Dexon کاربر سایت Oct 22, 2009 #2 تشکر بخاطر مطلبتون خیلی جالب بود اگر لینک دانلود دیابلو 2 که توسط دارینوس فارسی شده بزارید ممنون میشم اگر نبود همین دیابلو 2 انگلیسی لینک بزارید کافیه :biggrin1: ممنون
تشکر بخاطر مطلبتون خیلی جالب بود اگر لینک دانلود دیابلو 2 که توسط دارینوس فارسی شده بزارید ممنون میشم اگر نبود همین دیابلو 2 انگلیسی لینک بزارید کافیه :biggrin1: ممنون
aryan_17_bahal کاربر سایت Dec 2, 2009 #4 آقا دستت درد نکنه ... جامع و کامل بود .... بازی قشنگیه من بازی کردم .... راستی هنوز نایاب نشده لینک های بازی واسه دانلود هنوز هم توی سایتهای ایرانی هستش .....
آقا دستت درد نکنه ... جامع و کامل بود .... بازی قشنگیه من بازی کردم .... راستی هنوز نایاب نشده لینک های بازی واسه دانلود هنوز هم توی سایتهای ایرانی هستش .....
amir code کاربر سایت Dec 3, 2009 #5 دوست عزیز ممنون از مطلبتون. واقعا حیف که چنین بازی ای ادامه ای ندارد... بیشتر... ولی دوست عزیز diablo 3 که داره میاد؟!
دوست عزیز ممنون از مطلبتون. واقعا حیف که چنین بازی ای ادامه ای ندارد... بیشتر... ولی دوست عزیز diablo 3 که داره میاد؟!
versus کاربر سایت Dec 3, 2009 #6 نوشته شده توسط amir code: دوست عزیز ممنون از مطلبتون. ولی دوست عزیز diablo 3 که داره میاد؟! بیشتر... اون موقعی که من این رو نوشتم هنوز خبر انتشار دیابلو 3 نیومده بود!!
نوشته شده توسط amir code: دوست عزیز ممنون از مطلبتون. ولی دوست عزیز diablo 3 که داره میاد؟! بیشتر... اون موقعی که من این رو نوشتم هنوز خبر انتشار دیابلو 3 نیومده بود!!
Trunks کاربر سایت Dec 3, 2009 #7 نوشته شده توسط versus: اون موقعی که من این رو نوشتم هنوز خبر انتشار دیابلو 3 نیومده بود!! بیشتر... زحمت کشیدی سینا جان ولی این مطلب رو یه ماه پیش نوشتی ها !! خبر D3 خیلی وقته که اومده ! ممنون
نوشته شده توسط versus: اون موقعی که من این رو نوشتم هنوز خبر انتشار دیابلو 3 نیومده بود!! بیشتر... زحمت کشیدی سینا جان ولی این مطلب رو یه ماه پیش نوشتی ها !! خبر D3 خیلی وقته که اومده ! ممنون
versus کاربر سایت Dec 3, 2009 #8 زحمت کشیدی سینا جان :biggrin1: ولی این مطلب رو یه ماه پیش نوشتی ها !!:biggrin1: خبر D3 خیلی وقته که اومده !:biggrin1: ممنون :biggrin1: بیشتر... شهاب جان من این رو یک ماه پیش پست کردم!!!من این رو خیلی وقته که نوشتم و تو کامپیوترم مونده.
زحمت کشیدی سینا جان :biggrin1: ولی این مطلب رو یه ماه پیش نوشتی ها !!:biggrin1: خبر D3 خیلی وقته که اومده !:biggrin1: ممنون :biggrin1: بیشتر... شهاب جان من این رو یک ماه پیش پست کردم!!!من این رو خیلی وقته که نوشتم و تو کامپیوترم مونده.
The Jackal کاربر سایت Dec 3, 2009 #10 عجيبه...اين مطلب خيلی برام آشناس :thinking: چند سال پيش اين مطلبو تو يه روزنامه خونده بودم