توضیحات استدیو Gaijin در مورد عدم عرضه War Thunder برای Xbox One

マスター.ミラー

کاربر سایت
war_thunder_05.jpg

در مصاحبه‌ای با EDGE دو تن از اعضای استدیو Gaijin به نام های Anton Yudintsev , Kiril Yudsintsev توضیحاتی درباره انتخاب PS4 به عنوان پلتفرم مقصد بازی خود یعنی War Thunder که در نمایشگاه Gamescom 2013 و در کنفرانس سونی به صورت انحصاری برای PS4 معرفی شد، دادند.
Yudintsev گفت :
مهترین نکته برای موفقیت یک بازی Online ، حضور افراد زیاد برای بازی کردن است .
سونی اجازه ساخت بازی های Cross-Platform برای PS4 و ایجاد آپدیت های همزمان را به ما میدهد.ما یک قرارداد دیجیتالی داریم.ما میتوانیم آپدیت های همزمان برای PC و PS4 تولید کنیم.این به این معنی است که افراد زیادی از روز اول مشغول به بازی کردن خواهند شد.
او اضافه کرد:
PS4 بسیار قدرتمند است، و معماری آن بسیار شبیه به PC هست، که تولید آپدیت های همزمان را برای ما بسیار راحت تر میکند.
او ذکر کرد که Microsoft هنوز تصمیم قطعی برای سیاست هایشان در مورد بازی های Free 2 Play و Self Publishing نگرفته اند.
اونها بجای حرف زدن باید کاری انجام بدن
سازندگان به طور واضح اعلام کردند که تصمیمشان برای عرضه بازی بر روی PS4 از سیاست های Microsoft سرچشمه میگیرد و نه از قدرت کنسول های نسل بعد.
Xbox One اجازه Cross-Platform Play را به سازنده ها نمیدهد که این مشکل منجر به عدم عرضه ی این بازی بر روی XBox One شده است.
اگرچه این دو سازنده به EDGE گفتند که ، PS4 مشخصا قوی تر از XBox One است.
Yudintsev گفت:
GPU که در PS4 استفاده شده است در حدود 40% قویتر است.DDR5 نیز در حدود 50% قویتر از DDR3 است ، اما Memory Write در XBox One بزرگتر است، پس انتخاب کنسول بستگی به نوع بازی دارد.
War Thunder در روز Launch برای PS4 در دسترس خواهد بود.
منبع

آخرین ویرایش:
ببینیم این چی از آب در میاد اما اینجور بازی ها روی PC حال میده .;)
البته اینطور که پیش می ره بعد MINECRAFT و BELOW از اومدن WOT هم رو پلی 4 زیاد تعجب نکنید :d;;)

با وجود اینکه اصلا از minecraft خوشم نیومد نمیدونم چرا اما minecraft قبلا تایید شده برای PS4 .;)

کنسول High Level بازی این مدلی نمیخواد.بیشتر بدرد همون کنسول های Low Level میخوره.
جون عزيزت حداقل از اين يه تاپيك بگذر!!!!!
در کنار دوستان طرفدار مایکروسافت با قدرت به فعالیتم ادامه میدم و از حقم دفاع میکنم.
با قدرت تمام مي خوايد فعاليت كنيد مشكلي نيست ولي سعي كنيد كه تو پست دادنتون منطق رو هم رعايت كنيد!

-------------
برخلاف اينكه فكر ميكردم اين عنوان چيز چندان جالبي نيست اما وقتي تريلرش رو ديدم نظرم تا حدودي عوض شد و كمي بهش اميدوار شدم. نميگم بازي شاهكاريه اما حداقل تو سبك خودش چيز جالب و باكلاسيه مثل World of Tanks كه تو سبك خودش تقريبا بهترينه. هرچند كه از سبك و سياق جفتشون بدم مياد.

باوو اینا چه میفهمن قدرت یعنی چی !! ;)
بچه های خودمون تفاسیر بهتری دارن :>
حیف اون قدرت 600% ONE که بجز سربازان گمنام کسی ازش خبر نداره و بهش توجه نمیکنه !! :-o

بله، بازی های انحصاری PS4 با پنتیوم II اجرا میشن.میشه دست از ترول کردن بردارید؟؟
منظورش ترول سونی نبوده! داشته سازنده بازی رو مسخره میکرده! وگرنه معلومه PS4 قویتره

ای اقا این سونی کی میخواد دست از پول دادن به این و اون بکشه ؟
گندشو در اورده دیگه
اول VGA بعد EDGE بعدش DF بعدش Gaijin مطمعنا این وسط باز هم جاهایی بوده که سونی پول داده و گندش در نیومده
=))=))

مثل اینکه خبر ها رو دنبال نمیکنی در gamescom تایید شد بازی , برای کنسول PS4 در زمان لانچ کنسول , تازه برای PS3 و PSv هم تایید شده بازی .;)
Minecraft coming to PS4 at launch, also announced for PS3 and Vita | VG247
حالا شما که بن شدی ولی میدونم هستی:-"
شما گفتی قبلا تایید شده بود, منم گفتم قبلا تایید نشده بود, یعنی قبل از گیمزکام تایید نشده بود:دی

من نمی دونم چرا از خوندن این مدل خبرها دیگه حس خاصی بهم دست نمیده یا بخوام خوشحال بشم!:d
فکر کنم رضا راست می گفت به قدری بازخوردها از زمان معرفی PS4 چه تو بیان سازنده ها/مجلات/سایتها ... مثبت بوده دیگه عادت کردیم به شنیدن این مدل حرفها!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or