ورود
ثبت نام
صفحه اصلی
اخبار بازی
بررسی بازی
حقایق بازیها
داستان بازی
بررسی سخت افزار
برنامههای ویدیویی
انجمنها
نوشتههای جدید
پرمخاطبها
جستجوی انجمنها
جدیدترینها
ارسالهای جدید
آخرین فعالیتها
کاربران
کاربران آنلاین
جستجو
جستجو فقط عنوان ها
By:
جستجو فقط عنوان ها
By:
ورود
ثبت نام
جستجو
جستجو فقط عنوان ها
By:
جستجو فقط عنوان ها
By:
Menu
Install the app
Install
صفحه اصلی
انجمنها
گفتگو درباره بازیها و صنعت بازیهای ویدیویی
بازیها و پلتفرمهای آنلاین
تشکیل کلن 64 نفره برای بازی B.F.3
ارسال پاسخ
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
متن گفتگو
<blockquote data-quote="TigerSS" data-source="post: 2428815" data-attributes="member: 12862"><p>بچه های ایرانی نسبت به اوایل که بازی اومده بود کمتر بازی می کنند تا جایی که من دیدم. این هم بخاطر شرایط اینترنتشون ه. الان هم دو تا کلن فعال داریم و بقیه کلن ها حالت عمومی ندارند و بیشتر شامل تعداد محدود و مشخص هستند و حال و هوای رسمی ندارند! دلیلشم اینه که همه ی ایرانی ها همزمان بازی نمی کنند و کلا یه عده با بقیه ایرانی ها بازی نمی کنند. حتی اگه 2000 نفر پلیر داشته باشیم بازم جمع کردنشون دور هم کار سختی ه. مثلا الان تیم اسپیک ی که داریم ، داخل کلن Persian Soldiers بالای 200 عضو داره ولی خوب بیشتر از 20 نفر همزمان و با هم بازی نمی کنند هیچ وقت! و در شلوغ ترین حالت 20 نفر داخل تیم اسپیک داریم که دارن بتل 3 بازی می کنند! </p><p>یا مثلا سرور . من از اول سرور گرفتم ، و هنوز هم دارم. از 16 نفره بگیرید تا 64 نفره! ولی خیلی کم پیش میاد همزمان همه ی ایرانی ها سرور بازی را پر کنند ! الان سرور 24 نفره بچه ها بازی می کنند گه گاه و خوب دیگه بیشتر از 32 نفر ه به نظر من لازم نیست!</p><p>شما هم اگر تصمیم به جمع کردن بازی کن ها دارید به نظر من بهتره که به جای تشکیل کلن دیگه همه ی بازی کن ها را یه جا جمع کنیم! بگم که منظور من کلن رسمی برای ایرانه! در غیر اینصورت در زدن کلن آزادید. در کل بگم شاید تعداد زیاد باشه ولی بازی کن های کمی پیدا خواهید کرد دائما بازی کنند!</p><p>یه مورد دیگه تفکیک کنم ، بین عضو کلن تا عضو فعال فرق میکنه! اگر مثلا ما 200 یا بیشتر عضو داریم عضو فعالمون که هر روز بازی کنند به نسبت کمتره. </p><p>تجربه خود من اینه، از روز اول که بازی اومد بازی کردم و بیشتر ایرانی ها رو تویه این بازی می شناسم. الان حتی غیر از این کلن ها یک تیم از بهترین بازیکن های بتل 3 را مشخص کردیم. و خوب اسم تیم هم Iranian National Team گذاشتیم که از کلن های مختلف ایرانی کسایی که بهترین بازی را داشتند سعی کردیم انتخاب کنیم و خوب تعداد اونها 20 الا 25 نفر بیشتر نیست. الان هم آماده مسابقه هستند! ولی مشکل که خود من با بیشتر این افراد دارم تویه اینترنتشون هست. اینترنتی که دارند برای مسابقات با خارجی ها اصلا خوب نیست! نمونش مسابقه با کشور اسرائیل بود که خوب از نتیجش حرف نرنیم بهتره!</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="TigerSS, post: 2428815, member: 12862"] بچه های ایرانی نسبت به اوایل که بازی اومده بود کمتر بازی می کنند تا جایی که من دیدم. این هم بخاطر شرایط اینترنتشون ه. الان هم دو تا کلن فعال داریم و بقیه کلن ها حالت عمومی ندارند و بیشتر شامل تعداد محدود و مشخص هستند و حال و هوای رسمی ندارند! دلیلشم اینه که همه ی ایرانی ها همزمان بازی نمی کنند و کلا یه عده با بقیه ایرانی ها بازی نمی کنند. حتی اگه 2000 نفر پلیر داشته باشیم بازم جمع کردنشون دور هم کار سختی ه. مثلا الان تیم اسپیک ی که داریم ، داخل کلن Persian Soldiers بالای 200 عضو داره ولی خوب بیشتر از 20 نفر همزمان و با هم بازی نمی کنند هیچ وقت! و در شلوغ ترین حالت 20 نفر داخل تیم اسپیک داریم که دارن بتل 3 بازی می کنند! یا مثلا سرور . من از اول سرور گرفتم ، و هنوز هم دارم. از 16 نفره بگیرید تا 64 نفره! ولی خیلی کم پیش میاد همزمان همه ی ایرانی ها سرور بازی را پر کنند ! الان سرور 24 نفره بچه ها بازی می کنند گه گاه و خوب دیگه بیشتر از 32 نفر ه به نظر من لازم نیست! شما هم اگر تصمیم به جمع کردن بازی کن ها دارید به نظر من بهتره که به جای تشکیل کلن دیگه همه ی بازی کن ها را یه جا جمع کنیم! بگم که منظور من کلن رسمی برای ایرانه! در غیر اینصورت در زدن کلن آزادید. در کل بگم شاید تعداد زیاد باشه ولی بازی کن های کمی پیدا خواهید کرد دائما بازی کنند! یه مورد دیگه تفکیک کنم ، بین عضو کلن تا عضو فعال فرق میکنه! اگر مثلا ما 200 یا بیشتر عضو داریم عضو فعالمون که هر روز بازی کنند به نسبت کمتره. تجربه خود من اینه، از روز اول که بازی اومد بازی کردم و بیشتر ایرانی ها رو تویه این بازی می شناسم. الان حتی غیر از این کلن ها یک تیم از بهترین بازیکن های بتل 3 را مشخص کردیم. و خوب اسم تیم هم Iranian National Team گذاشتیم که از کلن های مختلف ایرانی کسایی که بهترین بازی را داشتند سعی کردیم انتخاب کنیم و خوب تعداد اونها 20 الا 25 نفر بیشتر نیست. الان هم آماده مسابقه هستند! ولی مشکل که خود من با بیشتر این افراد دارم تویه اینترنتشون هست. اینترنتی که دارند برای مسابقات با خارجی ها اصلا خوب نیست! نمونش مسابقه با کشور اسرائیل بود که خوب از نتیجش حرف نرنیم بهتره! [/QUOTE]
Insert quotes…
Verification
ارسال نوشته
صفحه اصلی
انجمنها
گفتگو درباره بازیها و صنعت بازیهای ویدیویی
بازیها و پلتفرمهای آنلاین
تشکیل کلن 64 نفره برای بازی B.F.3
تبلیغات متنی
خدای جنگ ۱
بریکینگ بد
خدای جنگ ۲