ثبت 21 ناشر برای محتویات انحصاری Sony

A.R.A.$.H

کاربر سایت
Sony-Exclusive-Devs-GS-Expo.jpg

در نمایشگاه GameStop لاس وگاس کمپانی SCE America لیست ناشرانی را که قرار است در زمینه محتویات انحصاری پلتفرم های PlayStation فعالیت کنند ارئه کرد.
این لیست توسط Gematsu بدست آمده است که می توانید در زیر مشاهده کنید:

• Activision Blizzard – Diablo 3 content
  • Atlus
  • Bethesda Games – The Elder Scrolls Online exclusive PlayStation 4 beta
  • Bluepoint Games – bringing a Sony classic to current systems
  • Bungie – Destiny content
  • Capcom – Deep Down
  • Disney Interactive
  • EA
  • Insomniac Games
  • Konami
  • Level-5
  • Nordic Games
  • Rockstar Games
  • Sanzaru Games
  • Sega
  • Square Enix
  • Sumo Digital
  • Take-Two
  • Ubisoft – Assassin’s Creed I4: Black Flag content, Watch Dogs content
  • Warner Bros. – Batman: Arkham Origins content
  • Zindagi Games

مدیر بخش آموزشی فروش این کمپانی آقای Sean Coleman در رابطه با PlayStation 4 گفته اند:
اگر PS4 را با هر کنسول دیگری از نظر گرافیکی مقایسه کنید، PS4 برتر خواهد بود.
همچنین ایشان اشاره ای به PS4 Eye کرده اند که به صورت جداگانه و به قیمت 60 دلار فروخته می شود و کارایی هایی نظیر فرمان گیری صوتی، شناسایی حالات چهره و حرکات بدن را داراست.
Gematsu
VG247

آخرین ویرایش:
یدفه بگو کل صنعت گیم دارن واسه PS4 انحصاری میسازن دیگه (چه محتوا چه بازی کامل) :دی

پ.ن : الان ینی جدی جدی Deep Down انحصاری PS4 هست ؟؟؟ :bighug:

اون انحصاری از راکستار چیه؟!!:-o

BluePoint داره یه بازی کلاسیک سونی رو میاره، یعنی سایفون فیل تر؟!!:x

بازی انحصاری قرار نیست بیاد، سونی صحبت کرده که برای بازی‌هایی که قراره برای پلتفرمهاش بیاد (البته هنوز مشخص نیست کدوم کنسوله) براشون محتویات انحصاری مثل DLC مپ یا هر چیزی رو به صروت انحصاری برای اون بازی بیارن:d

محتویات انحصاری اضافه نه اینکه کل بازی انحصاری بشه! :d
به چه زبوني بايد گفته شه كه انحصاريه تا حالا تو هيچ منبعي عدم انحصاري بودنش رو من نديدم. فقط يه جا گفته بودن شايد براي PC هم بياد اما فقط در حد شايعه.
طبق اين منبع هم يه خرده فروش آلماني به صورت انحصاري PS4 روش تبليغ ميكرده

به چه زبوني بايد گفته شه كه انحصاريه تا حالا تو هيچ منبعي عدم انحصاري بودنش رو من نديدم. فقط يه جا گفته بودن شايد براي PC هم بياد اما فقط در حد شايعه.
طبق اين منبع هم يه خرده فروش آلماني به صورت انحصاري PS4 روش تبليغ ميكرده
هنوز چيزي مشخص نيست، اين ليستي كه ميبيني اونايي كه جلوش چيزي ننوشته به خاطر اينه كه چيزي اعلام نكردن.

یعنی به شخصه من اگر اولین کسی بودم که صفینه فضای رو تو دنیا درست میکردم که راحت بشه بین کهکشان ها سفر کرد اینقدر هایپ و تبلیغش نمی کردم که سونی داره از PS4 این کارو میکنه..!

ماکرو 7 سال به غیر از محتوایای انحصاری اولین DLC ها هم برای کنسولش می اومد مثل GTA و COD ولی یکبار صداش در نیومد بگه 360 بهتر از هر کنسول دیگریه..!

یعنی به شخصه من اگر اولین کسی بودم که صفینه فضای رو تو دنیا درست میکردم که راحت بشه بین کهکشان ها سفر کرد اینقدر هایپ و تبلیغش نمی کردم که سونی داره از PS4 این کارو میکنه..!

ماکرو 7 سال به غیر از محتوایای انحصاری اولین DLC ها هم برای کنسولش می اومد مثل GTA و COD ولی یکبار صداش در نیومد بگه 360 بهتر از هر کنسول دیگریه..!
سوني گفته best value كه واقعا هست و با بهترين كنسول معناش فرق ميكنه

همین که ارم Bethesda Game Studio,ATLUS,Rockstar Games تو این لیست باشند برای من کافیه:d

البته تو این تصویر فقط ارم Bethesda Game Studio هست که این شرکت هم کاری با The Elder Scrolls Online نداره

احتمالا Bethesda Game Studio یک بازی جدید برای نسل بعد میسازه
فقط امیدوارم که بازی جدید ATLUS و Bethesda Game Studio برای کنسول نسل بعد Persona 5 و Fallout 4 باشند!

شايد دركش براي شما سخت باشه چون موفقيت يك وسيله تا حدودي به ميزان تبليغاتش بستگي داره.
همون محتويات انحصاري Destiny و... بهتر از بازي كردن ٢ هفته زودتر DLC BF4 هست:d

اولین دموی E3 هر سال مایکرو COD نیست آخرش مینویسه محتوای انحصاری را زودتر با ما تجربه کنید ...جامپ این!!!!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or