T1SHTΛЯ کاربر سایت May 15, 2013 #1 Developer: Game Freak Publisher:Nintendo Platform:3DS Release date: October 2013 Genre: RPG Mode:Single player- multiplayer- online multiplayer Original Cover آخرین ویرایش: May 15, 2013
Developer: Game Freak Publisher:Nintendo Platform:3DS Release date: October 2013 Genre: RPG Mode:Single player- multiplayer- online multiplayer Original Cover
Trunks کاربر سایت May 15, 2013 #3 بهترین دلیل واسه خریدن 3DS. تو خواب و رویا من این بازی رو بازی میکنم
AMIRz7 کاربر سایت May 15, 2013 #4 این بازی رو حال میده تحت شبکه محلی بازی کنی و یه چنتا Nerd دیگه مثل خودت هم اونجاها باشن که بشه باهاشون پوکیمون تعویض کنی یا در بندازی....!!!:d که ما باید خوابشو ببینیم ....متاسفانه به ما نیامده این بازی ها....!
این بازی رو حال میده تحت شبکه محلی بازی کنی و یه چنتا Nerd دیگه مثل خودت هم اونجاها باشن که بشه باهاشون پوکیمون تعویض کنی یا در بندازی....!!!:d که ما باید خوابشو ببینیم ....متاسفانه به ما نیامده این بازی ها....!
Trunks کاربر سایت Jun 20, 2013 #9 نوشته شده توسط T1SHTΛЯ: بیشتر... این رو خودم در اولین باری که ببینمش میگیرم evolution این چه چیز خفنی باید باشه جدا از اینکه این Fairy Type یه چیز خیلی مسخره بود، ولی من دارم تو خواب و رویا بازی رو بازی میکنم CANT F*CKIN WAIT!
نوشته شده توسط T1SHTΛЯ: بیشتر... این رو خودم در اولین باری که ببینمش میگیرم evolution این چه چیز خفنی باید باشه جدا از اینکه این Fairy Type یه چیز خیلی مسخره بود، ولی من دارم تو خواب و رویا بازی رو بازی میکنم CANT F*CKIN WAIT!