تصاویر بازی Final Fantasy XIV: A Realm Reborn

یکی به این SE حالی کنه طرفدارهات MMO نمیخوان.نه به دوران PS1 و PS2 نه به بازی های این نثل SE.نه Parasite eve درست حسابی داد نه Final fantasy درست حسابی.

یکی به این SE حالی کنه طرفدارهات MMO نمیخوان.نه به دوران PS1 و PS2 نه به بازی های این نثل SE.نه Parasite eve درست حسابی داد نه Final fantasy درست حسابی.

دقیقا ... این بازی هم حدود 2 سال پیش عرضه شد که انقدر افتضاح بود که خود se از طرفدارها عذر خواهی کرد و مثل اینکه این بازی رو مجدد ساختن و دارن این دفعه روی ps3 هم عرضه اش میکنن ... کلا استودیو های ژاپن انقدر این نسل به بازار جدیدی که به وجود اومده بود چش دوخته بودن که یادشون رفته بود گذشته ... بازی ها و ریشه هاشون و اینکه هدفشون چیه ... فقط یه چیزی میخواستن بسازن برای جذب مخاطب جدید . مخاطب قدیم و فن ها رو وللش

اتفاقا من بازی رو دیدم خیلی هم خوشم اومد خیلی جالب بود

شما هم اول برید کامل ببینید بعد هرچقدر دوست دارید ازش بد بگین :d

من دموش رو تو بازی تامب رایدر دیدم ... تازه رو sd tv و البته hd مونیتور ... فکم شور شد .... به حدی که با خودم گفتم اگه mmo باشه ...برم پلیم رو از بفروشم ... تا یه اورجینال خور ارزون به همراه دیسک بازی بگیرم ... تا این بازی روو انلاین بازی کنم ... در اینکه دوباره سازی بازی عالی شده شکی نیست به خصوص گراف معروف ff یش

کلا از جهت گیری اسکوار تو این نسل داریم مینالیم ... چرا متای 92-93-94 رو برسونه به 83 - 76 - و شصت و خورده ای ؟؟؟؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or