RED_BEARD39 Ghost of Sparta کاربر سایت Jun 25, 2013 #1 اولین تصویر از این بازی منتشر شد. باکس شات بازی :
гадюка کاربر سایت Jun 25, 2013 #4 مثل اینکه واقعا پیشرفتی نداشته واسه اخر نسلی.من بشخصه فکر میکردم که چون بازی افتاده دسته 2K باید رسما بترکونه.:d
مثل اینکه واقعا پیشرفتی نداشته واسه اخر نسلی.من بشخصه فکر میکردم که چون بازی افتاده دسته 2K باید رسما بترکونه.:d
devi0us کاربر سایت Jun 25, 2013 #5 کلا این بازی از وقتی کنترلش عوض شد دیگه مسخره شد قبلش باحال بود،قاعدتا من منتظر بودم حالا که میوفته دسنه 2k باید پیشرفت کنه الان بدتر شده
کلا این بازی از وقتی کنترلش عوض شد دیگه مسخره شد قبلش باحال بود،قاعدتا من منتظر بودم حالا که میوفته دسنه 2k باید پیشرفت کنه الان بدتر شده
paxa کاربر سایت Jun 25, 2013 #6 :dدیگه خسته شدم!هرسال یه عنوان تکراری از این سری میاد بیرون..فقط کشتی گیر ها آپدیت میشن یا لباساشون..
:dدیگه خسته شدم!هرسال یه عنوان تکراری از این سری میاد بیرون..فقط کشتی گیر ها آپدیت میشن یا لباساشون..
Uzumaki Naruto کاربر سایت Jun 25, 2013 #7 من که انتظار پیشرفت نداشتم چون فقط ناشر عوض شده و سازنده بازی همون گروه قبلی هستن
SHADmaghz کاربر سایت Jun 25, 2013 #8 باووو خوبه 5تومن بیشتر پول بازی نمیدید ک اینطوری سوبت میکنید.......... و من الله توفیق
need to fight کاربر سایت Jun 25, 2013 #9 با این که فروش این بازی خیلی بیشتر از بازی هایی مثل ufc هستش ولی نصف گرافیک اونو هم نداره.واقعا بروک لزنر رو تو بازی کشتی کج با ufc آدم مقایسه کنه خیلی متفاوت هستن.
با این که فروش این بازی خیلی بیشتر از بازی هایی مثل ufc هستش ولی نصف گرافیک اونو هم نداره.واقعا بروک لزنر رو تو بازی کشتی کج با ufc آدم مقایسه کنه خیلی متفاوت هستن.
blue lion کاربر سایت Jun 25, 2013 #10 با اینکه خیلی زوده واسه تصمیم گیری ولی به نظرم این نسخه هم بخاری ازش بلند نمیشه
T1SHTΛЯ کاربر سایت Aug 16, 2013 #12 توسعه دهنده: 2K Games تاریخ انتشار: 1November 2013 پلتفرم: PlayStation 3 و Xbox 360