تایید شدن gears of war 3 در live !

• Thread starter Thread starter rod
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

rod

کاربر سایت
bqpe41gy3bz1likti6e5.jpg

خوب امروز در spotlight به صورت رسمی gears of war 3 تایید شد

اقا عکست بیروس داره
ولی خوشحال شدیم خبر خوبی بود

سر کاری که نیست

منم همین که دیدم از بس اعصابم خورد شده که دیگه حتی حال و حوصلش رو نداشتم بیام تاپیک بزنم.
کلا جمعش کنن با این مسخره بازی هاشون.
اون از Mass effect که زدن ترکوندنش. هر 3 قسمتش رو تو این نسل میدن اینم از این ای پی.

مایکروسافت: حالا بچه ها بیاین شماره 3 رو هم با UE2,5بدیم بعدا ببینیم چی میشه. خیلی کم آوردیم.

تحول شماره 3 در آپریل 2011
icon_lol.gif

تبریک تبریک تبریک:biggrin1::biggrin1::biggrin1::biggrin1::biggrin1::biggrin1::biggrin1::biggrin1::biggrin1::biggrin1::biggrin1::biggrin1::biggrin1::biggrin1::biggrin1::love::love::love::love::love::love::love::love::love::love::love::love::love::birthday::birthday::birthday::birthday::birthday::birthday::birthday::birthday::birthday::thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup:

منم همین که دیدم از بس اعصابم خورد شده که دیگه حتی حال و حوصلش رو نداشتم بیام تاپیک بزنم.
اون از Mass effect که زدن ترکوندنش. هر 3 قسمتش رو تو این نسل میدن اینم از این ای پی.

مایکروسافت: حالا بچه ها بیاین شماره 3 رو هم با UE2,5بدیم بعدا ببینیم چی میشه. خیلی کم آوردیم.
حالت خوبه فردین؟؟؟؟؟ :confused:
چی برای خودت داری میگی؟؟؟؟؟
اولا Mass effect چه ربطی داره به این بازی........بعدشم اومدن هر 3 قسمت این 2 بازی تو نسل حاضر از نظر جنبعالی چه ایرادی داره.......؟؟؟
بعدشم UE2,5 کجا بود حالت خوش نیست اصلا........حالا خوبه حداقل کلی عکس از ارتقاع موتور بازی نشون دادن....

ای بابا شماره 3 هم تو این نسل؟؟؟؟:eek:
واقعا فکر هم میکنن؟ اصلا میدونن چیه؟:دی
حالا خوبه حداقل Mass effect 2 امسال از همه لحاظ ترکوند ........
فردین گفته بازی بد میشه؟
گفته یه بازیه خوب رو نباید (اونم از نوع سه گانه) تو یه نسل داد!

تحول شماره 3 در آپریل 2011
icon_lol.gif
مگه 3 تا Devil May Cry اولی نسل قبل اومد مشکلی به وجود اومد؟!:confused:

=======

دوستان VG247 گفته از Live برداشته شد! درسته؟ (من فعلا نمیتونم برم Live)

مگه 3 تا Devil May Cry اولی نسل قبل اومد مشکلی به وجود اومد؟!:confused:

=======

دوستان VG247 گفته از Live برداشته شد! درسته؟ (من فعلا نمیتونم برم Live)
نخیر سورو مورو گنده همینجا هست.

حالت خوبه فردین؟؟؟؟؟ :confused:
چی برای خودت داری میگی؟؟؟؟؟
اولا Mass effect چه ربطی داره به این بازی........بعدشم اومدن هر 3 قسمت این 2 بازی تو نسل حاضر از نظر جنبعالی چه ایرادی داره.......؟؟؟
بعدشم UE2,5 کجا بود حالت خوش نیست اصلا........حالا خوبه حداقل کلی عکس از ارتقاع موتور بازی نشون دادن....
آریا من اصلا هیچ بحثی با تو ندارم. اصلانم هیچ ایرادی نداره. مبارکتون باشه بازی کنید.

اما من یه نفر شخصا دیگه به اندازه 1و 2 براش ارزش قائل نیستم که برم اوریجینالشو بخرم.

دوستان دقیقا چیه ؟ آنونسو می تونید بزنید نگاه کنید یا یه خبره ؟

از نظر من هم اصلا خبر خوبی نیست !!!
آوردن یک سه گانه ( یا 3 شماره از یک سری ) تو یک نسل ، اون هم با فاصله ی کم فقط از ارزش سری کم می کنه .
امیدوار بودم که با یک Spin Off ابهامات داستانی رو رفع کنند .

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or