بیش از 100 میلیون دلار هزینه کنترلر Xbox one شده است

19Rodar

کاربر سایت
xbox_one_controller.jpg

قصد دارید در جریان باشید که چقدر هزینه طراحی این کنترلر زیبا و خوش دست شده است؟مایکروسافت سرانجام به این سوال پاسخ داد و اعلام کرده است که برای این که کنترل xbox one از هر لحاظ طراحی قابل قبولی داشته باشد ، بیش از ۱۰۰ میلیون دلار تنها برای کنترل هزینه کرده اند !

Zulfi Alam مدیر عمومی لوازم جانبی Xbox ، در مصاحبه ی اخیر خود با سایت CVG حقایق شگفت انگیزی را در مورد کنترل Xbox One فاش کرده است.Zulfi اعلام کرده است که :

مایکروسافت بیش از ۱۰۰ میلیون دلار را صرف طراحی کنترل Xbox One کرده است.

بله این رقم واقعا شگفت انگیز می باشد ، اما این رقم شامل طراحی صدهای نمونه های پد ، هزاران ساعت مطالعات تحقیقاتی و ایجاد قالب های جدید و تهیه امکانات برای ساخت کنترل بوده است.

Zulfi Alam همچنین اظهار داشته است که:

پروژه تکمیل کنترل Xbox One در حدود دو و نیم سال صورت گرفته است.

همچنین باید به این نکته اشاره کرد که در کنترل Xbox One شاهد بیش از ۴۰ بهبود نسبت به کنترل xbox 360 می باشیم و مایکروسافت با صرف چنین هزینه ای نشان داده است تمامی تلاشش را کرده که گیمرها با این کنترل احساس راحتی داشته باشند.

آخرین ویرایش:
یعنی برای همین یه دسته 300 میلیارد تومن هزینه شده ؟ :دی تحقیقات پرتاب بالستیک ها هم انقدر خرج نداره :دی

الان یکی نره از وزارت دفاع روسیه قیمت بالستیک در بیاره بذاره اینجا :دی

به نظر من X1 بهتر از PS4 هست اما مایکرو این وسط یه کارها و حرفای عجیبی زده که حیثیت کنسول جدیدشم زیر سوال برده. ولی این عالیه که 100 میلیون دلار خرج دسته کرده نشون میده چقدر مایکرو به کیفیت دسته برای لذت بردن از بازی اهمیت میده و اگه باطرهاشم شارژی بکنه دیگه بی نقص میشه.

یعنی برای همین یه دسته 300 میلیارد تومن هزینه شده ؟ :دی تحقیقات پرتاب بالستیک ها هم انقدر خرج نداره :دی

الان یکی نره از وزارت دفاع روسیه قیمت بالستیک در بیاره بذاره اینجا :دی

البته با دلار جدید انقدر در میاد .:d که خودت هم میدونی قیمت اصلی با توجه به وجود منابع نفت بی شمار در ایران 1000 تومان هم نیست باید در حدود 100-200 تومان باشه در اصل خارج از همه تحریم ها و همچی .

خواهشن این بخث مقایسه و تخقیر کنسول ها رو تمام کنید
رقابت این 2 تا شرکت باعث پیشرفت نواوری و کیفیت بازی ها شده و باید برای موفقیت این دو غول تکنولوژِی دعا کنیم

البته با دلار جدید انقدر در میاد .:d که خودت هم میدونی قیمت اصلی با توجه به وجود منابع نفت بی شمار در ایران 1000 تومان هم نیست باید در حدود 100-200 تومان باشه در اصل خارج از همه تحریم ها و همچی .

خب بازم 100 میلیون دلار کم پولی نیست. حتی به حساب ارزش پول خودشون هم مبلغ خیلی بس زیادی :دی

الان یه استاد دانشگاه تو آمریکا درآمد سالیانه اش 25000 دلاره. بعد مقایسه کنیم خیلی زیاده این هزینه. پس روی خود کنسول چقدر هزینه کردن؟

فرشاد من عاشقه این آنالوگاش شدم .واقعا توپه=((

خدایی دستش خیلی خوش دسته.مشخصه کلی هزینه روش کردن.من کاری به خود دو کنسول PS3 و X360 ندارم و اصلا نمیخوام فن بازی کنم ولی نسل قبل من با دسته PS3 حال نکردم و تنها علتش دسته عالی X360 بود دیگه واسه نسل بعد میدونم که عاشق این دسته میشم:)البته این موضوع بیشتر سلیقه ای هستش و دوستانی که سونی فن هستند احتمال زیاد برعکس نظر من رو دارند و طبیعی است.

خب بازم 100 میلیون دلار کم پولی نیست. حتی به حساب ارزش پول خودشون هم مبلغ خیلی بس زیادی :دی

الان یه استاد دانشگاه تو آمریکا درآمد سالیانه اش 25000 دلاره. بعد مقایسه کنیم خیلی زیاده این هزینه. پس روی خود کنسول چقدر هزینه کردن؟

خوب بله منم نگفتم پول کمی هستش .:d(برای ما نسبط به تبدیل دلار دیگه در دهنمون نمیچرخه این قیمت ها .:d) اما برای یک شرکت که جنسی تولید میکنه کم کم 20-30 میلیون فروش میره ( بدترین حالت فروش گفتم) باید هم خرج خوبی انجام بده که بهترین جنس دست مشتری بده حتی شده همین میزان هم فروش بره .

اینم قبول دارم حقوق افراد همیشه با توجه به تحصیلات شخص نیست خیلی ها در آمریکا حقوق بیشتری هم دارن همون جوری که در ایران خودمون هم همینجوریه . اینو دیگه نمیدونم باید از خودشون سوال کنی .:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or