ماکروسافت سکوت خود را در مقابل جمعیت حاضر در نمایشگاه GDC 2013 و رونمایی از کنسول PS4 ادامه میدهد و خود را به خاطر ایت سکوت تنبیه میکند ؟!
در تاریخ ماکروسافت هیچگاه کلمه ای به نام " سکوت " وجود نداشته است. یکی از بنیانگذاران شرکت Epic Games مارک رین (Mark Rein) دیدگاه جالبی نسبت به سکوت ماکروسافت دارد :
به نظر من این کار ماکروسافت "درک بیشتری از واقعیت است "
ماکروسافت همواره با سیستم عامل خود در حال پیشروی است و سونی نیز همواره از این رویکرد استقبال میکند ؟! و این فوق العاده است و فکر نمیکنم که این کار باعث افت کیفیت در کار ماکروسافت شود .
من فکر میکنم با روابط توسعه دهنده هر دو شرکت سعی بر این دارند تا مخاطب خویش رو جذب کنند اما امسال در نمایشگاه GDC 2013 سونی از اسلحه ی مخفی خود رونمایی کرد اما ماکروسافت راجب حرکت بعدی خود تا این لحظه هیچ نگفته است !
"بنابراین از دیدگاه من تنها فرق بین این دو شرکت کسی است که از کنسول خود رونمایی میکند و دیگری که هیچ حرکتی انجام نمیدهد"
بزودی زمان ان خواهد رسید که ماکروسافت راجب کنسول بعدی خود صحبت کند و ما مشتاقانه منتظر شنیدن آن هستیم و این طور که به نظر میرسد آن زمان در نمایشگاه E3 2013 میباشد و تا رسیدن زمان افتتاح این نمایشگاه همه چیز "در زیر پوست شهر" باقی می ماند
منبع : لینک