جدیدترین تریلر بازی Modern Warfare 3 منتشر شد . (Cpt. Price )

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال

thumb.php

پس از مدتها بلاخره جدیدترین تریلر از In-game بازی Call of Duty: Modern Warfare 3 منتشر شد . این تریلر زیبا که با صحنهای انفجار و زدو خورد شدید میباشد در شهرهایی چون پاریس ، لندن و دیگر شهرها اتفاق می افتد .

در قسمتی از این ویدئو شخصیت معروف این بازی یعنی Cpt. Price را شاهد هستیم که شخصیت مرموزی وجود دارد که گفته میشود Ghost باشد .

این ویدئوی جالب را در زیر میتوانید مشاهده کنید .

برای دیدن جدیدترین تریلر بازی MW3 کلیک کنید .

کاری با بقیه قسمتهاش ندارم ولی بازم مثل اینکه با یه چیزه فوق سینمایی طرفیم !
تریلر بازی را تو تاپیک تریر گذاشتن میتونید دانلود کنید :
http://forum.bazicenter.com/showthread.php?t=6164&page=300

دقیقا :دی از اول تا اخر تریلر صحنه های سینمایی بود ! البته همین موضوع هم باعث شده خیلی ها جذب بازی بشن...
امیدوارم حداقل در کنار این همه صحنه های سینمایی گیم پلی زیادی هم شاهد باشم!

دقیقا :دی از اول تا اخر تریلر صحنه های سینمایی بود ! البته همین موضوع هم باعث شده خیلی ها جذب بازی بشن...
امیدوارم حداقل در کنار این همه صحنه های سینمایی گیم پلی زیادی هم شاهد باشم!

اخه لامصب ها چه تم اهنگی هم به بازی میزارن :دی اخر تریلر اهنگش فوق العاده هیجانی بود :دی

جالبه دوستان به کاپتان پرایس که بهترین شخصیت پرداخته شده در این سری هست میگن خز !!!
احتمالا ً دو روز دیگه هم میگن اه اه چیه این مسترچیف و سام فیشر و آلبرت وسکر و .... !!!
جالبتر اینکه حالا اگه سازنده ها بیان اینا رو حذف کنن بازم یارو میاد میگه اه اه این بازی به اصالتش پشت کرده !!!!!!!!!!!!!!!
جل الخالق از دست بعضیا !!!

البته من از MW2 زیاد خوشم نیومد! دلیلش هم مشخصه واسه اولین بار هم بزور تمومش کردم ولی واسه قسمت اولش دلی از عذا در آوردم! این تریلر هم مثل همیشه جنجالی بود ولی بازم اگه روال قسمت های قبلی طی کنه من سر حرفم میمونم ! :d
از گرافیکش هم چیز زیادی سر در نیاوردم! :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or