بیش از 50 تیم خارجی و تمامی 1st Party ها در حال ساخت بازی انحصاری برای PlayStation

Nathan Drake

Evanescence
کاربر سایت
mark-cerny-ps4.jpg
کنفرانس دیروز سونی در Gamescom دارای ویژگی و صحنه چندان راضی کننده ای نبود ولی با این حال خبر های خوبی در راه هستند.
آقای Michael Denny عضو بخش اروپایی شرکت سونی در کنفرانس دیروز اعلام نمود که بیش از 50 سازنده در حال ساخت بازی انحصاری برای خانواده Play Station بوده و با سونی همکاری می‌کنند.
وی در این باره اذعان نمود: "سازنده و طراح PS4 کنسولی برای بازی‌ باز ها ساخته و مهم نیست بازی ها بزرگ یا کوچک هستند؛ مهم این است که تا زمانی که این عناوین جالب و مفرح باشند، کنسول Play Station 4 بهترین پلتفرم است. به لطف عناوین Indie تیم ما آزادی عملی ساختن ایده ها و قرار دادن آن ها در بازی را دارد که این مورد را هیچ وقت تجربه نکرده بودند. ما 14 استویدو در 3 قاره داریم که تمامی آن ها در آینده نقش خود را در چرخه PS4 ایفا خواهند نمود؛ در حال حاضر تمامی تیم های ما از جمله Santa Monica ،Media Molecule و Naughty Dog در حال ساخت بازی هستند."
Denny افزود: "به علاوه ما در حال همکاری با یک شبکه بالغ بر بیش از 50 تیم خارجی هستیم که آن ها نیز برای پلتفرم های Play Station بازی سازی می‌کنند. فقط کمیت این عناوین در نظر ما نبوده و وسعت کاری بزرگ این شبکه، باعث تنوع در محتوای بازی ها نیز می‌شود. بیش از نیمی از این تیم ها در اروپا قرار دارند که این امتیاز را به ما می‌دهند تا با بهترین استعداد های انگلیس، فرانسه، اسپانیا، ایتالیا، سوئد، فنلاند، هلند، لهستان و آلمان کار کنیم که این وسعت کاری باعث می‌شود بازی باز ها انواع و اقسام سلایق قسمت های مختلف اروپا و تاریخ و تمدن آن ها را تجربه کنند."
منبع

آخرین ویرایش:
به عَمل کار برآید به سُخندانی نیست.
دقیقا به حرف زدن نیست
xbox One قرار بود همیشه به اینترنت وصل باشه ------------->ماکروسافت : دیگه لازم نیست به نت وصل باشید برای استفاده از کنسول
Xbox one قرار بود در 21 کشور زمان عرضه ارائه بشه --------> ماکروسافت : فعلا توی 13 تا کشور کنسول را عرضه خواهیم کرد

از این عمل ها ماکروسافت خیلی زیاد داره پس بهتر صبور باشید و منتظر شکوفایی هرچه بیشتر کنسول محبوبتون بمونید.
فن ها سونی هم چون می دونند حرف سونی حرف است تنها کلامش براشون سند است.

50 تااستودیو؟؟؟؟؟چه هارتو پورتی راه انداختن!! من هر جور حساب کردم تیم هایی که بازی first پارتی درستو حسابی برا سونی میسازن بیشتر از 10 تا نشد!!!حتما اون 40 تاش بازیهای indie میسازن
کاش نسل حاضر هم بازیهای indie و arcade رو به رسمیت میشمردن !! اونوقت شمارش انحصاری ها و استودیوها دیدن داشت

جان هرکی دوستداری خبرو بخون بیا ترول کن !!!!!1

خوب یکی به این مارک سرنی عزیز بگه حرف زدن رو تموم کنن و یه دو سه تا از ان بازی های انحصاری فرست پارتی رو نشون بدن. کف کردیم.

ان 50 تا هم که از دم ایندی هستن!:دی

50 تااستودیو؟؟؟؟؟چه هارتو پورتی راه انداختن!! من هر جور حساب کردم تیم هایی که بازی first پارتی درستو حسابی برا سونی میسازن بیشتر از 10 تا نشد!!!حتما اون 40 تاش بازیهای indie هستن

ما 14 استویدو در 3 قاره داریم که تمامی آن ها در آینده نقش خود را در چرخه PS4 ایفا خواهند نمود؛ در حال حاضر تمامی تیم های ما از جمله Santa Monica ،Media Molecule و Naughty Dog در حال ساخت بازی هستند."

مطمئنا بخشي از از اون 30-40تارو بازي هاي Indie و كوچيك تشكيل ميدن ولي بايد توجه داشته باشيد كه ساخته هاي استوديوهاي مشهوري مثل QD و Ready At Dawn هم First Party حساب نميشن و مابين اون 30-40 تا طبقه بندي ميشن. اين يكي كه Epic Fail شد موج بعدي اغتشاش رو بفرستيد.

به عَمل کار برآید به سُخندانی نیست.
اصلا بر فرض محال که فقط حرف باشه؛ حداقل می‌شه بهش اعتماد کرد که پس فردا نمیان بگن ما نگفتیم Fifty گفتیم Fifteen بعد بگن نه باو اصلا کی گفته بازی؟ کنسول ما تلوزیون ـه!

از اون سیل انحصاری های که برای لانچ گذاشتن کاملا مشخص هست..:d

ماکرو عمل میکنه اینها فقط حرف میزنن
کلا خبر رو نمی خونی.:|
در حال ساخت بازی انحصاری برای خانواده Play Station بوده
PS3 و PSVITA هم هستند.
بعد هم قرار نیست کل انحصاری های PS4 برای لانچ اماده بشه.
GC 2013 هم که هر چی بازی نشون داد اصلا حساب نمی شه.

50 تااستودیو؟؟؟؟؟چه هارتو پورتی راه انداختن!! من هر جور حساب کردم تیم هایی که بازی first پارتی درستو حسابی برا سونی میسازن بیشتر از 10 تا نشد!!!حتما اون 40 تاش بازیهای indie میسازن
کاش نسل حاضر هم بازیهای indie و arcade رو به رسمیت میشمردن !! اونوقت شمارش انحصاری ها و استودیوها دیدن داشت
از اون سیل انحصاری های که برای لانچ گذاشتن کاملا مشخص هست..:d

ماکرو عمل میکنه اینها فقط حرف میزنن
23399035797858846173.jpg

یعنی عمرا اگه خبرو خونده باشی!:bighug:
گفته 50 تا تیم دارن برا PS4 بازی میسازن!نگفته این بازیا انحصارین که!بعدش گفته 14 تا استدیو فرست پارتی داریم که اینا بازیاشون انحصارین!
امیدوارم دفعه بعد حداقل خبرو کامل بخونی...

دوستان انقدر متن خبر رو به هم دیگه نشون ندین؛ هیچ کدومتون خبر رو نخوندین:دی
به علاوه ما در حال همکاری با یک شبکه بالغ بر بیش از 50 تیم خارجی هستیم که آن ها نیز برای پلتفرم های Play Station بازی سازی می‌کنند
بعضی از این 50 تا روی PS4 کار می‌کنن و همه First Party ها

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or