تاریخ انتشار The Last of Us 2 و Ghost of Tsushima مشخص شد

• Thread starter Thread starter Bahram
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Bahram

Alan, Wake Up
مدیر انجمن
WARNING

با توجه به اختصاص یک تاپیک جداگانه برای
محتوای لیک شده ، هر گونه اشاره مستقیم یا غیر مستقیم شامل نوشته ، عکس ، ویدیو که بصورت رسمی توسط سازنده بازی منتشر نشده در این تاپیک و یا تاپیک های دیگر ( غیر از تاپیک مخصوص لیک ها ) چه با استفاده از تگ اسپویلر و چه بدون استفاده از تگ اسپویلر ، ممنوع بوده و رعایت نکردن این قانون = بن دائم

شرکت سونی دقایقی قبل تاریخ عرضه عنوان The Last of Us 2 را اعلام کرد. شماره دوم عنوان مورد انتظار The Last of Us در تاریخ ۱۹ ماه June یا به عبارتی در تاریخ ۳۰ ماه خرداد امسال منتشر خواهد شد.
در ادامه متن منتشر شده توسط سونی را بررسی خواهیم کرد:
«هنگامی که تیمهای ما در Sony Interactive Entertainment و Worldwide Studios به نقاط بزرگی در بخش توسعه بازی‌ها دست یافته‌اند و با جهانی روبرو می شوند که توسط COVID-19 تغییر یافته است، ما خودمان را مجبور می کنیم با محیط روزمره در حال تغییر سازگار شویم. در میان برخی از اختلال‌هایی که در کار ما پیش آمده، در نهایت تصمیم گرفتیم تا تاریخ عرضه عناوین انحصاری خود را به علاقمندان اعلام کنیم.

از آنجایی که وضعیت در جهان در حال بهبود است، عنوان The Last of Us 2 در تاریخ ۱۹ ماه June و عنوان Ghost of Tsushima در تاریخ ۱۷ ماه July منتشر خواهند شد.»

در نهایت در انتها بیانیه منتشر شده توسط سونی، از هر دو استودیو Naughty Dog و Sucker Punch به دلیل به پایان رساندن مراحل توسعه بازی در این شرایط دشوار تشکر به عمل آمده و هچنین آن‌ها ما را برای تجربه عناوین خود در تاریخ‌های یاد شده، دعوت کرده‌اند.

منبع

آخرین ویرایش:
این تاپیک لیک و اسپویل tlou رو میبینم

همش بالاست، هی با خودم میگم چه خبره داخل این
ن تاپیک که همش بالاست.

خيلي وسوسه انگیزه که بازش نکنه آدم :D
من همین امروز 20 بار وسوسه شدم بازش کنم، 21 بار بر شیطون لعنت فرستادم... اینکه دارن راجع به چی حرف میزنن ، و داستان چقدر خوبه و سوپرایز کننده است، یعنی دارم پر پر میزنم...
........

تأخیر TLoU2 کمتر از چیزیه که فکر می‌کردم و احتمالاً ماجرای لیک توی این جریان بی‌تأثیر نبوده.
این وسط دلم برای Ghost of Tsushima سوخت. :| انگار رسماً به بنده خدا گفتن حاجی برو کنار که این TLoU2 رو زودتر برسونیم دست ملت و یه ماه بعدش هم نوبت تو میشه! :دی

جایی خوندید the کلا برید بیرون ، اگه the last بود که کلا خاموش‌ کنید سیستم رو !

دیگه اگه the last of بود خوندید دیگه مابقی قضایا تقصیر خودتونه :D!
من اگه بخونم the گوشی رو پرت میکنم از پنجره بیرون

امیدوارم لیک کننده محترم رو پیدا کنن یه چند سال حبس هم بهش ببندن تا هم خودش آدم شه هم کسایی که در آینده ممکنه همچین حرکتی بزنن -_-
کلا باید دستگیرش کنن، حجم بیشتری از بازی رو لو نده

این تاپیک لیک و اسپویل tlou رو میبینم

همش بالاست، هی با خودم میگم چه خبره داخل این
ن تاپیک که همش بالاست.

خيلي وسوسه انگیزه که بازش نکنه آدم :D

ساختمش اون ور گذاشتم
ولی این جا بیشتر معنی میده، حیفه نذارم

2ww2qq-jpg.138944

من تعجب می‌کنم از سایت های همسایه... با اینکه همشون سیستم تایید کامنت دارن بازی زیر تمام خبر ها و ترد هاشون پره از اسپویل بازیه... این چه جور مدیریتی هست...
اینجا سیستم کامنت آزاده، ولی باز آدم با اطمینان و امنیت بیشتری تو تاپیک ها میگرده

من تعجب می‌کنم از سایت های همسایه... با اینکه همشون سیستم تایید کامنت دارن بازی زیر تمام خبر ها و ترد هاشون پره از اسپویل بازیه... این چه جور مدیریتی هست...
اینجا سیستم کامنت آزاده، ولی باز آدم با اطمینان و امنیت بیشتری تو تاپیک ها میگرده

گیمفا رو که نمیگی؟
سیستم تایید کامنت اون جا یه جوک کامله :دی

کسایی که اون سایتا رو میرن چک می‌کنن بهتر که اسپویل شن :دی

فقط یه نکته که این که فاصله ی حدودا یک ماهه بین ریلیز این دو بازی به نظرم می تونست بیشتر بشه، یعنی حداقل ghost of tsushima شاید اگر در فاصله بیشتری از تاریخ ریلیز بازی ناتی داگ قرار می گرفت، کلا بهتر بود. و البته فشار یکباره روی جیب ما هم تعدیل میشد

• Like
Reactions: last of amir

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or