‌ویروس پولی روی سیستمش داشته باشه» و بعد چندتا مقاله تخصصی از سایت‌های معتبر که مقاله‌شون هم اسپانسر دار نیست در تایید حرف خودت بیاری

بازم همون ایراد توی این پست هست. چرا شکی نیست؟ بر اساس کدوم تست و نمونه آماری به این عدم شک رسیدی؟

منم می‌تونم بگم ترکیب ویندوز دیفندر به علاوه داشتن مغز در کاربر برای نگرفتن ویروس کافیه و خریدن هر آنتی‌ویروسی پول هدر دادنه. یک ادعای بی‌اساس در برابر یک ادعای بی‌اساس دیگه و می‌تونی تا ابد به یه پاسخ در برابر پاسخ پینگ‌پنگی ادامه بدیم.
با توجه که این مسئله الان از سمت شما هم اشاره شد و منم الان می‌خوام کمی این مبحث رو البته در باب موضوع تاپیک بسط بدم.
خوب در کل من از اینکه میشه نقطه نظر های مختلف و حتی خیلی از مسائلی که اطلاعی ازشون نداشتم توسط Persia Tech عزیز که اگر اشتباه نکنم قدیم هم کاربر S.1 بودن باز میشه و دربارشون بحث میشه با بقیه کاربرا استفاده مثبت می‌برم و در کل خوشحالم که هستند هنوز. خیلی دیگه از افراد قدیمی تر که پیگیر بودن و اطلاعات و دانایی داشتن دیگه به اون صورت در فروم نیستن و یا در مسئل نظری نمی‌دن. ولی همون طور که شما الان اشاره کردید به نظر من هم نحوه استفاد از استفاده از صفت های تفضیلی یا کلماتی مثل "حقیقت" یا صحبت هایی که یک زمانی در باب "پیشگویی، پیشبینی" شده بود شاید در بعضی مواقع باعث میشه اصل مطلبی که داره بحث میشه سرش به حاشیه بره و نتیجه گیری مثبی حاصل نشه یا اینکه یکی از طرفین به طور کل منصرف بشه از ادامه دادن صحبت.
در این بحثی که الان هست به نظر من هم داشتن یک آنتی ویروس و همچنین internet security خوب در کنار استفاده از VPN مناسب به خصوص زمان استفاده از Wifi های مثلا دانشگاه یک دیگر مکان های عمومی چیز مهمیه.
من به شخصه تجربه این رو داشتم که مثلا اطلاعات حساب بانکیم (پسورد و نامکاربری) زمانی که داشتم از wifi عمومی استفاده می‌کردم مشکل بخوره که البته درجا برام ایمیل اومد که یک دستگاهی داره تلاش میکنه وارد حساب بشه و درجا حساب رو به طور کلی زدم لاک کنه.
حالا بر خلاف ایشون من ترجیح میدم از Bitdefender استفاده کنم که پکیج کاملتری داره به نظر من و در سرچ همین طوری که من زدم به نظر یکی از انتخاب های تاپ میشه باشه به علت کاربری راحتتری که داره (البته اگر یک کار خاص لازم بشه انجام بدید کمی شاید پیدا کردن گزینه مورد نظر از تو منو های نرم افزار سخت باشه)
https://www.usnews.com/360-reviews/privacy/antivirus
از طرف دیگه Kaspersky هم اخیرا کم مورد بحث های خاص نبوده و به طور مثال FCC (Federal Commutation Commission) در آمریکا این برنامه رو به عنوان national security risk در نظر گرفته و سر همین مسئله بعضی از رفرنس ها اصلا kaspersky رو در رده بندی های خودشون شامل هم نکردن. حالا اینکه چقدر این موضوع حقیقت داره و چقدرش مربوط به این هست که برنامه روسی هست و سر مسائل حال حاضر روسیه و آمریکا این اتفاق افتاده من اطلاعی ندارم.
The Best Antivirus Software for 2023

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

جدا از این بحث آنتی ویروس، چند روز پیش در مورد گرافیک های AMD و Nvidia من داشتم صحبت می‌کردم که حالا اونجا خیلی صحبت از حقیقت قضیه شد و من دیگه خیلی صحبت رو ادامه ندادم با ایشون.
حالا به خصوص که الان شایعه ها درباره قیمت احتمالی 4070 منتشر شده بازم خیلی جالبه به این حقیقت نگاه کنیم که Nvidia میاد 4080 12GB رو معرفی می‌کنه با قیمت 900 (که در نهایت اسمش شد 4070Ti با 800$) دلار بعد خروجی گرافیک در بازی های روز به این صورت میشه در 4K وقتی با 3080 10GB مقایسه میشه که 700$ قیمت خورده بوده. (عکس ها از گراف های Hardware Unboxed هست)
Screenshot (225).png Screenshot (226).png Screenshot (227).png Screenshot (228).png Screenshot (229).png Screenshot (229).png Screenshot (230).png
به صورت واضح داره نشون میده یکی از مشکل های اصلی این گرافیک نه فقط رمش هست بلکه memory bus و bandwidth پایینش هست که باعث میشه در 4K عملا خروجی برابر با 3080 10GB بده و حتی در 1440p در بازی های سنگین روز تفاوت کمتر از 5 درصدی داشته باشه (البته باید گفت که این سه، چهار تا بازی بدترین شرایط ممکن 4070TI نسبت به 3080 هستن). خوب الان طرفداری بی دلیل از Nvidia نیست که باعث ضربه خوردن به مشتری بشه؟ بعد از دوسال با 14 درصد افزایش قیمت شما مثلا تو یکی بازی نسل جدید مثل Hogwarts Legacy (بدون RT) باید فقط 6 فریم بیشتر بگیری اونم تو 1440p که مثلا رزلوشنی هست که Nvidia این محصول رو براش معرفی کرده (در 4K هم داستان بدتره و فقط اختلاف 2 فریم هست)؟ این در حالی هست که 7900XT تو همین رزولوشن تو همین بازی 28 درصد سریع تر هست در 1440p و 16 درصد سریع تر هست در 4K از 4070Ti با همون قیمت.
Screenshot (233).png Screenshot (234).png
خوب اینم بخش دیگه از حقیقت هست به هر شکل. حالا خیلی جالب میشه که یک ماه دیگه چارت های 4070 هم بیرون بیاد با قیمت خوشگلی که براش فعلا شایعه‌ها پیشنهاد کردن. با توجه به اینکه تقریبا مشخصات مشابه 4070TI داره به جز تعداد کمتر CUDA Core ها، احتمالا خروجی میشه ضعیف تر از یک 3080 ولی با همون قیمت 700 دلاری. به هر شکل منم در نهایت احتمالا سر DLSS و RT بهتر آخرش 4070Ti میگیرم ولی خوب با دل بسیار چرکین این خرید رو انجام میدم.

• Like
Reactions: m.a.t

Persia Tech

کاربر سایت
Feb 2, 2021
2,292

اگه گفتن حقیقت و چیز به این واضحی که هر سیستمی نیاز به انتی ویروس حرفه ای داره بر خوردن داره پس همون بهتر بهتون بر بخوره چون اصلا ادبیاتم توش کلمات توهین امیز نداشت حالا اینکه سر بی اطلاعی یا تنبلی یا هر چیز دیگه ای نریختید دیگه لاقل بحث نکنید عین این افرادی که می گن دین من بهتره بت من بهتره اما هیچ منطقی پشت حرف هیچ کدومشون نیست
این حرف منم اینقدر دیگه واضحه و پیشنهاد هر سایتی معتبری هست که دیگه نیازی به منبع ندیدم که بذارم یک سرچ ساده هم کافیه
اصل مطلب اینجاست مخصوصا برای ایرانی ها که همه ی نرم افزارهاشون غیر اورجینال هست
a good antivirus program will protect your devices far more effectively than the basic protections built into your device ever could.

الان همین سایت معروف بازی نینتندو که همه ازش بازی می گیرن بفرمایید کلیک کنید ازش بازی بگیرید اما ویروس هم همراش وارد می شه اما ببینم دینفدر ویندوز می تونه پیداش کنه؟

هشدار: خطر به فنا رفتنون هست الکی کلیک نکنید
Hyrule Warriors: Age of Calamity Switch NSP XCI NSZ | nsw2u.com

این لینک های بالا داخلشون و زیر لایه شون لینک های مخرب هست که کلیک نکنید فقط نمونه گذاشتم که بدونید بدون انتی ویروس حرفه ای سیستمتون چقدر نا ایمن هست ضمنا پیشنهادم اینکه نرم افزار MALWAREBYTE بگیرید یک اسکن بکنید تا منظور حرفم بفهمید

آخرین ویرایش:

majidred2011

< RED PHANTOM >
کاربر سایت
Jul 16, 2011
10,814
نام
Majid
نظر شخصی: آدم سیستمش ویروس بگیره آنتی ویروس نگیره :D یکی از سمی ترین چیزای دوران کارم با پی سی بود، اینقد که سیستمای قدیمی رو کند میکرد و با کرکا و چیزا مختلف مشکل داشت، درگیری تمدید و اکانتو این شر ورا به کنار.

فک میکنم الان 10 سال شده که آنتی ویروس نصب ندارم، با اینکه تقریبا کل روز پای کامپیوتر هستم و از هزار جور سایت ایرانیو خارجی و تورنتم دانلود میکنم هیچ مشکلی پیش نیومده (خیر چیزی هم تو بک گراند در حال ماین کردن نیست :p)
بنظرم اگه بدونی از چه جاهایی بگیری از چه جاهایی نه مشکلی پیش نمیاد، مگه اینکه واقعا مجبور باشی واسه پیدا کردن یک فایل کمیاب وارد سایتای عجیب غریب ناشناخته بشی مخصوصا این سایتای کیجن و ... که رسما ویروسن در قالب سایت :D

در غیر این صورت واقعا ویندوز 10/11 بشدت Safe هستن نسبت به 7/8، قدیم یادمه فلشو زدم به سیستمای ویندوز 7 دانشگاه رسما فعالیت پنجاه تا ویروس مختلف روی فلش میدیدم که چیز میز جابجا میکردن چون چاره ای نداشتم و به فایلاشم نیاز داشتم گفتم گورباباش زدم به پی سی خودم که ویندوز 10 بود برعکس اینور رسما بی خاصیت بودن و هیچ فعالیتی از خودشون نشون نمیدادن، در نهایت هم به هیچ چیزی آلوده نشد ویندوز.

عمر بالای ویندوز 10 هم بنظرم نشون دهنده همین قضیه هست، از روزای اولی که ویندوز 10 ریلیز شد تا الان فک کنم کلا 3-4 بار ویندوز عوض کردم اونم بخاطر تعویض سیستم یا SSD جدید بود و هیچ ربطی به ویروسی شدن و کند شدن نداشت، الانم که رو 11 هستم هنوز همون ویندوز 10 قدیمیه که آپدیت کردم به این، رسما هیچ کارش نمیشه ویندوز :D

آخرین ویرایش:

Persia Tech

کاربر سایت
Feb 2, 2021
2,292
Screenshot-2023-03-15-135308.png.webp

Persia Tech

کاربر سایت
Feb 2, 2021
2,292
نظر شخصی: آدم سیستمش ویروس بگیره آنتی ویروس نگیره :D یکی از سمی ترین چیزای دوران کارم با پی سی بود، اینقد که سیستمای قدیمی رو کند میکرد و با کرکا و چیزا مختلف مشکل داشت، درگیری تمدید و اکانتو این شر ورا به کنار.

فک میکنم الان 10 سال شده که آنتی ویروس نصب ندارم، با اینکه تقریبا کل روز پای کامپیوتر هستم و از هزار جور سایت ایرانیو خارجی و تورنتم دانلود میکنم هیچ مشکلی پیش نیومده (خیر چیزی هم تو بک گراند در حال ماین کردن نیست :p)
بنظرم اگه بدونی از چه جاهایی بگیری از چه جاهایی نه مشکلی پیش نمیاد، مگه اینکه واقعا مجبور باشی واسه پیدا کردن یک فایل کمیاب وارد سایتای عجیب غریب ناشناخته بشی مخصوصا این سایتای کیجن و ... که رسما ویروسن در قالب سایت :D

در غیر این صورت واقعا ویندوز 10/11 بشدت Safe هستن نسبت به 7/8، قدیم یادمه فلشو زدم به سیستمای ویندوز 7 دانشگاه رسما فعالیت پنجاه تا ویروس مختلف روی فلش میدیدم که چیز میز جابجا میکردن چون چاره ای نداشتم و به فایلاشم نیاز داشتم گفتم گورباباش زدم به پی سی خودم که ویندوز 10 بود برعکس اینور رسما بی خاصیت بودن و هیچ فعالیتی از خودشون نشون نمیدادن، در نهایت هم به هیچ چیزی آلوده نشد ویندوز.

عمر بالای ویندوز 10 هم بنظرم نشون دهنده همین قضیه هست، از روزای اولی که ویندوز 10 ریلیز شد تا الان فک کنم کلا 3-4 بار ویندوز عوض کردم اونم بخاطر تعویض سیستم یا SSD جدید بود و هیچ ربطی به ویروسی شدن و کند شدن نداشت، الانم که رو 11 هستم هنوز همون ویندوز 10 قدیمیه که آپدیت کردم به این، رسما هیچ کارش نمیشه ویندوز :D
توی انتی ویروس های درست و حسابی جدید 2 تا گزینه برای یکیش چنانچه پردازش زیاد می شه انتی ویروس فعالیتش محدود می شه یکی هم برای گیم هست که توی گیم مد عملا غیر فعال می شه فقط بخش های اصلیش که سورس خیلی کمی نیاز دارن فعال می مونه

ضمنا دیگه اینقدر سیستم های جدید قوی شدن که انتی ویروس باعث کندیشون نشه اگه ویندوز پیشرفت کرده انتی ویروس ها هم پیشرفت کردن
نمی دونستم اینقدر توی سایت بدون انتی ویروس می چرخن حقیقتا برگام ریخت

• Like
Reactions: Erebor

zilyzal

کاربر سایت
Feb 10, 2017
2,803
شماها انتی ویروس دارید؟ من اخرین باری که انتی ویروس داشتم زمان وبندوز xp خدابیامرز بود :D بالای ده ساله هیچ انتی ویروسی نصب نکردم و حتی از همون ویندوز دیفندر هم متنفرم چجوری با این انتی ویروسا از سیستم استفاده میکنید واقعا یا الکی به سایتا گیر میدن یا کرک چیزایی که دانلود کردیو پاک میکنن و… از نظر من مزخرف تربن چیزه

just_p30

کاربر سایت
Apr 13, 2008
2,046
شماها انتی ویروس دارید؟ من اخرین باری که انتی ویروس داشتم زمان وبندوز xp خدابیامرز بود :D بالای ده ساله هیچ انتی ویروسی نصب نکردم و حتی از همون ویندوز دیفندر هم متنفرم چجوری با این انتی ویروسا از سیستم استفاده میکنید واقعا یا الکی به سایتا گیر میدن یا کرک چیزایی که دانلود کردیو پاک میکنن و… از نظر من مزخرف تربن چیزه
تقریبا موافقم ، دیگه الان زمان ویندوز XP یا 7 نیست :D خوده ویندوز خیلی کامله جدایه اون آنتی ویروس خوده ویندوزم کافیه در اکثر مواقع در حدی که لازم نباشه آنتی ویروس دیگه بگیری ! من یه زمانی خیلی حساس بودم ( تا قبله 8.1 تقریبا) و به مدت چندین سال چند کاربره کاسپر یا بیت میخریدم ، علاوه بر خودم برای کل خانواده هم میزدم :D ولی الان تقریبا 6-7 سالی میشه که اصلا نیازشو حس نمی کنم ، راضیم هستم :D
به نظرم ویندوز همیشه آپدیت در کنار خوده آنتی ویروس ویندوز که اونم همیشه آپدیت کاملا کفایت می کنه.

• Like
Reactions: m.a.t and milad.ps4

Sir Daniel

کاربر سایت
Mar 22, 2017
979
به قول فیتگرل بهترین آنتی ویروس مغز شماست!
The best antivirus is your brain. Don’t download suspicious software, don’t open attachments in your email, keep your browser up-to-date, disable Flash and Java. This will protect you from 99% of potential malware. You can use antivirus in scan mode on daily basis, with VERBOSE mode, when you will see, what AV counts a real danger.​
منم یادم نمیاد آخرین بار کی آنتی ویروس داشتم
حالا اصلا از کجا می دونید چیزایی که آنتی ویروستون ویروس تشخیص میده واقعا ویروسه؟ LOL مث این تعمیرکارای حقه باز که هزارتا عیب در میارن که بگن که ما خیلی تعمیر کار حرفه ای هستیم :))
خوبه خودتونم میگید کرکا و Key Generator ها و ... تماما بدافزار تشخیص میده!
این همه نرم افزار کرکی داریم از خود ویندوز گرفته معلومه آنتی ویروسو اجرا کنی صدتا ویروس تشخیص میده
البته از حق نگذریم توی 10 سال اخیر فقط 1بار سیستم ویروسی شد که علتش نصب نرم افزار چرت و پرت از سورس متفرقه بود، منتهی کاملا مشهود بود و متوجه شدم که سیستم مشکل پیدا کرده سریعا همون MALWAREBYTE رو نصب کردم پیداش کرد و بعدم مجددا دیلیتش کردم رفت :Biggrin: (مث کارگر روزمزد)

من باب بی خاصیت بودن اکثر آنتی ویروس ها در مقابل اکثر خطرات:

Why experts say you don’t need antivirus software anymore.

Is Antivirus Useless 2021 [#1 Antivirus Guide]

You Don’t Need to Buy Antivirus Software

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این قسمت را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
or ثبت‌نام سریع از طریق سرویس‌های زیر