تاریخ انتشار PS4 در بازی The Last Of Us پنهان شده بود

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Metal Gear

کاربر سایت
وقتی که بازی TLOU آمد و نظر بسیار مثبت اکثر منتقدین را به خود جلب کرد و ما هم با اشتیاق منتظر این بازی شدیم.وقتی بازی بدستمان رسید تنها هدف این بود که محیط داخل بازی را با لذت تماشا کنیم و آنرا به انتها برسانیم تا ببینیم انتهای داستان چه اتفاقی خواهد افتاد اما غافل از آنکه تاریخ انتشار کنسول نسل بعد در این بازی نهفته بود و تاکنون کسی متوجه این نکته بسیار مهم نشده بود.

همانطور که در عکس پایین مشاهده میکنید استودیوی N@ughty Dog عکسی را منتشر کرده که تاریخ دقیق انتشار PS4 در آن ذکر شده است که به معنی اینست که سونی از مدتها پیش تاریخ انتشار کنسول نسل بعدیش را میدانسته.11/15 یعنی پانزدهم نوامبر تاریخ عرضه در آمریکا و 12/1 یعنی اول ماه دسامبر برای اروپا (که خب البته در نمایشگاه GC آلمان مشخص شد تاریخ عرضه 29 نوامبر در اروپا میباشد یعنی 2 روز زودتر از عکس بالا) که احتمالا بعدا به دلایلی این تاریخ 2 روز جلوتر افتاده است.

از این به بعد در خاطرمان می ماند که باید در بازیهای N@ughty Dog بیشتر دقت کنیم.

PS4-release-date_The-Last-of-Us.jpg

منبع

آخرین ویرایش:
با توجه به این 2تا ( این و این :دی ) عکس خیلی ها میگفتن اکتبر میاد
حالا یا این 2 تا تاریخ همینجوری ان یا اینکه قراره یه خبرهایی بشه :-?

من از اول میگفتم نیمه دوم نوامبر میاد ، چقدر زرنگم من :p :دی

با توجه به این 2تا ( این و این :دی ) عکس خیلی ها میگفتن اکتبر میاد
حالا یا این 2 تا تاریخ همینجوری ان یا اینکه قراره یه خبرهایی بشه :-?

من از اول میگفتم نیمه دوم نوامبر میاد ، چقدر زرنگم من :p :دی

اكتبر يه تيزر ميده بيرون ND . اين خط اينم نشون . :دی

الان بر فرض به همین عکس دقت میکردید، از کجا میدونستید چیه آخه؟ :دی دو تا عدد زده که میشه به هزار و یک مورد ربطش داد. معما چون حل شود آسان شود :دی

به چیزی بیشتر از دقت احتیاج داشت حدس این!
مثل علم ِغیب یا همچین چیزی...

اكتبر يه تيزر ميده بيرون ND . اين خط اينم نشون . :دی
دقیقن همینطوره
شرکت Naughty Dog جریانش شده آواتار بنده!!تو فیلم Prison Break هم شخصیت مایکل اسکوفیلد به ذره ذره صحبتها و جزییات داستان دقت خاصی داشت و مشخصه که رییس این شرکت هم علاقه زیادی به این فیلم داره مثل من:d

آخرین ویرایش:
اصلا خداییش چه ربطی داش روش نوشته All Books بالاش نوشته 30 درصد تخفیف به تنها چیزی که نمیخوره PS4ه:دی

جالب بود ولی اگه کسی هم دقت میکرد نمیتونست ربطشو به تاریخ انتشار کنسول جدید سونی پیدا کنه

کله الی اون پایینه :d.
جزییات بازی TLOU انقدر زیاد بود که حتی 1 بارم احساس نمیکردم لباس دشمن هات تکراریه.
چه برسه محیط اطرافت...

هیچ ربطی نداره !

از هزار تا نوشته دیگه تو بازیه م میشه هزار تا چیز دیگه رو در آورد ! :دی

فکر کنم یه بار دیگه ام باید بازی برم ازین عددا و تابلو ها زیاد بود شاید تاریخ ps 5رو پیدا کردم :d

فکر کنم اگه یکم دیگه دقت کنیم به جزئیات این بازی تاریخ عرضه بازی بعدی ناتی داگ هم میتونیم بفهمیم:d

این دیگه از اون حرفا بود...
تو یکی از لوکیشن های بازی دو عدد نوشته شده باشه ما هم باید حدس بزنیم تاریخ انتشار PS4 هست!!

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or