برترین IP های جدید نسل هفتم از دیدگاه بازی سنتر (بخش پایانی ارسال شد)

• Thread starter Thread starter FaRd!N
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

FaRd!N

Nothing as it Seems
کاربر سایت
files_hotTopics_634064hot%5Bc0fd5efeda46919e8245f800f8ecc807%5D.jpg

نسل‌ها از پی هم می‌گذرند و کنسول‌ها و تکنولوژی‌های گیم جای خود را به ساخته‌ها و عناوین جدیدی می‌‌دهند که گاها موفق و گاها نیز ناموفق ظاهر می‌شوند. عناوین ناموفق بطبع از خاطرات پاک خواهند شد اما عناوینی که کارنامه درخشانی دارند در حافظه‌ها خواهند ماند و حتی به احتمال خیلی زیاد به نسل‌های بعدی نیز منتقل می‌شوند. در ابتدا بگذارید توضیح مختصر و عامیانه‌ای در مورد کلمه IP بدهیم تا کسانی که قبلا چنین چیزی نشنیده‌اند با این کلمه آشنا شوند. در هر نسل و دوره‌ای عناوینی ایجاد می‌شوند که قبلا موجودیت نداشته‌اند و تازه متولد شده اند. یعنی برای اولین بار است که پا به دنیا می‌گذارند و با سبک و نام جدیدی که گاها با خود به همراه خواهند داشت، سعی در بدست آوردن نام و نشانی برای خود هستند. در نسل هفتم بازی‌های رایانه‌ای که کم کم پشت سر می‌گذاریم IP های جدید زیادی روانه بازار شدند که همانگونه که گفته شد گاها موفق و گاها نیز ناموفق ظاهر شدند. تعداد این عناوین کم نیست و در حدود 7 سالی که می‌گذرد شاهد عناوین زیادی بودیم اما در این مقاله که توسط تحریریه سایت بازی سنتر گردآوری شده‌، سعی شده 30 عدد از برترین IP هایی که در نسل هفتم خلق شدند را معرفی و مطلبی هرچند کوتاه در مورد آن‌ها بازگو کنیم. امیدواریم از خواندن این مقاله لذت ببرید و با آغوشی باز به استقبال نسل بعدی بروید.

لازم است اضافه کنم که این مقاله در 3 روز بر روی سایت قرار خواهد گرفت. یعنی هر روز 10 عنوان.

آخرین ویرایش:
توضیحات واقعا خوبی مخصوصا در مورد کلمه IP دادی فردین عزیز.جا داره اینجا بابت تمامی زحماتی که کشیدی یه تشکر و قدردانی از شما و سایر اعضای تحریریه داشته باشیم.

من بیشتر منتظر جنگ و جدال های همیشگی هستم که سر این مقاله ها راه میافته :bighug:خدا رحم کنه. :دی

از دوستان عزیزم تو تحریریه نیز کمال تشکر رو دارم.:x

توضیحات واقعا خوبی مخصوصا در مورد کلمه IP دادی فردین عزیز.جا داره اینجا بابت تمامی زحماتی که کشیدی یه تشکر و قدردانی از شما و سایر اعضای تحریریه داشته باشیم.
البته یه نکته ای هم بگم. بیشتر هماهنگی ها و به زبون خودمونی بودو بودوهاش گردن سینای (TCSCELL) عزیز بود که همینجا ازش تشکر ویژه ای دارم.

خدایی دستتون درد نکنه !

خیلی با کیفیت و خیلی روون بود !

واقعا جای تقدیر داره !

فکر کنم این پروژتون 2 ماه بود روش بودید نه چون بیشتر امضاهای بچه های تحریریه این آرم رو میدیدم !

خیلی خوبه این نشون میده واقعا پتانسیل این سایت خیلی فرا تر از این هاست {در نظر بگیریم همینطوریشم بهترین فرومی هست که وجود داره}

خیلی ممنون و واقعا خدا قوت ممنون !

این هم برای شما :-* : {برداشت بد نکنید ها}{{البته اگر هم بکنید اشکال نداره
:d }}

مقاله رو همین الآن مطالعه کردم

تصاویر، متون، نحوه‌ی نگارش، توضیحات و همه و همه فوق العاده عالی تهیه شده‌اند.
از همه‌ی عزیزانی که در تهیه‌ی این مقاله نقش داشتند صمیمانه تشکر می‌کنم
منتظر قسمت‌های بعدی هستم

نمره 100/100

متن مقاله خیلی روون و خوبه و خیلی کم توش ادم گیر میکنه و مجبور میشه بخونه
رعایت درستی نگارش هم خیلی خوب و مشکل نگارشی هم نداشت
اطلاعاتی که داده بودید مخصوصا درباره stalker و alan wake و coh واقعا خوب بود و به شخصه چیزهای خبوی یاد گرفتم
پیداست روی مقاله کار شده و امیدوارم ادامه اش هم مثل این قسمتش خوب باشه
تشکر برایتون واقعا کمه......موفق باشید.

رتبه اول که به احتمال خیلی زیاد Uncharted ـه ، ولی خداییش تقاضا دارم که دیگه Bioshock رو جزو 3 تای اول بذارید ... ! :-/:d
به نظرم رتبه ی اول باید اول شخص باشه نه سوم شخص :-" بایوشاک شوماره 2 کار رو خراب میکنه :| :| :دی
کسی خرابم نشه :-s

من خودم فک کنم ME باشه :-?

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or