Boxart بازی :
گرافیک هنری Rayman Origins محشر بود و الآن توی Rayman Legends چند پله جلوتر هم رفته ! واقعآ آدم ویدئوها و عکس ها رو میبینه چشماش منفجر میشه !
حیف که آخر تریلر جدیدش دوباره میگه کریسمس 2012 به صورت انحصاری برای Wii Uمعلوم نیست انحصار کامل هست یا زمانی ولی در هر صورت امیدوارم ورشکست بشن تا دیگه از این کارا نکنن ...
![]()
من که مجبور میشم یه Wii U سرقت کنم تا بتونم این رو بازی کنم ! آخه بازی دیگه ای توی Wii U نیست که فعلآ دنبالش باشم و این رو هم نمیشه از دست داد !منم می خوام شدیدنشه مجبوریم بریم will u بگیریم اریا
منم احتمال میدم انحصار زمانی باشه (مخصوصآ به خاطر اولین تریلرش که یه جایی مینویسه چیزهای انحصاری برای Wii U داره) ولی همونش هم عذاب آوره !! Rayman Origins خیلی راحت جزو Top 5 بازی های این نسلم بوده.آریا من یک جایی زمان E3 خونده بودم که گفتن احتمال انتشارش برای کنسول های دیگه خیلی زیاد هستش و به نوعی سازنده ها غیر مستقیم گفته بودن انحصاری زمانی هستش و بعدا منتشر میشه. امیدوارم که برای ویتا بیادش و قابلیت Cross Buy هم داشته باشه که حالش رو ببریم![]()
دقیقا من هم خیلی از این بازی خوشم اومد و جزو 5تای برتر هستشمنم احتمال میدم انحصار زمانی باشه (مخصوصآ به خاطر اولین تریلرش که یه جایی مینویسه چیزهای انحصاری برای Wii U داره) ولی همونش هم عذاب آوره !! Rayman Origins خیلی راحت جزو Top 5 بازی های این نسلم بوده.![]()
حالا دلیل نمیشه چون در زمان سکونت داری اینجوری بزنی تو ذوق مامطمئن باشید انحصار زمانی نیست![]()
من که مجبور میشم یه Wii U سرقت کنم تا بتونم این رو بازی کنم ! آخه بازی دیگه ای توی Wii U نیست که فعلآ دنبالش باشم و این رو هم نمیشه از دست داد !![]()
نه به نسخه قبلی که از PS3 , 360 , Wii تا 3DS , Vita و حتی PC رو شامل میشد ، نه به این یکی !![]()
منم احتمال میدم انحصار زمانی باشه (مخصوصآ به خاطر اولین تریلرش که یه جایی مینویسه چیزهای انحصاری برای Wii U داره) ولی همونش هم عذاب آوره !! Rayman Origins خیلی راحت جزو Top 5 بازی های این نسلم بوده.