تصاویر Rayman Legends

Boxart بازی :

گرافیک هنری Rayman Origins محشر بود و الآن توی Rayman Legends چند پله جلوتر هم رفته ! واقعآ آدم ویدئوها و عکس ها رو میبینه چشماش منفجر میشه !
حیف که آخر تریلر جدیدش دوباره میگه کریسمس 2012 به صورت انحصاری برای Wii U :( معلوم نیست انحصار کامل هست یا زمانی ولی در هر صورت امیدوارم ورشکست بشن تا دیگه از این کارا نکنن ... :((

Boxart بازی :

گرافیک هنری Rayman Origins محشر بود و الآن توی Rayman Legends چند پله جلوتر هم رفته ! واقعآ آدم ویدئوها و عکس ها رو میبینه چشماش منفجر میشه !
حیف که آخر تریلر جدیدش دوباره میگه کریسمس 2012 به صورت انحصاری برای Wii U :( معلوم نیست انحصار کامل هست یا زمانی ولی در هر صورت امیدوارم ورشکست بشن تا دیگه از این کارا نکنن ... :((

منم می خوام شدید:(( نشه مجبوریم بریم will u بگیریم اریا

آریا من یک جایی زمان E3 خونده بودم که گفتن احتمال انتشارش برای کنسول های دیگه خیلی زیاد هستش و به نوعی سازنده ها غیر مستقیم گفته بودن انحصاری زمانی هستش و بعدا منتشر میشه. امیدوارم که برای ویتا بیادش و قابلیت Cross Buy هم داشته باشه که حالش رو ببریم:دی

منم می خوام شدید:(( نشه مجبوریم بریم will u بگیریم اریا
من که مجبور میشم یه Wii U سرقت کنم تا بتونم این رو بازی کنم ! آخه بازی دیگه ای توی Wii U نیست که فعلآ دنبالش باشم و این رو هم نمیشه از دست داد ! :(
نه به نسخه قبلی که از PS3 , 360 , Wii تا 3DS , Vita و حتی PC رو شامل میشد ، نه به این یکی ! :|

آریا من یک جایی زمان E3 خونده بودم که گفتن احتمال انتشارش برای کنسول های دیگه خیلی زیاد هستش و به نوعی سازنده ها غیر مستقیم گفته بودن انحصاری زمانی هستش و بعدا منتشر میشه. امیدوارم که برای ویتا بیادش و قابلیت Cross Buy هم داشته باشه که حالش رو ببریم
biggrin1.gif
منم احتمال میدم انحصار زمانی باشه (مخصوصآ به خاطر اولین تریلرش که یه جایی مینویسه چیزهای انحصاری برای Wii U داره) ولی همونش هم عذاب آوره !! Rayman Origins خیلی راحت جزو Top 5 بازی های این نسلم بوده. :((

منم احتمال میدم انحصار زمانی باشه (مخصوصآ به خاطر اولین تریلرش که یه جایی مینویسه چیزهای انحصاری برای Wii U داره) ولی همونش هم عذاب آوره !! Rayman Origins خیلی راحت جزو Top 5 بازی های این نسلم بوده. :((
دقیقا من هم خیلی از این بازی خوشم اومد و جزو 5تای برتر هستش:دی رو 360 و ویتا بازی کردم و پلاتش هم کردم:دی خیلی عالی بود.

مطمئن باشید انحصار زمانی نیست>:)
حالا دلیل نمیشه چون در زمان سکونت داری اینجوری بزنی تو ذوق ما:دی

اما جدا از شوخی زمانی هست من مطمئنم!

من که مجبور میشم یه Wii U سرقت کنم تا بتونم این رو بازی کنم ! آخه بازی دیگه ای توی Wii U نیست که فعلآ دنبالش باشم و این رو هم نمیشه از دست داد ! :(
نه به نسخه قبلی که از PS3 , 360 , Wii تا 3DS , Vita و حتی PC رو شامل میشد ، نه به این یکی ! :|

سلام
اگه درست یادم بیاد از SSB هم خوشت میاد ;) تازه خدا رو چه دیدی شاید از بقیه 1st-party ها هم بدت نیومد ;) (راستی نینتندو یک سیاست جدیدی رو شروع کرده که از استدیوهای خارجی برای ساخت بازی انحصاری استفاده می کنه مثل کاری که با Metroid:OM کردن حالا با p-100 و Luigi Mansion:Dm دارن ادامه میدن)

منم احتمال میدم انحصار زمانی باشه (مخصوصآ به خاطر اولین تریلرش که یه جایی مینویسه چیزهای انحصاری برای Wii U داره) ولی همونش هم عذاب آوره !! Rayman Origins خیلی راحت جزو Top 5 بازی های این نسلم بوده.

درست یادم نیست کجا ولی توی یکی از فن سایت های نینتندو نوشته بود اون تریلر توی واحد تبلیغاتی نینتندو ساخته شده بوده و قرار نبوده نمایش داده بشه (در واقع هیچ نمایش رسمی هم نداشت اون تریلر) و هدف از ساختش نمایش ایده برای تبلیغات مربوط به WiiU بوده.

فــــــــــــــــــــــوق العادس ! Rayman Origins یه تجربه جدیدِ بصری تو تمومِ دورانِ گیمریم بود ! با اون موسیقیِ دیوونه کننده و شادش ! اصن عکسارو دیدم یه وعضو اوضاعی شدم ! هیچی کم نداشت ( به جرات میگم !! و این نسخش دیگه واقعا زبونمو بند آوورده ! متاش 10 بشه عجیب نیس :دی !!! )

حدائقل اینا رو wii بدنش. تا بتونیم با مبدل بازیش کنیم:d
بله. قبلی واقعا خوب بود. بخصوص اینکه طولانی هم بود. هر چی میرفتی جلوتر بازی هنری تر و سخت تر هم میشد. این یکی که از اول شاهکاره:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or