تایید شد: استدیو Arkane Austin سازنده Prey 2 می باشد

A.R.A.$.H

کاربر سایت
arkane-prey-2.jpg

شایعات پیرامون اینکه استدیو Arkane Austin در حال کار بر روی بازی Prey 2 بوده است حقیقت داشته اما آنها نمی خواستند کسی فعلا این قضیه را دریابد.
طی یک ایمیل که توسط Kotaku بدست آمده، کاگردان این استدیو آقای Ralph Colantonio اعلام کرده اند که استدیو تکزاس در حال کار بر روی Prey 2 می باشد و این یک هدف کاملا جدید پس از موفقیت System Shock 2 می باشد.
همچنین به نظر می رسد آقای Colantionio گفته اند که اعضای استدیو به هیچ وجه پاسخ خبرنگاران را ندهد.
این خبر پیرامون مصاحبه ایشان با Rock Paper Shotgun می باشد که اعلام کردند هیچ نظری پیرامون اینکه چه کسی Prey 2 را می سازد ندارد.
Develop

بازی رو هم کل و یوم ریبوت فرمودن
این بازی تنها بازی Bethesda بود که یکی از استودیوهای خودش نمیساخت که به سلامتی این رو هم گرفتن دادن به بر و بچه های خودی :bighug: :دی
موتور هم مثل بقیه بازی ها بکنن id Tech 5 دیگه تمومه :-" :دی
حالا کی و کِی Dishonored 2 رو میسازن ؟! :( Prey 2 هم که میگن قرار 2016 بیاد :| :-w
نوکته :Arkane قبلاً نوچگی VALVE رو کرده و برا Bioshock 2 هم به همچینین ، پس میشه اومیدوار بود که یه FPS عالی بسازن 8->

دیسانرد بازی خیلی خوبیه !

ولی کلا ازش بدم میاد فکر کردن جای thief رو گرفتن !

هرجا اسمی از تیف میاد میگن عین دیسانرد و مثل اون هست و ..... !

تیف کلا میراث بازی های اول شخص غیر تفنگی هست !

چرا در مورد چیزی که اطلاع ندارید .... :| :دی

خودشون تو بازیشون ارادتشون رو تیف نیشون دادن ;)

نه منظورم این نبود !

خودشون که درسته گفتن !

مثلا تو stage demo e3 2013 بازی تیف یکی از کاربرا سوال کرد که اون مجری خوند سوالش این بود که آیا این بازی شبیه دیسانرد هست !

من منظورم این بود که گیمر های این نسلی تیف رو نتونستن بازی کنن مخصوصا کنسول بازا و گیم پلی دوتا بازی رو شبیه به هم میدونن و فکر میکنن تیف اسکی رفته از روی دیسانرد من منظورم این بود داداش امین

رضا فکر کنم بد متوجه شدی !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or